Uge 52 – Livigno, Italien – Nytårstur på stort panorama hotel for øvede skiløbere

AFLYST grundet manglende deltagere - prøv i stedet turen til Sölden!

Vi bor på Hotel Alpen Village med mange faciliteter, tæt på skiområdet og med god udsigt. Turen er med halvpension, og vi spiser sammen i restauranten morgen og aften. Derudover er der mulighed for hyggelig afterski hver eftermiddag i baren fra kl. 17.
Turen er for par, grupper & familier med teenagere, som har stået på ski før

Billede

Vi har 50 pladser på denne tur, så der vil være rig lejlighed for at kunne stå sammen med andre børn, teenagere og voksne – som klubtur rejser vi alle sammen, så man skal være indstillet på også at være åben overfor de andre klubdeltagere.

Bemærk; at ophold på denne tur er søndag til søndag.

MålgruppeFor familier med større børn 8+ og ungdom/teenagere; der alle har prøvet at stå på ski flere gange før. Der vil også være mulighed for at flere familier rejser sammen (Vi har 50 senge på hotellet) – det kræver blot, at man er indstillet på at være åben og social med de andre skiklubdeltagere.
SkitræningPlanlagt 5 x 3 timers skitræning for alle (anbefalet øvet) evt. med lokal skiskole ved for små hold. Undervisningen vil primært foregå på røde pister, som man skal kunne klare sig på. Derfor anbefales det, at man har stået på ski flere gange før.
RejseperiodeSøndag den 26/12 til søndag den 2/1
Ophold/transportBus eller transport med egen bil

Skiområde og by

Livigno ligger i 1.816 meters højde og er med skiområdet op til næsten 3.000 m blandt de mest snesikre i Alperne. Den specielle beliggenhed i en ”kuldelomme” giver stabil frost og samtidig høj solstatistik. 33 lifter og 115 km pister giver rige muligheder for at udnytte terrænet til fulde. Skiområdet er fordelt på 2 bjergsider; Den ene er Carosello. Den anden er Mottolino, hvor vores hotel ligger. Skiområdet og byen er godt forbundet med skibusser.

Livigno – også kaldet ”Piccolo Tibet” – er en højtbeliggende italiensk by på grænsen til Schweiz. Frem til 50’erne var byen totalt isoleret om vinteren og tildelt toldfrihed af Napoleon. Det betyder, at man kan shoppe spiritus, parfume og elektronik told- og momsfrit. Byen er stadig meget autentisk med en skøn blanding af italiensk landsbyliv og et moderne skisportssted, hvor gamle huse ligger side om side med smarte modeforretninger.

Derudover er der et rigt afterski liv med restauranter og barer, hvorfor byen i mange år har været populær blandt danskere. På de fleste restauranter kan man desuden vælge alle niveauer og priser fra pizza og øl eller husets vin til Chateau Briand og store vine som Barolo, Amarone, Sforzato. Uanset niveau er stemningen lige charmerende italiensk.

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi skal bo på det 3-stjernede Hotel Alpen Village på Mottolino-siden med skøn udsigt ud over dalen og Livigno by. Det er et rigtigt fint hotel med god italiensk mad, svømmehal og spa. Der er sket en stor opdatering af reception, lounge, bar og spa-område de sidste år, bl.a med ny udendørs opvarmet swimmingpool. Fra hotellet er er der ski-in/ski-out, dvs. man kan stå direkte fra hotellet ned til Teola-liften – en af hovedlifterne op i skiterrænet på Mottolino-siden. Og man kan stå ned til hotellet fra terrænet ad en rød/sort piste. Det kræver, at man som minimum er på øvet niveau. Med Teola-liften kommer man hurtigt til toppen af terrænet, hvor røde pister fører til det øvrige terræn.

Hvis man er letøvet, kan man stå ned ad en af de andre nedfarter, og derfra tage bussen tilbage til hotellet. Ski-bussens stoppested ligger få meter fra hotellet, hvilket betyder god logistik i begge retninger, enten mod Carosello eller mod Motolino og centrum samt hjem herfra.

Hotel Alpen Village er for hele familien med aktiviteter til børn, teenagere og voksne. Børnene kan have det sjovt med at lege, spille, male, svømme og hygge sig sammen i de mange hyggekroge. Til de voksne byder hotellet på afslapningsområder og et wellnessområde, som bl.a. indeholder en overdækket swimmingpool, spa, en udendørs sauna og fitness udstyr. Der er fladskærms-TV og gratis internet på alle værelserne, som er placeret i de syv tilstødende bygninger. Wellness afdeling, swimmingpool, bar og lounge områder er alle blevet istandsat og ombygget de sidste 1½ år og fremstår rigtig flot.

