Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 5 – Danske Mesterskaber i langrend 2020

   
Indbydelse til Danmarksmesterskaberne 2020 i langrend Kvitåvatn, Rjukan, Norge
26. januar – 1. februar 2020 (uge 5) fra stævneledelsen:

Vi glæder os til at se dig og dine skivenner – del gerne og tag mindst én mere med fra din klub!

HVEM kan deltage i DM?

Alle som er medlem af en skiklub under Danmarks eller Grønlands skiforbund kan deltage i DM i langrend: Mænd, kvinder, børn, unge, ældre, motionister, eliteudøvere, Vasaloppet-entusiaster, enlige, familier. Det kræver ingen forhåndsudtagelse at deltage. Man tilmelder sig bare!

Vi vil rigtig gerne se alle jer, der kommer igen år efter år, men så sandelig også alle jer, der bare elsker at stå på ski og som måske tager på skiferie med jeres familier. Hvert år deltager også eliteidrætsudøvere fra andre sportsgrene, som bare elsker at konkurrere, og Jer vil vi også gerne se.

HVOR foregår DM?

Danmarksmesterskaberne foregår i Norge (ca. 3 timers kørsel fra hhv. Langesund og Oslo). Så er vi garanteret fine sneforhold med top-præparerede løjper i spændende og varieret terræn. Der er 85 km langrendsløjper og 35 km alpine pister med 12 skilifter lige uden for døren. Det er muligt at leje skiudstyr på stedet.

HVORFOR deltage?

Fordi vi har et herligt, afslappet fællesskab med nogle fede konkurrencer og masser af sociale aktiviteter inde og ude for både børn og voksne. Der er rig mulighed for at dygtiggøre sig ved siden af konkurrencerne: Nuværende og tidligere landsholdsløbere tilbyder skiinstruktion i både klassisk og skøjt – altid med et stort udbytte. Og for børnene er der gratis skiskole/skileg i fem dage, uanset om de deltager i konkurrencerne eller ej!

Læs den fulde indbydelse, herunder mere om de sociale aktiviteter, om selve konkurrencen og hvordan man tilmelder sig på følgende link:

https://www.dmlangrend.dk/wp-content/uploads/2019/08/DM-2020-Indbydelse-final.pdf

Læs også side nyhedsbrev fra DM-arrangørerne fra 18/10-2019:

https://www.hareski.dk/2019/10/18/nyhedsbrev-1-fra-danske-mesterskaber-i-langrend-2020/

Details

Start:
January 24 @ 19:00
End:
February 2 @ 7:00
Event Category: