Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Uge 5 – Sauce D’Oulx, Italien – Seniorer og andre modne skiløbere

   

Uge 5 turen 2020 går til Sauce D’Oulx i Piemonte-regionen i Italien med 6 dage på ski

Målgruppe: For den voksne del af skiklubben, hovedsagligt for + 40 år
Transport/ophold: Fly, København-Torino t/r og hotel med ½ pension
Instruktion: 9 timers træning med egne instruktører er en del af turens pris

Hvis du søger efter godt skiløb i et stort og varieret område, et tilbud om skiinstruktion af høj kvalitet med klubbens egne instruktører, en god og varieret morgenmad, en fornuftig aftenmenu, et godt socialt samvær og muligheden for at finde skivenner at løbe sammen med – eller hvis du ønsker du frihed til selv at bestemme dit eget skiløb, så er uge 5 turen nok det rigtige for dig. Turen er målrettet den voksne del af skiklubbens medlemmer og seniorerne, som er øvede, erfarne og/ eller ekspert skiløbere med fokus på meget og varieret skiløb. Turen er også velegnet for familier med teenagere, men turen egner sig ikke for nybegyndere på ski eller mindre børn

Afrejse:

Lørdag d 25. januar 2020

Afgang fra Københavns Lufthavn kl. 11:05 – ankomst Torino 13.10

Hjemkomst:

Lørdag den 1. februar 2020

Afgang fra Torino kl. 14:10 – ankomst Københavns Lufthavn kl. 16:15

Transport:

Fly sandsynligvis med SAS fra København til Torino t/r og transfer i bus Torino til Sauze D’Oulx t/r.

Busturen varer ca. 1 1/2 time.

Skiområder og by:

Via Lattea,”Mælkevejen” er navnet på dette storslåede skiområde med 400 km pister, et af Europas største skiområder. Via Lattea omfatter områderne Sauze d’Oulx, Oulx, Sestriere, Sansicario, Cesana, Pragelato, Claviere og det franske Montgenèvre.

Via Lattea er en italiensk/fransk stjernehimmel med et overdådigt skiterræn og masser af skihistorie.

Via Lattea tilbyder 212 forbundne pister og 69 skilifter fordelt på

 •                    7 grønne pister
 •   95 km / 67 blå pister
 • 220 km / 97 røde pister
 •   85 km / 41 sorte pister

Pisterne ligger i varierende højder fra 1.380 meter i Cesana til 2800 m på toppen af Monte Motta.

Og midt i det hele ligger Sauze D’Oulx. En hyggelig autentisk italien sk alpeby, der er placeret tæt på grænsen til Frankrig, omringet af Via Latteas smukke bjergtoppe. Her venter italiensk stemning, god mad og brede velpræparerede pister i alle sværhedsgrader.

Sauze d’Oulx er en landsby fra middelalderen med smalle, krogede gader og fantastiske restauranter. En del af Vinter-OL 2006 og de Paralympiske lege samme år var henlagt nabobyen Sestriere.

 

   

Langrendsmuligheder:

Der er afmærket et ca. 7 km. langt langrendsloop i forbindelse med Sestriere by. Området Montgenevre har et større langrendsområde. 5 min. fra Montgenevre ligger Claviére, der har ca. 35 km. langrendsløjper. Der er bl.a en 13, 5 km lang løjpe fra Calviére til Montgenevre.  Der går offentlig bus fra Sestriere til Montgenevre. Rejsetiden med bus er ca. 45 min

Tilgængelighed for handicappede:

Hotellets beliggenhed ude i terrænet gør det uegnet for medlemmer med fysiske funktionsnedsættelser og kørestolsbehov.

Indkvartering og forplejning:

Vi skal bo på Club Hotel Monte Triplex, der ligger i den lille oase Sportinia, lige ved Via Lattea-skiløjperne, i en højde af 2.170 m. – 600 højdemeter over selve Sauze by.

Sportinia er et plateau og et trafikalt knudepunkt på bjerget. Her mødes tre lifter, her er tre restauranter, en skibutik og det rustikke hotel Monte Triplex. Udsigten fra Sportinia er fabelagtig.