Hotellets restaurant laver selv alt deres mad, hvor der bydes på mange italienske specialiteter og lokale retter, sammen med en buffet bestående af forretter og salater, som også er velegnet til børn. Ligeledes tilbydes måltider til personer med allergi, herunder glutenfri måltider. Om morgen tilbydes en stor morgenmadsbuffet, hvor kokken laver dine æg efter ønske.

Frokost på hotellet kan tilkøbes. Bestilling skal ske sammen med bestilling af rejsen.

Transport

På denne tur tilbydes bustransport samt transport i egen bil.

Bus:

Afrejse med bus lørdag eftermiddag den 25/12. Ankomst til Livigno søndag morgen. Hjemrejse er søndag eftermidddag den 2/1, med hjemkomst mandag formiddag. Der kan være samkørsel med andre rejsemål.

Bil:

Der er ca. 1300 km. til Livigno.  Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette til mortorvej i Østrig, gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,-. Hvis man kører via Østrig, kommer man ikke på motorvej i Italien. I Østrig og Italien er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Instruktion og aktiviteter

Der vil være alpin instruktion imellem omkring 15 timer af klubbens egne instruktører. Det er et krav, at man har stået på ski flere gange, og selv kan tage stoleliften, samt skal kunne løbe røde pister i kontrolleret tempo. Den endelige undervisning er ikke planlagt endnu og vil afhænge af niveau og alder på tilmeldte medlemmer, men vi forventer, det bliver en blanding af holdundervisning, temaundervisning, sjov på ski med fokus på skiglæde og at blive en bedre skiløber.
Der er ikke undervisning for begyndere og letøvede på denne tur, eftersom området på denne bjergside er bedst til øvede skiløbere.

Hvis man er letøvet, kan man stå ned ad en af de andre nedfarter, og derfra tage bussen tilbage til hotellet. Ski-bussens stoppested ligger få meter fra hotellet, hvilket betyder god logistik i begge retninger, enten mod Carosello eller mod Motolino og centrum samt hjem herfra.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
VoksenDKK 11.300,-
Voksen i 3. og 4. sengDKK 9.300,-
Unge årgang 2006-2014 i 1. og 2. sengDKK 10.500,-
Unge årgang 2006-10 i 3. og 4. sengDKK 8.300,-

Inkluderet i prisen

 • Indkvartering i delt værelse Alpen Village Hotel
 • Halvpension (morgen – og aftensbuffet)
 • Liftkort til 6 dage (mandag til lørdag)
 • Fri brug af hotellets swimmingpools og wellness-område
 • Ski- og snowboard instruktion
 • KeyCard gebyr
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport (Bus kan bestilles som tillæg)
 • Særlige sociale arrangementer
 • Frokost (kan tilkøbes)
 • Drikkevarer
 • Evt. morgenmad på ankomstdagen

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Bus t/rDKK 1.500,-
EnkeltværelseDKK 3.000,-
Frokost på hotel i 7 dageDKK 525,-
Liftkort pr. ekstra dag, voksenDKK 205,-
Liftkort pr. ekstra dag, senior (født efter 1957)DKK 190,-
Liftkort pr. ekstra dag, børn/unge (årg. 2006-2014)DKK 105,-

Skileje

Hotellet har egen ski- og snowboardudlejning direkte på hotellet, hvor vi kan leje ski, men det er ikke muligt at reservere via klubben. Som gæst på hotellet opnås rabat ved skileje her.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerLukket grundet at turen er aflyst
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1929
DepositumDepositum på kr. 2.500,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailnytaar-livigno@hareski.dk
TurledereJakob Kihl
Telefon21291309
Ansvarlig for skitræningIkke fastlagt
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 30 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årIkke målgruppen, men kontakt turleder, hvis du er i tvivl.
Voksne med teenagere 13-19 årMålgruppe
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes hvis man er fyldt 18 år.
Voksen uden børnMålgruppe
Senior +50 uden børnMålgruppe
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes ikke
LetøvetTilbydes ikke
ØvetJa, for alle aldersgrupper fra 13 år
ErfarenJa, for alle aldersgrupper fra 13 år
EkspertJa, for alle aldersgrupper fra 13 år
InstruktørniveauInstruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.