Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 52 – Juletur til Trysil for familier med børn og unge i samarbejde med Hareskoven Skiteam

   

ÅBEN FOR TILMELDING: Vores skiteam står bag denne familiejuletur med børn og unge i uge 52.Turen går til Trysil og retter sig mod børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski, og som ønsker at udvikle deres individuelle skifærdigheder. Alle deltagere fra letøvet og op får tilbudt instruktion af Skiklubbens egne instruktører. Det er også muligt for børn og unge fra 6-16 år at træne med skiteamets unge klubløbere. Det er muligt at stå på ski på både ankomst- og afrejsedagen, hvorved man kan få 8 hele dage på ski.

Hvis I vil være sikre på hvid jul, men ikke på juletræ, og er friske på en blanding af det traditionelle og utraditionelle, hvor vi skal producere ny julepynt og have æbleskiver og gløgg, men måske ikke kan finde plads i ovn og mave til både and og flæskesteg. Hvor der er flere fortællinger om skiløb end om dengang moster Ane… Hvor vi kan vælge at lade os udfordre på ’plejer’ eller tage ’plejer’ med nordpå. Hvor man kan kokkere hele juleaftensdag og sove længe 1. juledag, for bare rolig; der er ikke undervisning den 24., og den 25. er der først undervisning over frokost – og hvis man bare vil på ski, ski, ski og overstå juleaften med en gang hurtig pasta, så er der også plads til det.

Fælles for os alle er, at vi gerne vil bruge ferien på det, vi elsker: Ski med vores kære – tilsat et drys julestemning.

Faktaboks

Målgruppe: Turen retter sig mod familier med børn og unge der gerne vil holde en hvid jul på ski. Der vil ikke være undervisning for begyndere
Skitræning: Der tilbydes undervisning til deltagere med et skiniveau fra letøvet og opefter, for børnene op til Skiteam-niveau. Der undervises 3 timer om dagen 5 dage (ingen undervisning d. 24).
Rejseperiode: 22– 29 December 2019
Transport: Transport foregår i egne biler.
Ophold: Rummelige lejligheder til 6 og 8 personer i tilknytning til Velkomstsenteret på Turistsenteret. Lejlighederne er lyse og moderne, og er velegnet til flere familier. Kort vej til alle faciliteter. Mad og indkøb koordineres hjemmefra i lejlighederne.

 

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiteam og andre løbere, der ønsker udfordringer, uanset om det gælder porte, offpiste, tekniktræning, park eller leg.

TRysil

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage. Der vil være juleaktiviteter.

 

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i lækre, funktionelle lejligheder med plads til 6 og 8 personer i tilknytning til Velkomstsenteret på Turistsenteret. Lejlighederne er lyse og moderne, og er velegnet til familier og til at dele flere familier, da der er flere badeværelser, 2-personers soveværelser til alle og ingen, som skal sove i stuen. I 8-personers-lejlighederne er der sauna. Der er kort vej til alle faciliteter (100-200 m til pisten).

Madlavning, indkøb, ansvar for opgaver i lejligheden samt hvordan man vil holde juleaften bliver koordineret af hver enkelt lejlighed. Turlederen sender lejlighedsfordeling og kontakt-informationer i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men lejligheden skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.

Lejlighederne er tilgængelige kl 16 på ankomstdagen og skal forlades kl 10 på afrejsedagen. Det er muligt at stå på ski på både ankomst- og afrejsedag og dermed få 8 skidage.

Man kan pr. lejlighed betale sig til max. 2 “tomme senge” for kr. 2.000 pr. seng.

 

Transportform

Transport foregår i egne biler. 

 

Pris

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed/hytte, skiskole, tur administration kr. 3.400*
Frikøb af seng kr. 2.000

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 40 tilmeldte medlemmer.

 

Tilkøb Liftkort

Liftkort Børn 0-6 år Børn 7-15 år Voksne 16 år og ældre
6-8 dage kr. 50. kr.1.400  kr. 1.730

 Hver opmærksom på at du kan anvende All Star sæson liftkort i Trysil, så hvis du har et sådant, behøver du ikke tilvælge liftkort på turen.

 

Inkluderet i prisen

  • Ophold
  • 5×3 timers instruktion –(alpin skiløb)

 

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Transport
  • Sociale arrangementer
  • Mad
  • Drikkevarer

Ski og støvleleje: Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Mandag 8. juli kl 18.
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: https://medlem.hareski.dk/event/details/i588
Tilmeldingsfrist: Senest 20.11.2019
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Andrea Nissen Klinkby og Carsten Wexel
E-mail: trysil-uge52@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring

Details

Start:
22. December 2019
End:
29. December 2019
Event Categories:
,