Hotellet er et gammelt hotel, der tidligere bedst var kendt som et af Danskis hoteller. Hotellet er indrettet med enkle værelser, restaurant og bar

Ved ankomsten til Sauze D’Oulx foregår adgangen til hotellet med snescooter. Al anden adgang til og fra hotellet foregår på ski og/ eller lifterne. Sportinia kan nås med svævebanen fra Pra Rion. Sauze d’Oulx ligger 10 minutter fra hotellet via stoleliften.

Hvis man i hverdagene er så uheldig at komme for sent til den sidste lift op til hotellet, kan snescooteren tilkalds. Prisen er 190 kr. pr. person pr. gang.

Turen gennemføres, hvis vi er 27 betalende deltagere eller derover på turen. Men så har vi også hele hotellet for os selv.

Værelserne er med gulvtæppe og balkon samt bad og toilet ( med hårtørrer). Der er i alt 20 værelser på hotellet.

Alle værelser har som minimum 2 senge, nogle 3 og et enkelt 4 senge. Dette betyder, at et enkeltværelse egentlig er et dobbeltværelse, hvor kun én seng benyttes ligesom dobbeltværelserne kan være udstyret med mere end 2 senge. Det er muligt at være 3 eller 4 personer på samme værelse, hvor der kan ydes en endnu ikke beregnet rabat.

Morgenmaden er kontinental med oste, croissanter og pålæg. Aftensmaden er en menu med de fleste dage forret, hovedret og dessert. Der er efter sigende tale om almindelig italiensk mad, og ikke gourmetmad som i de legendariske ”danski-dage”. Kaffen beskrives som fremragende.

Hotellet er i dagtimerne åbent for skiløberne, der kommer forbi i terrænet og vælger at gøre ophold her. Restauranten serverer pasta og andre traditionelle retter – og pizza til frokost.

Vinkælderen byder på mere end 200 mærker og der er prøvesmagninger hver dag.

Der er i skiområdet ikke tradition for en picnic i sneen, som man kender fra mange andre destinationer. Det vil området ikke give lov til pga. muligheden for affald og svineri på pistene.

    

   

Instruktion og aktiviteter

Instruktion

Der er inkluderet 9 timers undervisning pr. deltager i hold af maks. 8 deltagere. Turens skiskolechef foretager hold-fordeling og planlægning af undervisningen og fremlægger planerne på rejsemødet torsdag den 9. januar 2020 på grundlag af deltagernes egen angivelse af deres skifærdighedsmæssige niveau på tilmeldingsblanketten.

Det vil ved holdfordelingen blive tilstræbt, at undervisningen foregår på 3 X ½ dag – og at holdene hver dag kan mødes til frokost på et forud aftalt sted.

Grundpriser*:

*Priser og indhold med et mindre forbehold, eftersom vi mangler at se selve kontrakten fra teknisk rejsearrangør

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 9.600

Tillæg til grundprisen:

Enkeltværelse* Kr. 2.350 (total: 11.950)
Skitransport med fly** Kr. 450

*Der er kun begrænset antal enkeltværelser til rådighed, som tildeles efter ”kommer først til mølle” princippet. Når enkeltværelserne er udsolgt, så bliver man vi sat sammen med et andet skiglad medlem – det plejer at fungere rigitg godt!

**Skitransporten er 1 skipose med 1 par ski + 1 støvletaske med 1 par støvler

Rabatter:

Seniorrabat (liftkort) v/76 år på afrejsetidspunktet Kr. 250
Rabat ved opredning til 3. person ved 3 personer i dobbeltværelse Ikke oplyst rabat
Fravalg af flyrejsen ved egen transport Kr. 2.550

I prisen er inkluderet:

 • Halvpension
 • Transport med fly inkl. transfer i egen bus
 • Transfer med snescooter til og fra hotellet ved ankomst og afrejse.
 • 6 dages liftkort fra søndag til fredag.
 • Liftkortet omfatter 1 dag området i franske Montgenevre.
 • 9 timers instruktion i hold af maks. 8 deltagere pr. hold
 • 1 kuffert med max. 15 kg bagage og 5 kg håndbagage
 • Gratis WIFI på hotellet

Ikke inkluderet i prisen:

 • Sociale arrangementer
 • Frokost
 • Drikkevarer til aftensmaden
 • Liftkort til mere end én dag i Montgenevre
 • Ski- og støvleleje (Slopetrotter samarbejder med skiudlejningen)

