Loading Events

« All Events

Uge 4 – Stubaital i Østrig – Intensiv undervisning (tidligere uge 2 tur)

18. January 2020 @ 4:30 - 26. January 2020 @ 13:00

(UDSOLGT) For dig der vil have meget skiløb, meget undervisning og have det sjovt sammen om aftenen. Dette er ikke turen, hvis man vil være alene – hverken om dagen eller aftenen.

Vi får ca. 22 timers skiløb med undervisning / opgaver / temaer, hvor fokus ligger på udvikling af den enkeltes skiløb og skiglæde. Vi tager udgangspunkt i den enkelte. Jo bedre man mestrer skiløbet – jo sjovere er det. Når der ikke er undervisning finder man sammen med andre deltagere og får en masse gode ture sammen.

Faktaboks

Målgruppe: Turen er for voksne (18+) deltagere, der er minimum øvede og kan komme ned ad røde pister. Tal evt. med Børge eller Flemming, hvis du er i tvivl.
Skitræning: Undervisning i minimum 22 timer. Fokus er at nyde skiløbet og forbedre sin egenfærdighed.
Aktiviteter: Ski og hvad vi måtte finde på i ugens løb.
Rejseperiode: Fredag d.17 januar 2019 kl. 21.00 – søndag d. 26 januar 2019 ca. 13.00
Transport: Hvilebus.
Afrejsested: Parkeringspladsen Holte Station.
Ophold: Gasthof Schallerhof og nærliggende huse. Halvpension

Opholdet

Vi skal bo på Gasthof Schallerhof og i nogle huse, som ligger tæt på Schallerhof. Vi kender Schallerhof godt fra mange kurser og synes selv, det er noget af det hyggeligste, vi har oplevet. Det er helt sit eget – et sted, hvor tiden har stået stille – et rustikt og autentisk Gasthof. Ejeren Wictor og hans tro tjener Roland sørger for, at vi har det rigtig fint i den lille hyggelige bar og i restauranten, hvor de serverer god Østrigsk landmad. En af aftenerne holder vi “Bestickloses Abend”, en særlig oplevelse præget af lederhosen, øl – sang og tyrolermusik med lokale musikere.

Der er et supermarked lidt derfra, som man kan gå til på ca. 10 minutter.

Vi spiser alle morgen- og aftensmad samlet på Schallerhof.

Indkvarteringen bliver i dobbelt- eller flersengsværelse.

Skiområdet

Stubai er en lang dal med høje, flotte bjergtinder på begge sider og Østrigs største gletscherområde i enden af dalen – Stubaier Gletscher. Vi vil især benytte gletscheren, men der er også yderligere 2 områder, vi kan vælge i området. Vi har egen bus og chauffør til rådighed, der kan køre os til og fra skiløbet, og vi beslutter udfra sne og vejr, hvor vi kan forvente de bedste oplevelser. Wictor er diplomskilærer med egen skiskole, han kender området ind og ud og kan give de bedste råd hertil. På fridagene vil man kunne tage den lokale skibus til det område man vil stå i.

Pris kr. 7.400,00

Inkluderet i prisen

  • Indkvartering
  • Halvpension
  • Liftkort til 7 dage (søndag til lørdag)
  • Skatter og afgifter
  • Transport

Uden for prisen

  • Frokost
  • Drikkevarer til aftensmaden
  • Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding er åben – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til restbetalingen.

Tilmeldingslink:

https://medlem.hareski.dk/event/details/i602

Tilmeldingsfrist:

Af hensyn til turens økonomi, skal vi være 45 på turen i alt. Da vi, hvis turen ikke kan gennemføres skal afmelde inden klubben kommer til at skulle betale for ikke brugte værelser er tilmeldingsfristen senest den 15 september 2019. Vi forventer ikke, at det bliver et problem, men må tage forbeholdet.

Restbetaling:

Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank).

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt turledere:

Børge Tofte-Jensen – 29 25 99 07

Flemming Steenvinkel – 27 58 43 68

Turmail: Stubaital-uge4@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af  Skiklubben Hareskov.
[tab title=”Forsikring”]Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal være 45 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Details

Start:
18. January 2020 @ 4:30
End:
26. January 2020 @ 13:00
Event Category:

Details

Start:
18. January 2020 @ 4:30
End:
26. January 2020 @ 13:00
Event Category: