Loading Events

« All Events

Uge 7 – Åre, Sverige, 8 dages skiløb – Nattog m/liggevogn

   
Åre

AFLYST GRUNDER COVID-19 /  Vi aflyser turen grundet stigende smittetal og Covid-19 restriktioner samt nuværende rejservejledninger. Turen vil senere blive ændret til 2022 inklusiv de deltagere, som ikke har valgt at få depositum tilbage, og så ser vi frem til at gennemføre klubturen til næste sæson. Turen åbner for nye tilmeldinger juni 2021.

Målgruppe Individuelle skiløberer, par og familier m/teenagere og deres mindre søskende fra 10 år, Skiniveau fra Øvet til Ekspert
Transport/Ophold Tog fra Malmø i 6 pers kupeer

Vi bor i lejligheder i Åre Fjellby i gåafstand til VM-8 liften og Åre centrum

Instruktion Der er undervisning 5 dage á 3 timer

Ankom udhvilet, højt mod nord i den gode sne.

Åre er uden tvivl det skisportssted i Norden, der kommer tættest på terrænet i Alperne. Med sine 100 nedfarter og 42 lifter er her rigeligt med udfordringer til alle skiløbere – både dem med masser af kilometer skiløb i benene, og dem der kun har været på ski få gange før.

Vi stiger på ”Snalltoget” på Malmø station lørdag eftermiddag. Næste morgen kl. 8 er vi i sneen! Man skal selv sørge for billet til Malmø station. Der er skiløb fra søndag til søndag ialt 8 dage, heraf 5 dage med undervisning mandag til fredag. Søndag sidst på eftermiddagen stiger vi igen ombord på toget og lander i København ca. kl. 08.00 mandag morgen.

 

Ski område og by

Åre er Nord Europas største skisportsted og strækker sig fra Björnen i øst, via centrale Åre til Duved i vest  alt i Åre handler om at stå på ski. Her har flere gange været afholdt world cup. Åre  er samtidig den mest hyggelige og trendy fjeldby med lækre butikker og Gourmet på højt niveua på restauranter og som take-away.

Vi bor i gåafstand til centrum af byen og VM-8 liften med direkte adgang til nogle af områdets bedste pister.

For skiløbere, der søger eventyret på ski, byder Åre på godt offpiste løb med guidede ture. Offpiste skiløbet kan fås med spektakulær udsigt fra toppen af Åreskutan og løb helt ned til Kabinbanans dalstation. Der er smuk ødemark relativt tæt på liftsystemet og på klubbens ture har vi tit stødt på flokke af rensdyr. Med en smule held kan du også opleve det magiske nordlys.

Langrend

Der er gode muligheder for langrend i hhv Bjørnen (lysspor), Duved og Ullådalen. Er man 100 procent langrendsentusiast, er det rigtige sted Vålådalen, 40 km syd for Åre. Her træner landshold og topatleter. Læs Per Munchs artikel i Politiken om mulighederne her

 

   

Indkvartering

Vi bor i Åre Fjellby i hyggelige og komfortable lejligheder med veludstyret køkken, tørreskab og sauna. Lejlighederne varierer i størrelse og turlederen sørger for at matche individuelle gæster og par med “ligesindede”. Skriv hvis du/I har speciel ønsker i kommentarfeltet ved tilmelding. Vær opmærksom på at vi råder begrænset antal lejligheder til 4 personer og merpris vil forekomme hvis en familie på 4 bor i en 6 pers. lejlighed, jvf. nedenfor.

Instruktion og aktiviteter

Der er et væld af muligheder for aktiviteter på og uden for pisten. Program for undervisningen planlægges med skiskolechefen. Normalt har vi 5 dages undervisning med 3 timers skiløb, men det det kan være, at vi tilrettelægger 1-2 fulde dage og holder 2 dage med undervisningsfri.

På Holiday Club hotellet ved søen er der indedørs og udendørs pool og stort spa-område. Her er også træningsfaciliteter inkl. yoga. Priser se nedenfor:

Voksne Børn (4-14 år)
Voksen pool SEK 230 SEK 175
Voksen pool og sauna SEK 405 SEK 405
Voksen pool og sauna og SATS gym SEK 525 SATS ingen adgang
Familie pass Pool fra 10-13.30
2 voksne og 2 børn 4-14 år SEK 690
2 voksne og 3 børn 4-14 år SEK 835

 

På klubture til Åre plejer vi at have en middag sammen på en restaurant, og så finder vi også gerne en et sted vi kan mødes til afterski, planlægningen omkring dette er i fuld gang.

