Uge 50 – Hemsedal, Norge – Alpin træningstur og Nordkredsmesterskaber

LUKKET for tilmelding - venteliste muligt

Billig familietur m. fokus på børne og ungdomsundervisning og mulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam. Turen er en ugetur, og afholdes samtidig med instruktørsamlingen (4 dage), som dog bor et andet sted i området.

Billede

I Hareskoven Skiklub kan man “gå til ski” hele året og hvis man kombinerer det med at tage til Hemsedal, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde).

Hemsedal kaldes ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er også i en klasse for sig selv og pga. højde og pisternes orientering er der altid godt med sne.

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde.

Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski.
Turen giver derudover mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.

Der vil ligeledes være mulighed for at tage en BSI 1 eller BSI 2 på denne tur.

I slutningen af ugen bliver der afholdt Nordkredsmesterskaber (NKM), hvor de fleste skiklubber i Danmark deltager. Det er muligt for alle at deltage i konkurrencen, eneste krav er at man selv skal kunne tage en lift og køre på røde pister. Mere information og tilmelding til konkurrence kommer når vi nærmer os afrejse.

MålgruppeTuren retter sig mod familier med børn (+4 år) og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. Turen kan varetage alle niveauer. For de letøvede børn og unge tilbydes heldagstræning med skiteamet. Dette er ligeledes en ungdomstur (13 - 26 årige), hvor der tilbydes BSI kursus (se seperat tur for BSI kursus).
SkitræningDer er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvende (rød pist) 6 - 16-årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag. Der tilbydes BSI 1 og BSI2 kursus gennem DDS.
Rejseperiode12 – 19 december 2021
Ophold/transportVi bor i lejligheder tæt på pisterne og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser / for BSI deltagerne er transport i bus indeholdt i prisen, andre deltager kan tilkøbe bustransport.

Skiområde og by

Hemsedal er et af de største skiområder i Norge og byder på mere end 20 lifter, 49 pister hvoraf den længste er 6 km. Lang, der er en faldhøjde på 830 m, 4 Freestyle/Snowboard parker, 2 Skicross arenaer, flere slalombaner med tidtagning og ikke mindst et kæmpe stort børneområde.

Indkvartering og forplejning

Vi kommer til at bo i hyggelige lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed, uanset hvilket skiniveau du har, er det let at komme til og fra lejligheden.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i lejlighederne bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer ud i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

Transport

Bussen er aflyst, hvorfor kør-selv er eneste mulighed.

 

For BSI kursusdeltagerne indeholder turen transport – for de resterende deltager kan dette tilkøbes. Hvis dette ikke tilkøbes forgår transport i egne biler, husk snekæder og vinterdæk.

For BSI deltager kan man ønske at fravælge bus – dette valg kan kun tilgodeses, hvis bussen er fuld.

Instruktion og aktiviteter

Skiskole med klubbens danske instruktører

Der er undervisning for alle i 3 timer hver formiddag, startende mandag og til og med fredag.

De helt små fra 4 år og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De helt små børn skal derfor være vant til at undvære mor og far i 3 timer hver dag, men skulle det knibe med at bevare energien så ringer vi naturligvis til far/mor så de kan blive hentet. Det plejer absolut ikke at ske ofte, da alle børn nyder at være på skiskole, lege i sneen og hygge sig med alle de andre børn!

De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde af klubbens erfarne instruktører.

For de øvede 6 – 16-årige, der selv kan tage liften og en rød pist, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.

Der vil på turen blive mulighed for at tage et BSI 1 eller BSI 2 kursus.

I uge 50 bliver der ligeledes afholdt Nordkredsmesterskaber, hvor mange skiklubber i Danmark deltager. Udover at det selvfølgelig er muligt for alle at deltage i disse konkurrencer, så er det fedt at opleve så mange dygtige danskere fra landets førende klubber! kontakt turleder hvis du eller dine børn ønsker at stille op

Om Skiteamet

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere.
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her
Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam. Minifilm om:se mere om miniskiteamet her

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen, ophold i lejlighed/hytteDKK 3.400,-
Barn, ophold i lejlighed/hytteDKK 2.750,-
BSI-kursus, ophold i lejlighed/hytte (indeholder transport og DDS kursus)DKK 5.800,-
Sengeplads (AKD, servicefolk eller sengeplads frikøb))DKK 1.300,-
Skiteamtræning til eksterne turdeltagere (uden ophold)DKK 2.700,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold i lejlighed/hytte
  • 5 dage á 3 timers træning (formiddag)
  • Kun for BSI indeholder denne bustransport

Ikke inkluderet i prisen

  • Liftkort tilkøb (muligt tilkøb)
  • Skiteamtræning, heldags (muligt tilkøb)
  • Tomme senge (Frikøb af senge er tilkøb)
  • Ski- og støvleleje (muligt tilkøb)
  • Forplejning og drikkevarer
  • Transport (muligt tilkøb, men inklusiv på BSI-Kursus)

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Mulighed for at tilvælge fuld skiteamtræningsdag med sjov og træning for unge under 16 årDKK 280,-
Liftkort 6-8 dage, Børn 7-17 år DKK 1.040,-
Liftkort 6-8 dage, Voksne 16-64 årDKK 1.290,-
Liftkort 6-8 dage, Senior 65+DKK 1.040,-
Bus (Aflyst, kun kør selv muligt)DKK 1.000,-

Rabatter

BeskrivelseRabat
for BSI deltager kan man ønske at fravælge bus - dette valg kan kun tilgode ses hvis bussen er fuld.1.000,-

Skileje

Leje af skiustyr bestilles direkte hos Skistar via følgende link og kundenummer for denne tur:

https://www.skistar.com/da/online-booking/Rental

Uge 50: AKD5021H

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmeldingen er åben
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1936
DepositumDepositum på kr. 1.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turmailhemsedal-nkm-uge50@hareski.dk
TurledereTine Pilgaard og Rasmus Klüver Jensen
Telefon
Ansvarlig for skitræningNicolai Ø. Madsen
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Gæster fra andre skiklubber under Danmarks Skiforbund kan deltage på denne klubtur. For deltage som gæst skal man oprette et gæstelogin, og ved tilmeldingen oplyse navn på klub samt uploade dokumentation eller oplyse medlemsnummer i egen skiklub.  Gæstelogin koster et éngangsgebyr på 75 kr. for voksne (18+), men er gratis for juniorer, jævnfør vores vedtægter.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Voksne med teenagere 13-19 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Voksen uden børnTilbydes
Senior +50 uden børnTilbydes
Instruktør uddannelse/efteruddannelseVi arbejder på at tilbyde forløb til dem som har taget en DSI eksamen og skal videre på BSI-forløb
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur
LetøvetTilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur
ØvetJa, for alle aldre
ErfarenJa, for alle aldre
EkspertJa, for alle aldre
InstruktørniveauTilbydes ikke

PIstekort

Kort