Loading Events

« All Events

Uge 4 – Folgarida, Italien – Bruch-up undervisning og mere frikørsel

   

ÅBNER PRIMO JULI FOR TILMELDING –

Brenta-dolomitternes største sammenhængende skiområde. 

Uge 4, Folgarida, Italien. Ski in/ Ski out hotel med store børnerabatter. 

Folgarida´s skiområde er forbundet med Marilleva, Pinzolo og Madonna di Campiglio og har samlet 156 km. pister. Et rigtigt italienerområde, med mange bredde røde og blå pister. 

Ski in/ Ski out”-hotel Alaska er beliggende lige på blå ”piste 2”. Et hotel med en hyggelig stemning og perfekt beliggenhed. Om morgenen tager man skiene på udenfor døren, og kører ned til hovedliften. Vi råder over 65 sengepladser. Et hotel med rigtig gode børnerabatter. 

Læs mere her: http://www.alaskahotel.it/it/ 

Målgruppe Der er kommet turleder på, som er igang med at revurdere målgruppeteksten!

Vi forventer at denne klubture kan have en bred interesse i klubben grundet beliggenhed og flere transportmuligheder. Derfor er alle velkommen uanset om man rejser som par , single eller man er en familie, der ønsker en ekstra skitur uden for skoleferien. Vi anbefaler dog at det er de større børn og teenagere der deltager, eftersom man ski in/ski out er på en rød piste.

Skitræning  Turlederen er også skiskolechef, og overvejer også ændring i træningskonceptet

Undervisningen vil være 2 timer i fem dage enten 9-11 eller 11-13, hvorefter gruppen samles til frokost. Der vil hovedsageligt være tale om temaundervisning, men er der letøvet hold vil disse primært omhandle egenfærdighed..

Rejseperiode  Lørdag den 23. jan lørdag den 30jan. / (BUS: fredag den 22jan. til søndag den 31jan.)  
Ophold/ Transport  Ski in/Ski out hotel med ½ pension. Transport med fly, bus eller egen transport. 

 

Skiområde og by 

Byen Folgarida der er beliggende i 1300 m. højde, er lavet til skiløbere. Her er hoteller, lejligheder, et par sportsforretninger og caféer samt en købmand. Hovedparten af hotellerne ligger på, eller ved, pister og lifte. Byen deler skiområde med den mondæne skisportsby Madonna di Campiglio, og har skiløb fra 1300 til 2500 m.o.h. Her er 156 km. pister (55 km. blå/ 70 km. rød/ 31 km. sort), hvor mange pister har både et let og et svært spor, så alle kan få udfordringer, og alligevel følges ad på ski. 

Indkvartering og forplejning 

Hotel Alaska er et pænt 3* hotel beliggende lige på pisten, over byen, i 1400 m. højde. Pisten foran hotellet er markeret blå, men vi vil vurdere den til at være rød. Værtsparret Vanessa og Gianni er altid at finde på hotellet, og tager sig ofte selv af gæsterne i receptionen, i baren og i restauranten. Hotellet har et traditionelt italiensk køkken, hvor der serveres mange lokale specialiteter. 

Vi har værelser til 1-5 personer. (Få enkeltværelser). Alle værelser haar TV og badeværelse med hårtørrer. Vi har få værelser med balkon (mod tillæg).  Der er gratis WiFi på værelserne. 

Hotellet har hyggelig bar og lounge som er det naturlige opholdssted på hotellet, der er desuden lille bibliotek, solterrasse, hotel-restaurant samt en BBQ-restaurant lige ude på pisten, hvor frokost og afterskiing er muligt. Hotellet har også et lille wellness-område med sauna og dampbad. Der er gratis wifi  hotellet. Ikke-ryger hotel. Der er parkering umiddelbart ved hotellet. Parkering i P-kælder muligt mod tillæg. Vi råder over 70 sengepladser. 

Hotel Alaska 

Via dei Monti Alti 52 

38025 Folgarida 

Tel: +39 0463 986296 

Transport 

På denne tur tilbydes fly- og bustransport eller egen transport. 

Bus: 

Afrejse med bus fredag eftermiddag den 12/2. Ankomst til Folgarida lørdag morgen. Hjemrejse er lørdag eftermiddag/aften (efter aftensmad) den 19/2, med hjemkomst søndag formiddag. Der køres med Sneexpressen. Der kan forekomme skifte til taxi eller anden bus de sidste 10-15 km. 

Bil:

Der er ca. 1350 km. til Folgarida. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,- og kan købes på tankstation i Tyskland inden grænsen til Østrig. I Italien betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen.  

I Østrig og Italiens bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen. 

Fly:

Nærmeste lufthavne er: Bergamo – 160 km. / Verona – 160 km. (ingen direkte fly fra Danmark) / Innsbruck – 210 km.  

Nærmere information om flytransport kommer snarest. 

 

Instruktion og aktiviteter (Teksten vil blive omskrevet før åbning)

Undervisningen vil være 2 timer i fem dage enten 9-11 eller 11-13, hvor efter gruppen samles til frokost. Der vil hovedsaget være tale om temaundervisning, men er der letøvet hold vil disse primært omhandle egenfærdighed..

Priser 

 • Voksen i 1. og 2. seng: kr. 7.500,- 
 • Voksen i 3. og 4. seng: kr. 6.800,- 
 • Unge (født 1/12.2004 -30/11.2012) i vær. med 2 forældre: kr. 5.400,- 
 • Børn (født 1/12.2012-22/1.2019) i vær. med 2 forældrek: r. 3.500,- 
 • Baby (23.1.2019-23.1-2021) uden egen seng: Gratis

Inkluderet i prisen: 

 • Ophold i delt værelse i nætter med morgen og aftensmad 
 • 6 dages liftkort 
 • Skiinstruktion 
 • Fri brug af hotellets wellness-område 
 • Alle kendte turistskatter og afgifter 
 • Bidrag til rejsegarantifonden 

 Tillæg (pr. pers.): 

 • Bustransport t/r.: kr. 1.600,- 
 • Flytransport inkl. transfer: Kommer snarest 
 • Skitransport med fly: kr.    450,- 
 • Enkeltværelsestillæg: kr. 1.500,- 
 • Liftkort pr. ekstra dag (voksen): kr.    220,- 
 • Liftkort pr. ekstra dag (1/12.2004 -30/11.2012): kr.    110,- 

Ikke inkluderet i prisen 

 • Transport 
 • Frokost 
 • Drikkevarer
 • Skileje 

 

Skileje 

Kommer senere………… 

 

Tilmelding og betalingsbetingelser 

Tilmelding åbner:   Vi forventer tilmeldingen åbner primo juli
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   Link til medlemsportalen er på vej
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2020 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

Kontakt 

Turmail folgarida-uge4@hareski.dk 
Turledere   Martin Mortensen
Telefon  28882045 
Skiskolechef  Martin Mortensen
FB-gruppe  Kommer evt. senere 

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2020/21. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.  

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. 

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

 Forbehold 

Der skal minimum være 30 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

Ankomst og afrejse  på hotellet

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet.  

Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.30 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 19.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering. 

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse.  

Forklaring på skiniveau 

(udfyldes af turleder) 

 

 

Details

Start:
23. January 2021 @ 15:00
End:
30. January 2021 @ 10:00
Event Categories:
, ,