Loading Events

« All Events

Uge 50 – Hemsedal – Instruktørsamling med skiklubben

   

IKKE ÅBEN – PLANLAGT FOR SÆSON 2020-21 – Åbner når priserne er justeret og budget godkendt.

Vi gentager sidste års succes og afholder 3,5 dages efteruddannelsestur til Hemsedal for instruktørerne i klubben – uge 50!

Skiområde og by:

Hemsedal kaldes ”Nordens Alper”, da terræn og fjelde ligner alperne. Pister og skiløb er også i en klasse for sig selv og pga. Højde og pisternes orientering er der altid godt med sne frem til 1. Maj.

Instruktion og aktiviteter:

Turen er primært en efteruddannelsestur for aktive instruktører i Skiklubben Hareskov. Har man ikke været aktiv som instruktør inden for de sidste år, skal man forvente at komme på venteliste på turen.
Der bliver mulighed for BSI 1 og 2 reeksamen om søndagen. Vi arbejder på at vi ligesom sidste også kan tilbyde reeksamen på PSI3
Ønsker man reeksamen skal man tilmeldes reeksamen ved tilmelding til turen. Der er et begrænset antal pladser til reeksamen.
Hver formiddag køres der “traditionel” holdundervisning på niveau-delte hold. Her vil man få egenfærdighedstræning og få input fra de nyeste “strømninger” og trends på alpin ski. Fredag eftermiddag udbydes tema-baserede workshops såsom, freestyle, freeride (svært skiløb) og skolesving.
Om aftenen vil der være videoanalyse af eget skiløb. Værktøjer til at optimere videoanalyse vil også blive en del af undervisningen. Aftenerne vil også blive brugt til at dele viden om skiinstruktion og andre gode erfaringer på ski.
Vi arbejder på at arrangere et lille kursus (2-timer) i sikkerhed og førstehjælp på ski i samarbejde med skipatruljen i Hemsedal. Kurset vil ligge udenfor lifternes åbningstid.

Indkvartering og forplejning:

Vi bliver indkvarteret i lækre hytter på Veslestølen og medbringer efter aftale selv maden hjemmefra.

Transport

Tur og pris er baseret på ”kør selv”. Der arrangeres ikke fælles bustransport. Hver chauffør får 650 kr i godtgørelse pr. deltager i bilen (inkl. Chauffør). IU (Martin Mogensen) hjælper med at koordinere kørslen.

Afrejse:

Afrejse onsdag d. 09/12-2020 ca. kl. 16.00

Hjemkomst:

Hjemkomst søndag d. 13/12-2020 kl. ca. 24.00

Pris (2019-priser, som bliver justeret)

Pris pr. deltager Kr. 2.660

Ønskes reeksamen koster det yderligere 500 kr. som skal betales ved tilmelding.

Inkluderet i prisen:

  • Ophold
  • Liftkort
  • Instruktion (efteruddannelse)
  • Transport

Uden for prisen

  • Forplejning (koordineres i de enkelte hytter)
  • Ski- og støvleleje
  • Eventuel omkostning til reeksamen (Kan tilkøbes under bestilling)

Tilmelding og betalingsbetingelser:

Tilmelding:

Ved tilmelding vil man blive påsat ventelisten og vil senere blive overført deltagerlisten i forhold til ventelisteplacering og hvor aktiv man er for klubben. Om man er til rådighed for uge 7 klubture og andre ture samt andet frivilligt arbejde som vores aktiviteter på Vallåsen vil være en del af bedømmelsen.

Tilmeldingsstart:

Tilmelding åbner primo juli 2020

Tilmeldingslink:

Tilmelding via medlemsportalen, hvor du kommer på venteliste for påsætning

Tilmeldingsfrist:

Mandag den 26. oktober 2020 kl. 20

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende når man har modtaget en faktura og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

 

Kontakt:

Turleder: Troels Colerick og Martin Lund Mogensen
Turmail: hemsedal-uge50@hareski.dk
Mobil: 2728 1780

 

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov.

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Program og tilbud udvikles fortløbende og kan ændre sig afhængigt af deltagende uddannere og inspiratorer. Antallet af pladser er begrænset, hurtig tilmelding anbefales og deltagelse vil være med forbehold for hytte-, transportkapacitet og tilstrækkelige tilmeldinger. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Details

Start:
December 9
End:
December 13
Event Categories:
,

Venue

Hemsedal
Norway

Organizer

Troels Colerick
Phone:
27281780
Email:
hemsedal-uge50@hareski.dk