Uge 4 – Trysil – Trysil, Billig familietur, fokus på børneunderning og heldagstræning med skiteamet

AFLYST, grundet manglende tilmeldinger -

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde.

Billede

I Hareskoven Skiklub kan man “gå til ski” hele året og hvis man kombinerer det med at tage til Trysil, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde). 

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister. 

Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski.
Turen giver derudover mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.

MålgruppeTuren retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. Turen kan varetage alle niveauer.
SkitræningDer er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvende (rød pist) 6 - 16-årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.
Rejseperiode23 – 29 Januar 2022
Ophold/transportBus eller transport med egen bil / Lejligheder tæt på pisten

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiløbere uanset om man er nybegynder, erfaren, barn eller voksen. Hareskoven Skiteam har de sidste mange sæsoner haft Trysil som base for deres porte og eller tekniktræning. 

Trysil er ligeledes en del af SkiStar og byder derfor på mange hyggelige restauranter, varmestuer og andre faciliteter både i pisteområdet og i byen. 

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed. Vi forsøger altid at tage højde for ønsker om at bo sammen med dem man kender, men der vil også være mulighed for at frikøbe senge såfremt man ikke ønsker at bo med andre fra klubben 

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse. 

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. 
Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.  

Transport

Bustransport kan tilkøbes på denne tur. Vi regner med, at bussen kører fra Danmark søndag morgen den 23. januar med ankomst i Trysil først på aftenen, så alle er klar til at komme på ski mandag morgen. Hjemrejse bliver lørdag 29. Januartidlig aften med ankomst tidlig til Danmark søndag morgen. Mere information kommer når vi nærmer os vinter. 
Såfremt der ikke er nok tilmeldte til bussen, vil vi sørge for busplads på rutebussen fra Danmark til Trysil på https://skiswedenexpress.dk/

Instruktion og aktiviteter

Skiskole på dansk med Hareskovens instruktører

Der er undervisning for alle i 3 timer hver formiddag, startende mandag og til og med fredag.  

De helt små fra 3 år og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene.
De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde af klubbens erfarne instruktører. 

For de øvede 6 – 16 årige, der selv kan tage liften og klare en rød piste, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag. Undervisningen varetages af Hareskovens dygtige Skiteamtrænere. 

Om Skiteamet
 

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 til 16 år, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. 
Vores træningsture har forskelligt fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver alsidige skiløbere. 
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her
Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam. Minifilm om:se mere om miniskiteamet her 

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen, seng i lejlighedDKK 3.950,-
Barn, seng i lejlighedDKK 3.450,-
ServicepladsDKK 1.700,-
Skiteamtræning uden ophold (inklusiv liftkort og træning)DKK 2.900,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold i lejligheder uden forplejning i 7 nætter
  • Skiinstruktion / træning
  • Slutrengøring
  • Alle kendte turistskatter og afgifter
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport (muligt tilkøb)
  • Liftkort (muligt tilkøb)
  • Forplejning og drikkevarer
  • Linned og håndklæder
  • Ski- og støvleleje (muligt tilkøb)

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Bustransport t/rDKK 1.100,-
Mulighed for at tilvælge fuld skiteamtræningsdag med sjov og træning for unge under 16 årDKK 140,-
Frikøbt seng i lejlighedDKK 1.700,-
Liftkort 6-8 dage, Børn 7-17 årDKK 1.067-
Liftkort 6-8 dage, Voksne 16-64 årDKK 1.322,-
Liftkort 6-8 dage, Senior 65+DKK 1.067,-

Skileje

VIGTIGT: Disse priser er kun gældende ved bestilling senest 65 dage før afrejse og kun frem til 31. okt. 2021. (Besparelse ca. 20%)
Ved bestilling af skileje fra den 1. november vil alle ovenstående priser blive tillagt en prisstigning på 15%.
HUSK: Det vil ikke være muligt at bestille skileje gennem skiklubben senere end 65 dage før afrejse.
Vi kan være nødsaget til at ændre priserne ved kursudsving.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BegynderGRØN (171)8568
LetøvetBLÅ (170)8629
ØvetRØD (169)8754
ErfarenSORT (168)8997
Multileje (ski, snowboard, langrend)BLÅ/RØD/SORT (175)8970
Barn/junior 7-17 årBLÅ/RØD (173)8453
Barn 0-6 årGRØN/BLÅ (174)8240

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BegynderGRØN (36)8483
LetøvetBLÅ (23)8535
ØvetRØD (8)8641
ErfarenSORT (3)8824
Barn/junior 7-17 årBLÅ/RØD8386
Barn 0-6 årGRØN/BLÅ8204

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
bØRNHjelm er inkluderet80

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerAflyst grundet manglende tilmeldinger
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1942
DepositumDepositum på kr. 1.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser

Kontakt

Turmailtrysil-uge4@hareski.dk
TurledereJesper Pilgaard Poulsen
Telefon
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Gæster fra andre skiklubber under Danmarks Skiforbund kan deltage på denne klubtur. For deltage som gæst skal man oprette et gæstelogin, og ved tilmeldingen oplyse navn på klub samt uploade dokumentation eller oplyse medlemsnummer i egen skiklub.  Gæstelogin koster et éngangsgebyr på 75 kr. for voksne (18+), men er gratis for juniorer, jævnfør vores vedtægter.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Ovenstående priser er baseret på et minimum deltagerantal på 59 personer. Såfremt antallet kommer under dette, eller antallet af børn og voksne adskiller sig fra det forventede, kan der forekomme prisændringer.

Ligeledes kan det være nødvendigt at ændre busprisen eller aflyse bussen, hvis vi har mindre end 35 busdeltagere. Til Trysil vil der alternativt være mulighed for at benytte Ski Sweden Express, der også kører til Trysil hele vinteren.

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes fra 4 år
Voksne med store børn 6-12 årTilbydes
Voksne med teenagere 13-19 årTilbydes
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreTilbydes
Voksen uden børnMulighed, tal med turleder
Senior +50 uden børnMulighed, tal med turleder
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke på denne tur
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes fra 4 år
LetøvetTilbydes
ØvetTilbydes
ErfarenTilbydes
EkspertTilbydes
InstruktørniveauKører sammen med eksperthold