Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

Uge 4 – Lenzerheide, Schweiz – Årets Freeride camp med 4 eller 7 dage i sneen

   

Skiklubben Hareskov og Riders.dk arrangerer en freeride camp I uge 4 du ikke må gå glip af.

Hele syv dage på ski i offpisten i det skønne freeride mekka Arosa-Lenzerheide i Schweiz. Fire af dagene tager en lokal bjergguide dig rundt i området, hvor du får udfordret dit skiniveau og får uforglemmelige oplevelser væk fra pisterne. Blandt andet vil bjergguiden tage os på skisafari, hvor vi en hel dag via fede freeride runs kommer rundt til de omkringliggende byer.

Campen er både for dig, der rejser alene, jer der rejser sammen og familier, der har en passion for freeride. Juniorer kan deltage på freeride hold ned til 10 år.

Vi starter ugen med en velkomst fest, hvor vi får mulighed for at møde hinanden, drikke en øl og få en masse information om den kommende uge. Vi afslutter ligeledes både den korte og den lange tur af med et brag af en fest.

Med andre ord, det bliver en uge du sent vil glemme og derfor ikke må gå glip af.

 

Indkvartering:

Du kan godt se frem til indkvarteringen. Vi skal bo på det nybyggede Revier, hvor alle værelser har udsigt til bjergene.

https://lenzerheide.meinrevier.com/en/

Her skal vi også spise morgenmad og aftensmad og der er mulighed for at hygge allesammen på de dejlige fællesarealer.

Hele ugen vil vores mediecrew skyde billeder, lave edits og artikler så alle kan følge årets freeride camp.

 

Du kan også vælge en kort tur

Har du kun mulighed for at tage en halv uge ud af kalenderen så fortvivl ikke. Vi tilbyder en 4 dages tur, hvor du får mulighed for det samme blot i færre dage. Fire overnatninger, fire dages liftkort og to en halv dag med bjergguide. Og naturligvis velkomst- og afslutningsfest.

 

Transport:

Du kommer selv til Lenzerheide. Turen er ikke lang i bil, og der går daglige fly til den nærliggende lufthavn Zürich. Togforbindelserne i  Schweiz er i top, så du nemt kan komme fra og til lufthavnen. Vi er gerne behjælpelige med tips og til at koordinere samkørsel i bil.

 

Priser:

7 dages tur senior (fra 18 år)

 • 18. til 25. Januar 2020
 • 7 overnatninger m. halvpension
 • 7 dages liftkort
 • 4 dages guide i grupper op til maks. 8 personer i alt (inkl. skisafari)
 • Velkomst- og afslutningsfest

 Kr. 8.600,-

 

7 dages tur junior ( fra 10-17år)

 • 18 til 25. Januar 2020
 • 7 overnatninger m. halvpension
 • 7 dages liftkort
 • 4 dages guide i grupper op til maks. 8 personer i alt (inkl. Skisafari i mindre format)
 • Velkomst- og afslutningsfest

Kr. 8.100,-

 

4 dages tur senior (fra 18 år)

 • 18 til 22. Januar 2020
 • 4 overnatninger m. halvpension
 • 4 dages liftkort
 • 3 dages guide i grupper op til maks. 8 personer i alt (inkl. skisafari)
 • Velkomst- og agfslutningsfest

Kr. 5.200,-

 

4 dages tur junior (fra 10-17 år)

 • 18 til 22. Januar 2020
 • 4 overnatninger m. halvpension
 • 4 dages liftkort
 • 3 dages guide i grupper op til maks. 8 personer i alt (inkl. skisafari)
 • Velkomst- og afslutningsfest

Kr. 4.950,-

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: 15. juli 2019
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen med betaling af depositum
Tilmeldingsfrist: Ikke besluttet
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Marie-Louise Andreassen
E-mail: mla@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv

Forbehold

Hvis turlederen vurderer, at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Details

Start:
18. January 2020 @ 15:00
End:
25. January 2020 @ 10:00
Event Categories:
, ,

Venue

Arosa-Lenzerheide

Organizer

Marie-Louise Andreasen
Phone:
20405194
Email:
mla@hareski.dk