Loading Events

« All Events

Uge 42 – Sölden – Instruktør efteruddannelse

October 22 @ 12:00 - October 28 @ 17:00

LUKKET for tilmelding –

Igen i år tilbyder vi vores succesfulde efteruddannelseskoncept i Sölden.

Der er to muligheder for at komme:

  1. AFSTED SOM INSTRUKTØR: Her skal du undervise medlemmerne om formiddagen og deltage i obligatorisk efteruddannelse 3-5 eftermiddage + nogle aftener. TILMELDING: Sker via selve tilmelding til hovedturen https://medlem.hareski.dk/event/details/i1870
    Under deltagertype vælger du: Instruktørpåsætning til uge 42 (venteliste). IU prioriterer tilmeldingerne jf. Nedenfor (Husk du skal være tilmeldt holdet ”Instruktørlisten” for at deltagerprofil er synlig)
  2. AFSTED KUN PÅ EFTERUDDANNELSE: En rendyrket efteruddannelsestur med undervisning 4-5 formiddage + nogle aftener. Prisen er 1.400 kr. under turprisen, som klubben giver i tilskud, hvilket er mindre end tidligere år, men klubben forventer at vi  får færre midler fra Furesø kommune. TILMELDING: Sker via selve tilmelding til hovedturen https://medlem.hareski.dk/event/details/i1870

Selvom det er en betalingstur, er det forventet, at du kan stå til rådighed på temadagen, torsdag formiddag og deltage i undervisningen af medlemmerne, såfremt der bliver behov for det.

Temaer og uddannere på efteruddannelsen er endnu ikke på plads, men vi arbejder på, at der tilbydes efteruddannelse 3-5 halve dage + et par aftentemaer.

Vi arbejder også på at kunne tilbyde reeksamen, men indtil videre kan vi ikke garantere det.

Ikke tid til familie!

Turen er erfaringsmæssigt ikke velgnet til at have famile med på, fordi vi har et hårdt program i løbet af dagen og flere aftener, og at vi gerne ser at man kører på ski med de øvrige instruktører, når der er undervisningsfrit.

Hvem er efteruddannelsen for?

Alle instruktører med bestået BS1 eller tilsvarende og derover, som er medlem af klubben, og forventer at undervise på klubbens ture den kommende sæson (så husk at melde dig til dem).

I prioriteringen vil vi lægge særlig vægt på om man:

  1. tidligere har været med på klubbens uge 7 ture
  2. har udført frivilligt arbejde for klubben i Danmark
  3. deltaget som instruktør på Vallåsen
  4. har haft mange andre efteruddannelsesture med tilskud indenfor de seneste par år.

Dog reserverer vi også nogle pladser til nye instruktører i klubben, så de får en chance for at komme med.

Antal pladser:

11 – 14 instruktørpladser
14 efteruddannelsespladser

AFSTED SOM INSTRUKTØR, (HVOR MAN UNDERVISER OM FORMIDDAGEN)

For de instruktører som ønsker at undervise om formiddagen er turen gratis. Der vil ikke blive udbetalt diæter, da pengene vil gå til obligatorisk efteruddannelse om eftermiddagen + 1-2 aften sessions. Du tilmelder dig turen via den fælles tilmelding for uge 42 og vælger profilen ”Instruktørpåsætning til uge 42”, hvorefter du vil blive nærmere orienteret senest ultimo august om du kommer med.

Har du tilmeldt dig som almindelig instruktør på turen, men ikke blevet udtaget/påsat af IU, vil du blive kontaktet af Instruktørudvalget (IU) og forhørt om du ønsker at deltage turen med egenbetalling og ren efteruddannelse.

AFSTED KUN MED EFTERUDDANNELSE

Vi du kun afsted på efteruddannelse skal du selv skulle betale for turen. Du tilmelder dig turen via den fælles tilmelding for uge 42 og vælger profilen ”Instruktørefterudannelse uge 42 (depositum)”.

Transport

Som udgangspunkt gives der ikke fradrag i prisen, hvis du kører selv med mindre bussen er fyldt op. Så skriv gerne i kommentarfeltet hvis du ønsker kør selv. Så vil turlederne kontakte dig hvis muligheden for tilskud til kør selv opstår.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfrist: 

Senest ultimo august forventer vi at kunne udmelde, hvem der kommer med, og hvem der stadig måtte være på venteliste.

Sölden by og skiområde:

Vi bor i Sölden by og kører ca 25 min med bus om morgenen for at komme op til gletcheren, så vi er klar på ski kl. 9.30. Sidste bus kører ned ca. kl 16.

Sölden er beliggende i det vestligste Østrig – og har et særdeles velfungerende skiterræn. Destinationen er det sted i Alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er ca. 90). Af den grund ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Derudover er Sölden også et af de områder i Europa som er mest snesikkert og som åbner tidligst. Dette er blandt andet derfor at Sölden de seneste mange år er åbningsdestination for den Alpine World Cup.

I uge 42 vil kun dele af skiområdet vore tilgængeligt og fokus er alene gletscherskiløb på henholdsvis Rettenbach og Tiefenbach.

Læs mere om hotel og område mv. på beskrivelsen af hovedturen på

www.hareski.dk/event/uge-42-solden-i-efterarsferien-spark-gang-i-saesonen-med-arets-storste-skitur/

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

 

 

Details

Start:
October 22 @ 12:00
End:
October 28 @ 17:00
Event Categories:
,

Venue

Sölden

Organizer

Henrik Kryger Pallesen
Phone:
3023 5026

Details

Start:
October 22 @ 12:00
End:
October 28 @ 17:00
Event Categories:
,

Venue

Sölden

Organizer

Henrik Kryger Pallesen
Phone:
3023 5026