Uge 50 – BSI1 kursus i samarbejde m. DDS, Hemsedal, Norge

Åben for tilmelding - 2 BSI1 pladser tilbage

BSI1 kursus i samarbejde m. DDS, i Hemsedal, uge 50 - undervisning 7 dage.

Billede

Den Danske Skiskole og skiklubbernes træningsfællesskab “Ski Sport Denmark” er gået sammen om at udbyde BSI1 & 2 kurser i uge 50, målrettet unge mennekser i alderen 16-23+ år.

BSI kurserne vil være et 7 dages træningsforløb med undervisning i egenfærdighed, skolesving og teori, samt afsluttende eksaminer, faciliteret af DDS’s egne uddannere.

Skiklubben Hareskov står for at udbyde turen, men den er åben for alle som er medlem af en dansk skiklub v. oprettelse af et gæstemedlemsskab til 75 kr. – gratis for unge under 18 år.

Vi forventer at oprette 2 BSI1 og 2 BSI2 hold, men vi vil udvide afhængig efterspørgslen. Der kan være 8 deltagere på hvert hold.

MålgruppeAlle unge mennesker i alderen 16-23+ år som er interesseret i at starte sin instruktøruddannelse eller komme videre med denne - BSI1 & 2 kursister.
SkitræningUndervisningen vil blive faciliteret af DDS uddannere - kurset varer 7 dage
Rejseperiode12 – 19 december 2021
Ophold/transportVi bor i lejligheder tæt på pisterne og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser / for BSI deltagerne er transport i bus indeholdt i prisen, andre deltager kan tilkøbe bustransport.

Skiområde og by

Hemsedal er et af de største skiområder i Norge og byder på mere end 20 lifter, 49 pister hvoraf den længste er 6 km. Lang, der er en faldhøjde på 830 m, 4 Freestyle/Snowboard parker, 2 Skicross arenaer, flere slalombaner med tidtagning og ikke mindst et kæmpe stort børneområde.

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi kommer til at bo i hyggelige lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed, uanset hvilket skiniveau du har, er det let at komme til og fra lejligheden.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i lejlighederne bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer ud i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

Transport

Transport foregår med fælles bus. Dette kan ikke fravælges, med mindre bussen er fyldt.

Yderligere info kommer snarest.

Instruktion og aktiviteter

BSI1 & 2 kurser vil blive afviklet i stil med et ugekursus i Hintertux, med både formiddags og eftermiddagsundervisning, samt tilhørende teorisamlinger mm.

Turen afvikles sideløbende med DSkiFs Nordkredsmesterskaber. Det betyder at der er et fedt træningsmiljø omkring turen med både Ski Team, Youth Team og Race Team løbere fra flere af landets store skiklubber. Dertil afholder Skiklubben Hareskov instruktørsamling i samme uge.

Selve kurset skal man tilmelde sig via DenDanskeSkiskoles hjemmeside (koster 0 kr.)

BSI1-link: https://dendanskeskiskole.dk/kursus/kalender/1425
BSI2-link: https://dendanskeskiskole.dk/kursus/kalender/1426

OBS! Tilmeldning og betaling for turen, sker længere nede under “Tilmeldning”.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
BSI-kursus, ophold i lejlighed/hytte (indeholder transport og DDS kursus)DKK 5.800,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold i lejlighed/hytte
  • Kursus
  • Bustransport tur/retur

Ikke inkluderet i prisen

  • Liftkort 6-8 dage, Voksne 16-64 år -  DKK 1.290,- kan tilkøbes ved tilmelding.

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Ikke relevantIkke relevant

Rabatter

BeskrivelseRabat
Ikke relevantIkke relevant

Skileje

Ikke relevant

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Ikke relevant

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Ikke relevant

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Ikke relevant

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmeldingen er åben
TilmeldingKurset afholdes af DDS i samarbejde med Skiklubben Hareskov. Kurset skal man tilmelde sig via DenDanskeSkiskoles hjemmeside (koster 0 kr.) Se link for tilmeldning hos DDS længere oppe under "Instruktion & Aktiviteter". Turen skal man tilmelde sig gennem Skiklubben Hareskov (denne side), hvor den endelig tilmelding og betaling vil ske. Er du ikke medlem af Hareskoven Skiklub, skal du oprette en Gæstekonto, det gør du her https://medlem.hareski.dk/indmeld, husk at vælge gæstekonto i feltet "Primær Rolle". Gæstemedlemskab er gratis for alle under 18 år (75 kr. hvis du er ældre) www.medlem.hareski.dk/indmeld Når du er oprettet som gæst eller er logget ind som medlem, så kan du gennemføre tilmeldingen. Tilmeldingslink findes nedenfor. * BSI kursus kræver medlemskab af en Skiklub under Dansk Skiforbund.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1936
DepositumDepositum på kr. 1.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turmailhemsedal-nkm-uge50@hareski.dk
TurledereTine Pilgaard og Rasmus Klüver Jensen
Telefon+45 27 22 81 76
Ansvarlig for skitræningNicolai Ø. Madsen
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Gæster fra andre skiklubber under Danmarks Skiforbund kan deltage på denne klubtur. For deltage som gæst skal man oprette et gæstelogin, og ved tilmeldingen oplyse navn på klub samt uploade dokumentation eller oplyse medlemsnummer i egen skiklub.  Gæstelogin koster et éngangsgebyr på 75 kr. for voksne (18+), men er gratis for juniorer, jævnfør vores vedtægter.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Ankomst og afrejse

Info kommer snarest og vil blive sendt til alle turdeltagere direkte på mail.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årIkke relevant
Voksne med store børn 6-12 årIkke relevant
Voksne med teenagere 13-19 årIkke relevant
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreIkke relevant
Voksen uden børnIkke relevant
Senior +50 uden børnIkke relevant
Instruktør uddannelse/efteruddannelseIkke relevant
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderIkke relevant
LetøvetIkke relevant
ØvetIkke relevant
ErfarenIkke relevant
EkspertIkke relevant
InstruktørniveauIkke relevant