Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 4 Portefteruddanelse for instruktører til Branäs, kort tur.

   

Efteruddannelse i portkørsel og portrelateret teknik målrettet undervisning af børn og uge (6-16 år).

Instruktion og aktiviteter:

Efteruddannelsen er målrettet aktive instruktører i Skiklubben Hareskov og som skal være instruktører på en uge 7 tur. Har man ikke været aktiv som instruktør inden for det sidste år eller ikke er instruktør på en uge 7 tur, skal man forvente at komme på venteliste på turen. Turen har 10 pladser.

Efteruddannelsens tema er portskiløb. Man vil blive undervist i banesætning, portteknik, videoanalyse og i hvordan porttræning kan implementeres i normal skiundervisning målrettet børn og unge. Turen er planlagt i samarbejde med den store børnetur til Branäs og klubbens skiteam, hvis løbere vil indgå i uddannelsen i forhold til feedback og video analyse. Fokus vil ikke være egenfærdighed i portkørsel, men der vil være rig mulighed for at få en del ture i portbanen. Derudover vil man have hver eftermiddag fri til sig selv.

Efteruddannelsen bliver varetaget af Nicolai Østerbye Madsen, som er den ansvarlige træner for skiteamet og er omkring det danske U16-hold og Juniorlandshold.

Efteruddannelsesprogrammet:

Lørdag:

9.30-12.:30 Banesætning basics og test af egne baner (slalom)

17:00-19:00 Portrelateret teknik og øvelser (slalom)

21:00 – 22:30 Gennemgang af (nye) tekniske færdigheder m. udgangspunkt i World Cup løbere. Videoanalyse af skiteamløbere.

Søndag: 

9:30-12:30 Banesætning af forskellige teknikbaner og analyse/feedback til skiteam løberne (vha. færdigheder lært aftenen inden) (Slalom m. varierende radius)

17:00-19:00 Portrelateret teknik og øvelser (storslalom)

Mandag:

9:00-12:00 Banesætning (parallelle slalom) og kørsel i banerne.

Efteruddannelsens mål:

Det er efteruddannelsens mål at du efter de 3 dages undervisning vil være komfortable med at sætte knæportbaner af forskellige typer, hvis mål er at træne forskellige tekniske aspekter i skiløbet. Du vil være komfortable med at analysere børn og unge med et middel skiniveau i portkørsel og portrelateret teknik – kende de typiske fejlbilleder og metoder til at afhjælpe disse. Du vil være inspireret til at inddrage elementer fra portkørsel i din normale undervisning og være en god ambassadør for at udbrede portkørsel blandt børn og unge i klubben.

Faktaboks

Målgruppe: Turen er primært rettet mod efteruddannelse for aktive instruktører i Skiklubben Hareskov og som er instruktører på en uge 7 tur. Har man ikke været aktiv som instruktør inden for det sidste år eller ikke er instruktør på en uge 7 tur, skal man forvente at komme på venteliste på turen.
Skitræning: På turen vil der være uddannelse i banesætning og portteknik. Turen er lagt sammen med skiteamet, hvis løber vil indgå i uddannelsen i forhold feedback og video analyse.
Aktiviteter: Der køres holdundervisning i banesætning lørdag og søndag fra 10:00 – 12:30, og mandag fra 9:00 – 12:00. Om eftermiddagen lørdag og søndag er det holdundervisning i portteknik fra 17:00 – 19:00. Lørdag aften er det videoanalyse mellem 21:00 – 22:30.
Rejseperiode: 25.januar til 28. januar 2019
Transport: Transport foregår i egne biler. Vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulig instruktører og klubløber med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 500 pr. vej til chaufføren.
Afrejsested: TBA
Ophold: Lejlighed eller hytte

 

Skiområde og by

Branäs ligger kun 10 timers kørsel fra København og investerede i 2016 i et udvidet børneområde med ny tallerkenlift samt en ny 4-stolslift til toppen. Branäs har 20 lifter og 27 pister – den længste på 3 km – og 415 meters faldhøjde. Pisterne er åbne til kl.19 alle dage, så der bliver rig mulighed for at få 2 gode træningspas om dagen.

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i lækre og hyggelige hytter eller lejligheder ved fjeldet. Der kan komme transport lidt mellem hytten og skiområdet.

Forplejningen bliver planlagt efter folk har tilmeldt sig og vi ved hvor mange der skal med. Det bliver i hytten udpeget en koordinator som vil stå for uddelingen og planlægningen af maden.
Den samlede pris for forplejning deles ud mellem alle deltagere og afregnes efterfølgende via medlemsportalen.

Søndag aften er der fælles spisning med breddeturen på Skilodge.

Transportform:

Transport foregår i egne biler. Vi hjælper til med at koordinere kørsel, så der kommer flest mulig børn med. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 500 pr. vej til chaufføren.

Afrejse

Vi forventer, at hytterne er ledige fredag den 25 januar efter kl. 15.00.

Hjemrejse

Vi forventer, at skulle være ude af hytterne mandag den 28. januar senest kl. 12:00

Undervisningen slutter kl: 12:00.

Pris:

Pris for instruktør kr. 500 ,- – Klubben yder et tilskud på 1.000 kr. og stiller uddannelse-instruktør hvilket indgår i prisen.

Inkluderet i prisen

  • Ophold
  • Liftkort
  • Efteruddannelsestræner

Uden for prisen

  • Transport
  • Mad (opkræves/fordeles efterfølgende)
  • Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Oktober 2018
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen

 

Tilmeldingsfrist: Senest den 5. januar 2019
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Tine Pilgaard & Nicolai Madsen +45 22 88 10 46
E-mail: tip@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Skiklubben Hareskov arrangere selv denne tur

Forbehold

Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/

 

 

Details

Start:
25. January 2019 @ 8:00
End:
28. January 2019 @ 17:00
Event Categories:
,

Organizer

Tine Pilgaard
Email:
tpi@hareski.dk