1. aften er nu booket på Mister French https://www.mrfrench.se/are

   

Transport

På denne tur er togtransport inkluderet. Det er også mulighed for at booke fly hjem søndag, enten fra Østersund eller Trondheim, men det er noget man selv er ansvarlig for.

Tog:

Udrejse lørdag d. 13/2 2021: Malmö ca. 16.30 med ankomst søndag morgen kl. 8.00 i Åre

Hjemrejse søndag d. 21/2 2021: ca. 16 med ankomst mandag d. 22/7 kl. 7.00 i Malmö

Nøjagtige tidspunkt vil fremgå tydeligt af billetten.

Prisen er pr. person tur/retur i delt 6 personers kupéer med liggeplads inkl. lagen, pude og tæppe. OBS!

Der er undervejs mulighed for at købe drikkevarer og lette anretninger, eller man kan selv medbringe egen mad. Desuden er morgenmad inkluderet på toget t/r. Morgenmaden indeholder brød, smør, ost, yoghurt, juice samt kaffe, te eller varm chokolade.

Der findes ingen begrænsninger vedrørende bagagen, men al bagage skal være i kupeen på baggage hylden. Der er plads til ski og støvler i seperat rum i hvert togsæt.

Priser pr. pers. (2020-21 priser)

 • Voksen:   Kr.  6.600,-  
 • Barn 7-17 år;  Kr.  6.350,- 
 • Frikøbt seng i lejligheden (pr. seng):  Kr.  1.700,- 
 • Frikøbt plads i kupé (pr. plads og t/r): Kr. 1.700,- 

 

Inkluderet i prisen 

 • Ophold i lejlighed i 7 nætter uden forplejning 
 • Togtransport t/r.
 • 8 dages liftkort  
 • Morgenmad på toget t/r.
 • Slutrengøringi lejligheden 
 • Skiinstruktion
 • 2 x fællesspisning (en smule merbetaling kan forekomme)
 • Fælles afterskiing i eget lokale 
 • Alle turistskatter og afgifter
 • KeyCardgebyr 
 • Bidrag til rejsegarantifonden

 

Ikke inkluderet i prisen 

 • Forplejning
 • Sengelinned og håndklæder koster DKK 130 bestilles ved tilmelding
 • Drikkevarer
 • Forsikring

 

Rabatter (pr. pers.) 

 • Rabat på toget ved selvarrangeret hjemtransport med fly:  Kr. 400,- 

Valuta 

Alle priser i dette tilbud er i DKK. 

Til beregningen er benyttet kurs 0,75. 

 

Skileje

Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/are/ vi forventer at få en rabat kode i oktober/november – der meldes ud til alle tilmeldte deltagere.

 

Tilmelding og betalingsbetingelser:

AFLYST GRUNDER COVID-19 /  Vi aflyser turen grundet stigende smittetal og Covid-19 restriktioner samt nuværende rejservejledninger. Turen vil senere blive ændret til 2022 inklusiv de deltagere, som ikke har valgt at få depositum tilbage, og så ser vi frem til at gennemføre klubturen til næste sæson. Turen åbner for nye tilmeldinger juni 2021.

Tilmelding åbner:   Genåbner juni 2021
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i1412
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2020 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadeslø

Kontaktperson:

Turleder: Helle Størum
E-mail: aare-uge7@hareski.dk
Mobil 31196010 (send en sms, så ringer jeg tilbage)

Yderligere information:

Medlemskab:

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov. Man kan kun tilmelde sig hvis man har oprettet fuldt medlemsskab.

Forsikring:

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør:

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Forbehold:

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres.
Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Informationsmøde:

Information kommer senere

 

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Forklaring på skiniveau 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Tilbydes ikke på denne klubtur
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Tilbydes ikke på denne klubtur
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, fra 10 år
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Ja, fra 10 år
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ja, fra 10 år

Forklaring på rejsegrupper

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes ikke undervisning på denne tur
Voksen med store børn 6-12 år Tilbydes ikke undervisning på denne tur
Voksen med teenager og mindre søskende fra 10 år Primær målgruppe
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Tilbydes ikke
Voksen uden børn Primær målgruppe
Senior +50 år uden børn Primær målgruppe
Instruktør efteruddannelse Unge instruktører, som ikke er klar til at undervise kan deltage hos erfarne instruktører i stedet for at være på hold.

Details

Start:
February 13 @ 15:00
End:
February 21 @ 17:00
Event Categories:
, , ,
Top