Uge 52 – Hemsedalen, Norge – Nytårstur for Familier med børn og unge

ÅBEN for tilmelding -

NYTÅRSTUR for familier med børneundervisning og mulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam

Billede

At stå på ski på årets sidste dag er noget helt særligt…. Så ønsker du en helt anden måde at hoppe ind i 2022 så tag med på Årets Nytårstur til Hemsedal.  

Bare rolig der er ikke undervisning den 1. januar men måske du kan lokkes med en stille tur på langrend i det smukke landskab og nyde den kolde luft og roen på fjellet – måske du bare gerne vil tilbringe dagen i saunaen og blive klar til undervisning den 2. januar. 

Fælles for os alle er, at vi gerne vil bruge ferien på det, vi elsker: 
Ski med vores kære – tilsat lidt konfetti…. og måske en nytårshat. 

I Hareskoven Skiklub kan man “gå til ski” hele året og hvis man kombinerer det med at tage til Hemsedal, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde). 

Hemsedal kaldes ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er også i en klasse for sig selv og pga. højde og pisternes orientering er der altid godt med sne. 

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde. 

Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski.
Turen giver derudover mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.   

MålgruppeTuren retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. Turen kan varetage alle niveauer. For de letøvede børn og unge tilbydes heldagstræning med skiteamet.
SkitræningDer er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvende (rød pist) 6 - 16-årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.
Rejseperiode26. december 2021 til 2. januar 2022
Ophold/transportVi bor i lejligheder tæt på pistene og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser. / Transport forgår i egne biler

Skiområde og by

Hemsedal er et af de største skiområder i Norge og byder på mere end 20 lifter, 49 pister hvoraf den længste er 6 km. Lang, der er en faldhøjde på 830 m, 4 Freestyle/Snowboard parker, 2 Skicross arenaer, flere slalombaner med tidtagning og ikke mindst et kæmpe stort børneområde. 

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi kommer til at bo i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed. 

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse. 

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. 
Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.  

Det er muligt også at bo i Vestersølen’s store hytter mod merpris:

Veslestølen-hytterne ligger midt i skiområdet, og egner sig til øvede skiløbere. Vi har reserveret 9 hytter med hver 12 sengepladser – Type; Veslestølen C. Hytterne er på 125m2 og fordelt på 2 etager. Der er 4 soverum og 3 badeværelser, hvoraf et er med sauna. Soveværelserne er fordelt med 2 værelser til hver 2 pers. med dobbeltseng, og 2 værelser til hver 4 pers. med dobbeltseng + køjeseng. Køkkenet er udstyret med bl.a. mikroovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine. Hytterne har balkon/terrasse. Alle hytterne er røgfrie. Der er adgang til gratis WiFi. Ophold er med selvforplejning. Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. Det er muligt at frikøbe sengepladser i hytterne.

Transport

Turen til Hemsedal forgår i egne biler med ankomst 26. December 2021 og hjemrejse den 2. januar 2022. Husk snekæder.

Instruktion og aktiviteter

Skiskole med klubbens danske instruktører
Der er undervisning for alle i 3 timer hver formiddag, startende mandag og til og med fredag.  

De helt små fra 3 år og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde af klubbens erfarne instruktører. 

For de øvede 6 – 16 årige, der selv kan tage liften og en rød piste, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag. 

Om Skiteamet 

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere. 
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her
Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam. Minifilm om:se mere om miniskiteamet her 

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen, ophold i lejlighedDKK 5.050,-
Barn, ophold i lejlighedDKK 4.600,-
Sengeplads (AKD, servicefolk eller sengeplads) DKK 3.100,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold i hytte/lejlighed
  • 5 dage a 3 timers skiskole (formiddag)

Ikke inkluderet i prisen

  • LIftkort (Tilkøb)
  • Skiteamtræning, heldags (tilkøb)
  • Frikøb af seng (Tilkøb)
  • Ski- og støvleleje (Tilkøb)
  • Forplejning og drikkevarer
  • Transport

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Skiteamtræning til eksterne turdeltagereDKK 3.020,-
Liftkort 6-8 dage, Børn 7-17 årDKK 1.350,-
Liftkort 6-8 dage, Voksne 16-64 årDKK 1.635,-
Liftkort 6-8 dage, Senior 65+DKK 1.350,-
Ophold i Vestersølen-hytter pr. personDKK 800,-
Frikøb af sengDKK 3.100,-

Skileje

VIGTIGT: Disse priser er kun gældende ved bestilling senest 65 dage før afrejse og kun frem til 31. okt. 2021. (Besparelse ca. 20%)
Ved bestilling af skileje fra den 1. november vil alle ovenstående priser blive tillagt en prisstigning på 15%.
HUSK: Det vil ikke være muligt at bestille skileje gennem skiklubben senere end 65 dage før afrejse.
Vi kan være nødsaget til at ændre priserne ved kursudsving.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Voksen begynderGRØN, Skitsæt (171)8568
Voksen letøvetBLÅ, Skisæt (170)8629
Voksen øvetRØD, Skisæt (169)8754
Volsen erfarenSORT, Skisæt (168)8997
Multileje (ski, snowboard, langrend)BLÅ/RØD/SORT, Udstyrssæt (175)8970
Barn/Junior 7-17 årBLÅ/RØD, Skisæt (173)8453
Barn/Junior 0-6 årGRØN/BLÅ, Skisæt (174)8240

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Voksen begynderGRØN, Kun ski (36)8486
Voksen letøvetBLÅ, Kun ski (23)8535
Voksen øvetRØD, Kun ski (8)8641
Volsen erfarenSORT, Kun ski (3)8824
Multileje (ski, snowboard, langrend)Ikke muligt0na
Barn/Junior 7-17 årBLÅ/RØD, Kun ski (89)8386
Barn/Junior 0-6 årGRØN/BLÅ, Kun ski (107)8204

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BørnHjelm er inkluderet80

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmelding er åben
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1935
DepositumDepositum på kr. 1.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailhemsedal-nytaar@hareski.dk
TurledereCarsten Wexel og Tine Pilgaard
Telefon
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Ankomst og afrejse

Lejlighederne er tilgængelige kl. 16 på ankomstdagen og skal forlades kl. 10 på afrejsedagen. Det er muligt at stå på ski på både ankomst- og afrejsedag og dermed få 8 skidage.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Voksne med teenagere 13-19 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister.
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes ikke
Voksen uden børnTilbydes ikke
Senior +50 uden børnTilbydes ikke
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur
LetøvetTilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur
ØvetJa, for alle aldre
ErfarenJa, for alle aldre
EkspertJa, for alle aldre
InstruktørniveauJa, men muligt at træne porte med skiteamet