Loading Events

« All Events

Uge 4 – Folgarida, Italien – Bruch-up undervisning og mere frikørsel

   

ÅBEN FOR TILMELDING –

Brenta-dolomitternes største sammenhængende skiområde. 

Uge 4, Folgarida, Italien. Ski in/ Ski out hotel

Folgarida´s skiområde er forbundet med Marilleva, Pinzolo og Madonna di Campiglio og har samlet 156 km. pister. Et rigtigt italienerområde, med mange bredde røde og blå pister. 

Ski in/ Ski out”-hotel Alaska er beliggende lige på blå ”piste 2”. Et hotel med en hyggelig stemning og perfekt beliggenhed. Om morgenen tager man skiene på udenfor døren, og kører ned til hovedliften. Vi råder over 65 sengepladser. Et hotel med rigtig gode børnerabatter. 

Læs mere her: http://www.alaskahotel.it/it/ 

Målgruppe Vi forventer at denne klubture kan have en bred interesse i klubben grundet områdets størrelse, hotellets beliggenhed og flere transportmuligheder. Turen er ikke egenet børn, men vi rejser gerne sammen mange aldre, herunder alle  fra studerende til vores seniorer.
Skitræning 
Rejseperiode  Lørdag den 23. jan lørdag den 30jan. / (BUS: fredag den 22jan. til søndag den 31jan.)  
Ophold/ Transport  Ski in/Ski out hotel med ½ pension. Transport med fly, bus eller egen transport. 

 

Skiområde og by 

Byen Folgarida der er beliggende i 1300 m. højde, er lavet til skiløbere. Her er hoteller, lejligheder, et par sportsforretninger og caféer samt en købmand. Hovedparten af hotellerne ligger på, eller ved, pister og lifte. Byen deler skiområde med den mondæne skisportsby Madonna di Campiglio, og har skiløb fra 1300 til 2500 m.o.h. Her er 156 km. pister (55 km. blå/ 70 km. rød/ 31 km. sort), hvor mange pister har både et let og et svært spor, så alle kan få udfordringer, og alligevel følges ad på ski. 

Indkvartering og forplejning 

Hotel Alaska er et pænt 3* hotel beliggende lige på pisten, over byen, i 1400 m. højde. Pisten foran hotellet er markeret blå, men vi vil vurdere den til at være rød. Værtsparret Vanessa og Gianni er altid at finde på hotellet, og tager sig ofte selv af gæsterne i receptionen, i baren og i restauranten. Hotellet har et traditionelt italiensk køkken, hvor der serveres mange lokale specialiteter. 

Vi har værelser til 1-5 personer. (Få enkeltværelser). Alle værelser haar TV og badeværelse med hårtørrer. Vi har få værelser med balkon (mod tillæg).  Der er gratis WiFi på værelserne. 

Hotellet har hyggelig bar og lounge som er det naturlige opholdssted på hotellet, der er desuden lille bibliotek, solterrasse, hotel-restaurant samt en BBQ-restaurant lige ude på pisten, hvor frokost og afterskiing er muligt. Hotellet har også et lille wellness-område med sauna og dampbad. Der er gratis wifi  hotellet. Ikke-ryger hotel. Der er parkering umiddelbart ved hotellet. Parkering i P-kælder muligt mod tillæg. Vi råder over 70 sengepladser. 

Hotel Alaska 

Via dei Monti Alti 52 

38025 Folgarida 

Tel: +39 0463 986296 

Transport 

På denne tur tilbydes fly- og bustransport eller egen transport. 

Bus: 

Afrejse med bus fredag eftermiddag den 12/2. Ankomst til Folgarida lørdag morgen. Hjemrejse er lørdag eftermiddag/aften (efter aftensmad) den 19/2, med hjemkomst søndag formiddag. Der køres med Sneexpressen. Der kan forekomme skifte til taxi eller anden bus de sidste 10-15 km. 

Bil:

Der er ca. 1350 km. til Folgarida. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,- og kan købes på tankstation i Tyskland inden grænsen til Østrig. I Italien betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen.  

I Østrig og Italiens bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen. 

Fly:

På denne tur flyver vi med SAS fra København – Kastrup til Innsbruck.

