Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

Uge 50 – Trysil – Bred familietur med børn og unge

   
Trysil

Sammen med Hareskovens Skiteam afholder vi en skitur for familier med børn og unge i uge 50. Turen går til Trysil og retter sig mod børnefamilier der ønsker at have det sjovt på ski og som ønsker at udvikle deres individuelle skifærdigheder. Turen giver derudover mulighed for at børn og unge fra 6-16 år kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere og de voksne får naturligvis undervisning af Skiklubbens egne instruktører.

Faktaboks

Målgruppe: Turen retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. For de letøvede børn og unge tilbydes heldagstræning med skiteamet.
Skitræning: Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.
Rejseperiode: 8 – 14 december
Transport: Transport forgår i bus med afgang søndag morgen og hjemrejse lørdag efter konkurrencen. Turen til Trysil tager ca. 9 ½ timer.
Ophold: Vi bor i lejligheder på Skitorget og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser. Mad og indkøb koordineres hjemmefra i hytterne, og der er plads i bussen til at medbringe madvarer. https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/trysil/turistsenteret/skitorget-leiligheter/

 

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted.

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiteamet, uanset om det gælder porte, offpiste eller tekniktræning.

TRysil

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.

De helt små og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde.

I uge 50 bliver der ligeledes afholdt Nordkredsmesterskaber, hvor alle skiklubber i Danmark deltager. Det er muligt for alle at deltage i disse konkurrencer, kontakt turleder hvis du eller dine børn ønsker at stille op.

 

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i lækre og hyggelige hytter eller lejligheder ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.

Transportform

Turen er arrangeret inklusive bus, og der er kun mulighed for at køre selv når vi har fyldt en bus. Ønsker man at køre selv skal man vælge kør selvfradraget (kr. 800) ved trin 2 tilmeldingen, men såfremt bussen ikke er fyldt, vil det blive fjernet. Kør-selv fradraget gives efter først til mølle-princippet, i forhold til registreringstidspunkt for tilmeldingen.

Vi regner med at bussen kører fra Danmark søndag morgen den 8. december med ankomst i Trysil først på aftenen. Mere information kommer når vi nærmer os efteråret 2019.

Hjemrejse bliver lørdag 14. December om eftermiddagen, med ankomst til DK sent lørdag aften.

 

Pris

 

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed/hytte, skiskole, tur administration, bus t/r Trysil kr. 3.100
Mulighed for at tilvælge fuld skiteamtræningsdag med sjov og træning for unge under 16 år Kr. 300

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 40 tilmeldte medlemmer.

Rabatter

Beskrivelse Rabat
AKD-løber* rabat – 900 kr.
Kør selv rabat – 800 kr.

*ADK: Alpint Kraftcenter Danmark løber

Tilkøb Liftkort

Liftkort Børn 0-6 år Børn 7-15 år Voksne 16 år og ældre
6-8 dage kr. 50. kr.1.105  kr. 1.370

 Hver opmærksom på at du kan anvende All Star sæson liftkort i Trysil, så hvis du har et sådant, behøver du ikke tilvælge liftkort på turen. 

 

Inkluderet i prisen

  • Transport
  • Ophold
  • 5×3 timers instruktion –(alpin skiløb)

 

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Sociale arrangementer
  • Mad
  • Drikkevarer

 

Ski og støvleleje: Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Mandag den 8. juli kl. 18
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: https://medlem.hareski.dk/event/details/i587 
Tilmeldingsfrist: Senest 15.10.2019
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Carsten Wexel og Tine Pilgaard
E-mail: crw@hareski.dk og tip@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov.

Forsikring

Vi anbefaler at du selv tegner rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring. Husk at tjekke at din rejseforsikring også dækker skiløb.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring

Details

Start:
December 8
End:
December 14
Event Categories:
,

Venue

trysil
Norway

Organizer

Carsten Wexel
Email:
crw@hareski.dk