Uge 42 Hintertux Freestyle Camp

LUKKET for tilmelding-

Bliv klar til vintersæsonen på efterårets bedste Freestylecamp. 8 dages liftkort, 7 overnatninger, alle måltider inkluderet i prisen, bus t/r fra Danmark til Østrig, samt egen bus hele ugen, der kører til og fra liften.

Billede

Campen er åben for alle skiers og snowboarders, der er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund. Og som er klar til at give den max gas i Freestyleparken.

Om er du erfaren eller nybegynder i freestyleparken, spiller ingen rolle. Der er træning til alle. Du skal blot være fyldt 15 år, eller du skal tilmeldes sammen med en person over 18 år.

Vi får hele 8 dage på ski i Hintertux i Østrig. Gletsjeren har åbent fra kl. 8 – 16, så glæd jer til mange gode timer i parken, masser af god træning og ikke mindst hygge, når vi er nede fra bjerget sidst på eftermiddagen.

Snowparken på Hintertux Gletsjer er en super fed park med snesikkerhed på grund af gletjerens højde. Der er masser af kickers og obstacles i forskellige niveauer, hvor vi side om side med nogle af europas bedste riders, skal træne, hygge og smide de bedste tricks.

Se mere om parken her:
https://www.hintertuxergletscher.at/de/highlights/ski-und-fun/betterpark-hintertux

 

 

 

MålgruppeStor Interesse for freestyle ski eller snowboard, er fyldt 15 år eller rejser sammen med en person over 18 år
SkitræningDer er træning hele ugen af klubbens suveræne gode coaches
RejseperiodeFredag d. 14. oktober - søndag d. 23. oktober 2022
Ophold/transportBus transport, der bliver hele ugen og transporterer os til og fra liften. Vi skal bo på hotel med fuld pension

Skiområde og by

Hintertux Gletsjer huser et af de største efterårs-skiområder i Europa. Freestyleparken står hvert år helt skarpt, og de mange pister omkring indbyder til at øve switch og andre skills.

Vi bor i byen Hochsteg, og bliver hver dag kørt til og fra liften af egen bus.

 

Kort

Indkvartering og forplejning

Hotellet, som vi skal bo på, hedder Gasthof Hochsteg.

https://www.gasthof-hochsteg.at/

Der er morgenmad og aftensmad med i prisen, samt et frokost måltid på bjergrestauranten.

Vi bor på forskellige størrelse værelser på hotellet, der alle har eget bad og toilet.

 

Transport

Vi kører samlet  i bus fra Danmark til Østrig. Som noget nyt i år, har vi egen bus hele ugen. Det vil sige, vi bliver kørt til og fra gletsjeren hele ugen.

Det nøjagtige tidpunkt og sted for afgang vil blive meldt ud i september måned. Men I skal regne med, at vi tager afsted ca. midt på dagen fredag d. 14. oktober.

 

Instruktion og aktiviteter

Coach sessions hver dag på hold, hvor vi er inddelt efter nivau,  som nærmere aftales ved ankomst til hotellet på info møde første morgen. Alt afhængig af vejret, vil der slut på ugen blive afholdt små konkurrencer, hvor vi viser alt, hvad vi har af kreativitet i parken 🙂

Priser

Prisen på campen er desværre noget dyrere end de øvrige år. Dette skyldes, at vi har booket egen bus hele ugen, og transportudgifter er generelt steget. Dog inkluderer prisen alle måltider og (ikke-alkoholiske) drikkevarer om aftenen. Liftkortene i Hintertux er ligeledes de sidste år blevet nogle af de dyreste i alperne. Men vi har ikke fået den endelig pris endnu, hvilket betyder, at hvis prisen bliver lavere end vi har beregnet, vil I alle få refunderet, det sparede beløb.

Grundpriser

BeskrivelsePris
Samlet pris8.600 kr

Inkluderet i prisen

  • 7 overnatninger på Gasthof, 8 dages Liftkort, tre måltider om dagen, bus t/r fra Danmark, samt egen bus til og fra liften

Ikke inkluderet i prisen

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris

Skileje

Kontakt lokal udlejning for leje af freestyle ski eller snowboard inden afrejse. Se de forskellige muligheder her:
https://www.hintertuxergletscher.at/en/information/service/ski-rentals-storage/

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmelding åbner 6. juni kl. 12.00
TilmeldingSom medlem af Skiklubben Hareskov skal du have dit login klar til medlemsportalen, når du tilmelder dig på nedenstående link. Er du ikke medlem af skiklubben men af en anden skiklub under Danmarks Skiforbund, skal du oprette et gæstelogin på hjemmesiden under fanen "Om klubben". Er du ikke medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund, er du meget velkommen til at melde dig ind i Skiklubben Hareskov.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2318
Depositum2000,- kr.
RestbeløbRestbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via banken). Det anbefales, at betaling sker med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailhintertux-uge42@hareski.dk
TurledereMarie-Louise Andreassen og Gustav Salskov
Telefon20405194
Ansvarlig for skitræningGustav Salskov
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer. 

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Campen gennemføres ved minimum 40 deltagere.

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 år
Voksne med teenagere 13-19 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældre
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau
Top