Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 4/5 Freestyle tur Branäs – kort tur

   

Igen i år ligger vi en kort skiteam tur op af den store breddetur til Branäs. Turen er rettet mod alle unge i alderen 6-16 år som selv kan tage liften og komme sikkert ned af en rød pist. Turens fokus er på teknisk træning rettet mod portkørsel og alsidighed. Vi kommer til at have 2-3 træningspas daglig, hvor der veksles mellem tekniktræning på pisten, offpistekørsel, sjov i funparken (den store hoppepude) og portkørsel. Om aftenen har vi videoanalyse, film- og kakaohygge.   

Faktaboks: 

Målgruppe:  Freestyleteamets ture retter sig mod børn og unge der elsker at stå på ski og udfordre sig selv i parken. På freestyle teamet dyrker vi freestyleskiløb som en decideret sportsgren. 
Skitræning:  På freestyle teamet træner vi frem for alt alsidighed. Vi tror på at læring fra tekniktræning på pisten, sjov i offpisten og funparken alt sammen er med til at gøre os til bedre portbane-løbere. Vi har ofte en 50/50 fordeling mellem parkbane- og alsidighedstræning.   
Aktiviteter:  Ud over at vi har heldagstræning på Freestyle teamet (undervisning både formiddag og eftermiddag), så har vi ofte barmarkstræning/social leg og i skoleugerne har vi altid lektielæsning. Selvom dagene er lange finder vi altid plads til hygge 
Rejseperiode:  Fredag morgen den 27. januar kl. 8:00 til onsdag den 30. januar kl. 23.00
Transport:  Transport foregår i i bus sammen med fællesturen.
Afrejsested:  Københavnsområdet (nærmere informations sendes til deltagerne)
Ophold:  Lejlighed.

 

Skiområde og by: 

Branäs ligger kun 10 timers kørsel fra København og investerede i 2016 i et udvidet børneområde med ny tallerkenlift samt en ny 4-stolslift til toppen. Branäs har 20 lifter og 27 pister – den længste på 3 km – og 415 meters faldhøjde. Pisterne er åbne til kl.19 alle dage, så der bliver rig mulighed for at få 2 gode træningspas om dagen. 

 

 

Træning, lektielæsning og aktiviteter :

Der vil være heldagsundervisning; en morgentræning, frokost og en eftermiddagstræning. Efter skitræning vil der være stilletid til lektielæsning, hvorefter forventes der at være barmarkstræning. Barmarkstræningen har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette. 

Indkvartering og mad :

Vi kommer til at bo i lækre og hyggelige lejligheder ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed. 

Forplejningen bliver planlagt efter folk har tilmeldt sig og vi ved hvor mange der skal med. Indkøb til forplejning varetages af Tine Pilgaard, madlavning og ansvar bliver koordineret af turlederen, i samarbejde med de forældre som tager med.
Vi beder om forældrenes fulde opbakning til at minde løberne om at de skal deltage i både madlavning og oprydning.
Den samlede pris for forplejning deles ud mellem alle deltagere og afregnes efterfølgende via medlemsportalen.  

Transportform: 

Transport foregår sammen

Afrejse 

Vi forventer, at værelserne er ledige lørdag den 10. februar efter kl 15-16. 

Hjemrejse 

Vi forventer, at skulle være ude af værelserne lørdag den 17. februar senest kl 10. 

Pris 

Kr. 2.600 (8-15 år)

Kr. 2.800 (16+ år)

 

Inkluderet i prisen 

  • Ophold 
  • Liftkort 
  • Transport 
  • Klubtræner 

Uden for prisen 

  • Mad 
  • Ski- og støvleleje 

Tilmelding og betalingsbetingelser 

Du tilmelder dig ved at skrive til Marie-Louise Andreassen på mla@hareski.dk, hvorefter du bliver tilmeldt den store ordinære klubtur, dog med ophold i anden bygning sammen med de andre freestyle løbere.

Tilmeldingsstart:  primo oktober
Tilmelding:  Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. 
Tilmeldingslink:  Skriv til mla@hareski.dk
Tilmeldingsfrist:  Senest d. 27. oktober 2018 
Betaling:  Betaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller med oplysning af FI-kode til netbankbetaling.
Afbestilling:  Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/ 
Kontakt:  Teamleder Marie-Louise Andreassen.
E-mail:  mla@hareski.dk

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer. 

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.  

Forbehold

Hvis turlederen vurdere at der er for få deltagere kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/ 

Details

Start:
25. January 2019 @ 8:00
End:
30. January 2019 @ 23:00
Event Categories:
,

Organizer

Marie-Louise Andreasen
Phone:
20405194
Email:
mla@hareski.dk