Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 50 – Trysil – Bred familietur med børn og unge

   
Trysil

Sammen med Hareskovens Skiteam afholder vi en skitur for familier med børn og unge i uge 50. Turen går til Trysil og retter sig mod børnefamilier der ønsker at have det sjovt på ski og som ønsker at udvikle deres individuelle skifærdigheder. Turen giver derudover mulighed for at børn og unge fra 6-16 år kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere og de voksne får naturligvis undervisning af Skiklubbens egne instruktører.

Faktaboks

Målgruppe: Turen retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. For de letøvede børn og unge tilbydes heldagstræning med skiteamet.
Skitræning: Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag – fra søndag til og med torsdag.
Rejseperiode: 8 – 15 December – hytterne er tilgængelig fra søndag.
Transport: Ændring: turen har tidligere tilbud fællestransport, men det har ikke været muligt pga. manglende interesse for dette. Derfor er det ændret til kørselv.Transport foregår derfor i egne biler. Vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulig klubløber med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 500 pr. vej til chaufføren.
Ophold: Vi bor i hytter tæt på lift. Hytterne er udstyret med køkken og flere soveværelser. Mad og indkøb koordineres hjemmefra i hytterne, og der er plads i bussen til at medbringe madvarer.

 

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted.

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiteamet, uanset om det gælder porte, offpiste eller tekniktræning.

TRysil

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.

De helt små og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde.

I uge 50 bliver der ligeledes afholdt Nordkredsmesterskaber, hvor alle skiklubber i Danmark deltager. Det er muligt for alle at deltage i disse konkurrencer, kontakt turleder hvis du eller dine børn ønsker at stille op.

For dem som gerne vil have heldagsundervisning planlægges dette fra søndag til og med torsdag. Fredag og lørdag vil der være Nordkredsmesterskaber.

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i lækre og hyggelige hytter eller lejligheder ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.

Transportform

Ændring: turen har tidligere tilbud fællestransport, men det har ikke været muligt pga. manglende interesse for dette. Derfor er det ændret til kørselv.Transport foregår derfor i egne biler. Vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulig klubløber med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 500 pr. vej til chaufføren.


Turen er arrangeret inklusive bus, og der er kun mulighed for at køre selv når vi har fyldt en bus. Ønsker man at køre selv skal man vælge kør selvfradraget (kr. 800) ved trin 2 tilmeldingen, men såfremt bussen ikke er fyldt, vil det blive fjernet. Kør-selv fradraget gives efter først til mølle-princippet, i forhold til registreringstidspunkt for tilmeldingen.


Vi regner med at bussen kører fra Danmark søndag morgen den 8. december med ankomst i Trysil først på aftenen. Mere information kommer når vi nærmer os efteråret 2019.


Hjemrejse bliver lørdag 14. December om eftermiddagen, med ankomst til DK sent lørdag aften.

Pris

 

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed/hytte, skiskole, tur administration, kørselv kr. 2.300

kr. 3.100
Mulighed for at tilvælge fuld skiteamtræningsdag med sjov og træning for unge under 16 år Kr. 300

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 40 tilmeldte medlemmer.

Rabatter

Beskrivelse Rabat
AKD-løber* rabat – 900 kr.
Kør selv rabat Udgår – bliver automatisk trykket fra oprindelig pris på 3.100 kr.

*ADK: Alpint Kraftcenter Danmark løber

Tilkøb Liftkort

Liftkort Børn 0-6 år Børn 7-15 år Voksne 16 år og ældre
6-8 dage kr. 50. kr.1.105  kr. 1.370

 Hver opmærksom på at du kan anvende All Star sæson liftkort i Trysil, så hvis du har et sådant, behøver du ikke tilvælge liftkort på turen. 

Inkluderet i prisen

  • Ophold
  • 5×3 timers instruktion –(alpin skiløb)

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  •  Transport
  • Sociale arrangementer
  • Mad
  • Drikkevarer

 

Ski og støvleleje: Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Mandag den 8. juli kl. 18
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: https://medlem.hareski.dk/event/details/i587 
Tilmeldingsfrist: Senest 9.11.2019
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Carsten Wexel og Tine Pilgaard
E-mail: crw@hareski.dk og tip@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring

Details

Start:
8. December 2019
End:
15. December 2019
Event Categories:
,

Venue

trysil
Norway

Organizer

Carsten Wexel
Email:
crw@hareski.dk