Skileje:

Det er aftalt, at skileje foregår direkte mellem deltager og Slopetrotter Skitours, som anbefaler, at ski lejes hjemmefra på nettet. Herved opnås en rabat på 10%. Har du spørgsmål om skileje? Ring til Slopetrotter Skitours på 70 225 285

Se mere på www.slopetrotter.dk/rejseinfo/tilvalg/skileje

Tilmelding og betalingsbetingelser:

Tilmelding:

Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.500 kr betalt med Dankort eller Mobile Pay online service. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til trin 2 tilmelding med bl.a. mulighed for valg af tilkøb – fravalg – rabatter

Tilmeldingslink:

Link til medlemsportalen for tilmelding og betaling af depositum

Tilmeldingsfrist:

søndag d.13. oktober 2019

Restbetaling:

Restbetaling senest d. 10. december 2019 foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller hvor FI-kode kan benyttes til betaling via netbank.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at du tegner en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet det indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Vigtigt:

Husk at tjekke de oplysninger der er på dig på medlemsportalen. Dit navn og dine data skal stemme overens med det navn og de data der står i dit pas.

Kontakt

Turleder: Anne Gram – 23 72 91 07 – Turleder

Klaus Lund Nilsen – 28834629 – hjælper til med turafviklingen

Fredtoftevej 2, 3520 Farum

Turmail: seniortur-uge5@hareski.dk

 Yderligere information:

Informationsmøde:

Afholdes torsdag den 7. januar 2016 kl. 19.00. Sted: Furesø Kommune, adressen oplyses senere.

Medlemskort:

Når du er logget ind på din profil på medlemsportalen, vil du nederst i venstre hjørne finde knappen “Hent medlemskort”, som du trykker på. Herefter vil medlemskortet blive downloadet til din computer, så du kan printe siden og klippe medlemskortet ud. Det kan være en god idé at laminere medlemskortet. Det fremgår af medlemskortet at vi er medlem af Danmarks Skiforbund.

Forsikring:

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør:

Slopetrotter Skitours er medlem nr. 1712 af Rejsegarantifonden og er forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Forbehold:

Der skal minimum være 27 deltagere for at turen gennemføres.

Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på skiklubben hjemmeside.

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem, der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er ikke begynderundervisning på denne klubtur.
Letøvet For dem, der kan køre ned af grønne og blå pister (1-2 ugers erfaring).
Øvet For dem, der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem, der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem, der også i andres øjne behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre, men har behov for finpudsning.

Information fra Slopetrotter Skitours

SAMTYKKEERKLÆRING vedr. SPECIALMENUER

Ved bestilling af en rejse hos Slopetrotter Skitours har du mulighed for at bestille specialmenuer, herunder

religiøse menuer og allergivenlige menuer, i forbindelse med dine flyvninger og/eller dine hotelophold.

Når du vælger at bestille specialmenuer i forbindelse med bestillingen af din rejse hos Slopetrotter Skitours,

giver du derved dit samtykke til, at Slopetrotter Skitours kan behandle og videregive oplysningerne til de

flyselskaber, lufthavne og/eller hoteller, som du benytter i forbindelse med din rejse, med det formål, at flyselskabet,

lufthavnen og/eller hotellet kan levere den specialmenu som du har anmodet om i din rejsebestilling.

Du har til enhver tid mulighed for at tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Slopetrotter Skitours på

slopetrotter@slopetrotter.dk, med den virkning at Slopetrotter Skitours herefter ikke vil kunne behandle

dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden

af den behandling af dine personoplysninger, der er sket forud for tilbagetrækningen.

Slopetrotter Skitours privatlivspolitik beskriver, hvordan Slopetrotter Skitours behandler dine personoplysninger,

dine rettigheder (herunder hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger) samt dine klagemuligheder

i forbindelse med Slopetrotter Skitours’ behandling af dine personoplysninger.

Slopetrotter Skitours til enhver tid gældende privatlivspolitik er tilgængelig her:

www.slopetrotter.dk/rejseinfo/privatlivspolitik

Details

Start:
January 25 @ 11:00
End:
February 1 @ 16:30
Event Category:

Venue

Dauce D’oulx

Organizer

Anne Gram Nielsen
Phone:
23729107
Email:
seniortur-uge5@hareski.dk