Uge 52 – Hemsedalen, Norge – Velkommen til nytårsturen

LUKKET for tilmelding - kontakt turleder for evt. venteliste

Bred NYTÅRSTUR med 5 dages skiskole for alle, samt mulighed for heldagstræning med vores skiteam for børn og unge.

Billede

Hemsedal kaldes ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er også i en klasse for sig selv og pga. højde og pisternes orientering er der altid godt med sne. 

At stå på ski på årets sidste dag er noget helt særligt…. Så ønsker du en helt anden måde at hoppe ind i 2022 så tag med på Årets Nytårstur til Hemsedal.  

Bare rolig der er ikke undervisning den 1. januar men måske du kan lokkes med en stille tur på langrend i det smukke landskab og nyde den kolde luft og roen på fjellet – måske du bare gerne vil tilbringe dagen i saunaen….

Denne tur er oprindelige målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde. Alle er dog velkomne og vil blive indkvarteret i lejligheder sammen med andre medlemmer efter aftale

Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski.
Turen giver derudover mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere.  For de mindste børn og begynderne er der fokus på at komme godt i gang på skiene.

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen, men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.   

MålgruppeTuren retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning Turen kan varetage alle niveauer.
SkitræningDer er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvende (rød pist) 6 - 16-årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.
Rejseperiode26. december 2021 til 2. januar 2022
Ophold/transportVi bor i lejligheder tæt på pistene og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser. / Transport forgår i egne biler

Skiområde og by

Hemsedal er et af de største skiområder i Norge og byder på mere end 20 lifter, 49 pister hvoraf den længste er 6 km. Lang, der er en faldhøjde på 830 m, 4 Freestyle/Snowboard parker, 2 Skicross arenaer, flere slalombaner med tidtagning og ikke mindst et kæmpe stort børneområde. 

Kort

Indkvartering og forplejning

Ophold:

På denne tur bor vi i hhv. Alpin Apartment og Staven Apartment der alle ligger i Hemsedal Skisenter . Der er hhv. 6 og 9 sengepladser, køkken faciliteter og tæt på fjeldet så det er let at komme på ski.

Se mere på skistars hjemmeside:
https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/hemsedal/hemsedal-skisenter/alpin-apartment/alpin-apartment-10/
https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/hemsedal/hemsedal-skisenter/staven-apartment/staven-427/?q=4

Nytårsaften:

Vi er igang med at undersøge om det er muligt med et fælles spisearrangement på Skisenteret Nytårsaften, turlederen kommer retur med information såsnart det er på plads.

Praktisk:

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse. 

Der er handlemuligheder i Hemsedal, men det anbefales at medbringe mad og drikkevarer fra Danmark – grundet priser og udvalg i Norge.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. 
Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.  

OBS Hytterne i Veslestølen der tidligere var aktuelle på denne tur er desværre ikke tilgængelige mere.

 

Transport

Turen til Hemsedal forgår i egne biler med ankomst 26. December 2021 og hjemrejse den 2. januar 2022.

Husk snekæder og vær opmærksom på COVID19 restriktioner i Sverige og Norge.

Instruktion og aktiviteter

Skiskole med klubbens danske instruktører
Der er undervisning for alle i 3 timer hver formiddag, startende mandag og til og med fredag.  

De helt små fra 3 år og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde af klubbens erfarne instruktører. 

For de øvede 6 – 16 årige, der selv kan tage liften og en rød piste, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag. 

Om Skiteamet 

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere. 
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her
Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam. Minifilm om:se mere om miniskiteamet her 

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen, ophold i lejlighedDKK 5.130,-
Barn, ophold i lejlighedDKK 4.750,-
Sengeplads (AKD, servicefolk eller sengeplads) DKK 2.750,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold i hytte/lejlighed
  • 5 dage a 3 timers skiskole (formiddag)

Ikke inkluderet i prisen

  • LIftkort (Tilkøb)
  • Skiteamtræning, heldags (tilkøb)
  • Frikøb af seng (Tilkøb)
  • Ski- og støvleleje (Tilkøb)
  • Forplejning og drikkevarer
  • Transport

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Skiteamtræning til eksterne turdeltagereDKK 3.200,-
Liftkort 6-8 dage, Børn 7-17 årDKK 1.524,-
Liftkort 6-8 dage, Voksne 16-64 årDKK 1.893,-
Liftkort 6-8 dage, Senior 65+DKK 1.524,-
Ophold i Vestersølen-hytter pr. personDKK 800,-
Frikøb af sengDKK 2.750,-

Skileje

Leje af skiustyr bestilles direkte hos Skistar via følgende link og kundenummer for denne tur:

https://www.skistar.com/da/online-booking/Rental

AKD5221H

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmelding er åben
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1935
DepositumDepositum på kr. 1.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailhemsedal-nytaar@hareski.dk
TurledereBrian Refshauge
Telefon28145514
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Gæster fra andre skiklubber under Danmarks Skiforbund kan deltage på denne klubtur. For deltage som gæst skal man oprette et gæstelogin, og ved tilmeldingen oplyse navn på klub samt uploade dokumentation eller oplyse medlemsnummer i egen skiklub.  Gæstelogin koster et éngangsgebyr på 75 kr. for voksne (18+), men er gratis for juniorer, jævnfør vores vedtægter.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Ankomst og afrejse

Lejlighederne er tilgængelige kl. 16 på ankomstdagen og skal forlades kl. 10 på afrejsedagen. Det er muligt at stå på ski på både ankomst- og afrejsedag og dermed få 8 skidage.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur, men vi har 5 årige med.
Voksne med store børn 6-12 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Voksne med teenagere 13-19 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister.
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes ikke
Voksen uden børnEr velkommen, men vi ser gerne de rejser sammen med andre, som de kan dele lejlighed med, eller er inforstået med at have et værelse i en lejlighed, hvor der også er børn
Senior +50 uden børnEr velkommen, men vi ser gerne de rejser sammen med andre, som de kan dele lejlighed med, eller er inforstået med at have et værelse i en lejlighed, hvor der også er børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes for børn
LetøvetTilbydes både for børn og voksne
ØvetJa, for alle aldre
ErfarenJa, for alle aldre
EkspertJa, for alle aldre, men vi forventer det primært er for voksne.
InstruktørniveauJa, men muligt at træne porte med skiteamet