               Udrejse 23.01:            CPH-INN kl. xx.xx-xx.xx (tider kommer senere)

               Hjemrejse 30.01:        INN-CPH kl. xx.xx-xx.xx (tider kommer senere)

Der må medbringes 15 kg bagage, samt 5 kg håndbagage (max. mål på håndbagage 55 x 40 x 23). Det er muligt at bestille skitransport som må indeholde 1 skibag med ski og stave, samt en støvletaske der må indeholde støvler og hjelm. Samlet må ski og støvletaske veje max. 12 kg. Det anbefales at man møder op i lufthavnen 2 timer før afgang.

Fra Innsbruck lufthavn er der ca. 3½ t. transfer til Folgarida (210 km). Der kan forekomme skifte til taxi eller anden bus de sidste 10-15 km.

 

Instruktion og aktiviteter

Undervisningen vil vil være begrænset til 9 timers undervisning fordelt på et antal formiddage, hvorefter alle skihold samles til frokost et sted i området. Derfor er det vigtigt at man kan klare sig sikkert på blå pister, og også kan stå på røde pister.

Priser 

 • Voksen i 1. og 2. seng: kr. 7.500,- 
 • Voksen i 3. og 4. seng: kr. 6.800,- 
 • Unge (født 1/12.2004 -30/11.2012) i vær. med 2 forældre: kr. 5.400,- 

Inkluderet i prisen: 

 • Ophold i delt værelse i nætter med morgen og aftensmad 
 • 6 dages liftkort 
 • Skiinstruktion 
 • Fri brug af hotellets wellness-område 
 • Alle kendte turistskatter og afgifter 
 • Bidrag til rejsegarantifonden 

Ikke inkluderet i prisen 

 • Transport 
 • Frokost 
 • Drikkevarer
 • Skileje 

 Tilkøb (pr. pers.): 

 • Bustransport t/r.: kr. 1.600,- 
 • Flytransport inkl. transfer: Kr. 3.100,-
 • Skitransport med fly: kr.    450,- 
 • Enkeltværelsestillæg: kr. 1.500,- 
 • Liftkort pr. ekstra dag (voksen): kr.    220,- 
 • Liftkort pr. ekstra dag (1/12.2004 -30/11.2012): kr.    110,- 

 

Skileje

Skisæt (ski, støvler, stave)
Målgruppe Betegnelse 6/7 dg 8 dg
Letøvet Evolution/Decouverte 600 645
Øvet Sensation/ Performance 730 790
Erfaren/Ekspert Excellence 955 1020
Kun ski
Målgruppe Betegnelse 6/7  dg 8 dg
Letøvet Evolution/Decouverte 540 585
Øvet Sensation/ Performance 650 710
Erfaren/Ekspert Excellence 860 925

Betalingsbetingelser 

Tilmelding åbner:   Vi forventer tilmeldingen åbner onsdag den 25/8 kl. 18:00
Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i1338
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2020 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

Kontakt 

Turmail folgarida-uge4@hareski.dk 
Turledere   Martin Mogensen
Telefon  28882045 
Skiskolechef  Martin Mogensen
FB-gruppe  Kommer evt. senere 

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.son.  

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. 

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

 Forbehold 

Der skal minimum være 30 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

Ankomst og afrejse  på hotellet

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet.  

Det er muligt at få aftensmad ved ankomst indtil kl. 20.30 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end kl. 19.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering. 

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse.  

Forklaring på skiniveau 

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur
Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Der tilbydes ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Vi kan ikke garantere undervisning for letøvede skiløbere, da man skal forvente at skulle klare at køre i hele området, herunder røde pister.
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Ja, men kun på voksenhold
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Ja, men kun på voksenhold
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ja, men kun på voksenhold
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Instruktører er frivillige, der deltager på denne tur for at træne medlemmerne.

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes ikke
Voksen med store børn 6-12 år Tilbydes ikke
Voksen med teenager 13-19 år Mulighed for de ældste, hvis de kan detage på voksenhold
Ungdom/ teenager (alene) 13-25 år Mulighed for studerende
Voksen uden børn  Primær målgruppe
Senior +50 år uden børn  Primær målgruppe
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

 

 

Details

Start:
23. January 2021 @ 15:00
End:
30. January 2021 @ 10:00
Event Categories:
, ,