Uge 42 – Hintertux i Østrig – Efterårets freestylecamp

LUKKET for tilmelding -

Campen er åben for alle medlemmer i Skiklubben Hareskov og medlemmer af en anden skiklub under Danmarks Skiforbund.

Billede

Om er du erfaren eller nybegynder i freestyleparken, spiller ingen rolle. Der er træning til alle. Du skal blot være fyldt 14 år, ellers du skal tilmeldes sammen med en voksen over 18 år.

Vi får hele 8 dage på ski. Gletcheren har åbent hele dagen, så glæd jer til mange gode timer i parken, masser af god træning og ikke mindst hygge, når vi er nede fra bjerget sidst på eftermiddagen.

Snowparken på Hintertux gletcheren er en super fed park med snesikkerhed på grund af gletcherens højde. Der er masser af kickers og obstacles i forskellige niveauer

Se mere her: https://www.hintertuxergletscher.at/de/highlights/ski-und-fun/betterpark-hintertux

MålgruppeHar interesse for freestyle, er fyldt 15 år eller rejser sammen med en voksen
SkitræningI parken på Hintertux
Rejseperiode15/10 til 24/10
Ophold/transportHotel med 1/2 pension, Transport med bus

Skiområde og by

Indkvartering og forplejning

Hotel Madseiterhof

Hotellet er et familiedrevet klassisk gasthof beliggende kun 3 km fra gletscheren. Hotellet har reception, restaurant, bar og lille wellness-område med saunaer. Det er desuden muligt at benytte det 250 m2 store fitnessrum på nabohotellet Adler Inn.

Vi bor på værelser til 2-4 personer. Alle værelser er med bad/toilet og TV. Der er gratis WiFi på hele hotellet. Ophold inkluderer stor morgen- og aftenbuffet. Forplejningen er startende med aftensmad på ankomstdagen og afsluttende med morgenmad på afrejsedagen. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Skibussen afgår få meter fra hotellet og kører direkte til Hintertux-gletscheren. (drift ca. hver 20-30 minut).

 

Transport

Vi skal afsted i bus sammen med Den Danske Skiskole. I år samles vi i en bus, så vi følges ad hele vejen med vores egen turledere og trænere.

Afrejse:

Fredag d. 15. Oktober ca. kl. 12 (Nærmere tidspunkt sendes senest en uge inden afrejse)

NB: Bussen kører fra København, Fyn og Jylland. Skriv gerne hvor I vil med bussen fra.

Hjemkomst:

Søndag d. 24. Oktober kl. ca. 15 (Nærmere tidspunkt sendes senest en uge inden afrejse)

Instruktion og aktiviteter

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Enhedspris pr. personDKK 7400,-

Inkluderet i prisen

  • Bustransport t/r
  • Ophold på hotel Reutterhof med ½ pension
  • 8 dages liftkort
  • Shuttle fra hotel til skibus t/r. hver dag
  • Key Card gebyr
  • Turistskat og afgifter
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Træning i freestyleparken

Ikke inkluderet i prisen

  • Frokost
  • Drikkevarer

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris

Skileje

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner2021-06-04 19:00:00
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1869
DepositumDepositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via banken). Det anbefales, at betaling sker med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailhintertux-uge42@hareski.dk
TurledereMarie-Louise Andreassen
Telefon20405194
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Alkoholpolitik:

Skiklubben tillader ikke at der indtages alkohol for personer under 18 år. Og fratager sig al ansvar for personer der ikke overholder dette. Det er forældres ansvar at sørge for, at dette overholdes af deres børn, da det ikke er hverken turlederes eller træners ansvar.

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Gæster fra andre skiklubber under Danmarks Skiforbund kan deltage på denne klubtur. For deltage som gæst skal man oprette et gæstelogin, og ved tilmeldingen oplyse navn på klub samt uploade dokumentation eller oplyse medlemsnummer i egen skiklub.  Gæstelogin koster et éngangsgebyr på 75 kr. for voksne (18+), men er gratis for juniorer, jævnfør vores vedtægter.

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på https://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke
Voksne med store børn 6-12 årJa, men vær opmærksom på det er freestyletræning
Voksne med teenagere 13-19 årJa, men vær opmærksom på det er freestyletræning
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreJa, men vær opmærksom på det er freestyletræning (du skal være fyldt 14 år.
Voksen uden børnKontakt turlederen
Senior +50 uden børnTilbydes ikke
Instruktør uddannelse/efteruddannelseVil du lære at freestyle, som tilbud i din undervisning, så tilmeld dig
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderEr du ny på freestyle, så kan du også deltage, men begynder undervisning tilbydes ikke
LetøvetEr du ny på freestyle, så kan du også deltage, men letøvet undervisning tilbydes ikke
ØvetJa, freestyle træning
ErfarenJa, freestyle træning
EkspertJa, freestyle træning
InstruktørniveauVil du lære at freestyle, som tilbud i din undervisning, så tilmeld dig