Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 39 – Skiteam og AKD Træningstur til Snow Valley og Landgraf

   

I efteråret planlægger vi sammen med Alpint Kraftcenter Danmark en træningstur til Snow Valley kombineret med en konkurrence i Landgraf. Turen giver mulighed for, at løberne kan tage af sted på egen hånd, og derfor er det et krav, at løberne kan tage vare på sig selv. Unge under 12 år skal ledsages af en forælder.

Vi starter turen med 3 træningsdage i Snow Valley, hvorefter vi tager videre til Landgraf, hvor der afholdes Indoor Lowland Championships 2019. Programmet for konkurrencen lørdag og søndag kan findes her.  Vi køre hjemover umiddelbart efter konkurrencen Søndag.

Det er muligt for AKD løber at bo sammen med klubløberne og ikke deltage på klubtræningen, men deltage på AKD træning hvis du har en AKD pakke. For tilmeldte klubløbere vil blive kontaktet af deres klubtræner og/eller turleder – både omkring forudsætninger for at deltage (løberens modenhed), men også ift. nærmere information omkring afvikling af turen.

Faktaboks

Målgruppe: Skiteamets ture retter sig mod børn og unge der elsker at stå på ski og har lyst til at dyrke skiløb som en decideret sportsgren. Turen er målrettet klubløber der ønsker fokuseret porttæning og som kan træne fokuseret i slots a 2-3 timer varighed.
Skitræning: På skiteamet træner vi frem for alt alsidighed. Vi tror på at læring fra tekniktræning på pisten, sjov i offpisten og funparken alt sammen er med til at gøre os til bedre portbane-løbere. Vi har ofte en 50/50 fordeling mellem portbane- og alsidighedstræning. Denne tur vil have fokus på porttræning.
Aktiviteter: Ud over at vi har heldagstræning på skiteamet (undervisning både formiddag og eftermiddag), så har vi ofte barmarkstræning/social leg og i skoleugerne har vi altid lektielæsning. Selvom dagene er lange finder vi altid plads til hygge.
Rejseperiode: Hytterne i Snow Valley er tilgængelig fra 24. September – 27. September – vi bor på https://www.molenheide.be/en/

Hytterne i Landgraf er fra 27. September – 29. September – vi bor på www.campingdewatertoren.nl

Transport: Transport foregår i egne biler. Aftale om betaling for kørsel sker med chaufføren, men klubben anbefaler en pris på kr. 800 pr. vej til chaufføren.
Rejsemål: Snow Valley i Belgien – derefter konkurrence i Landgraf

https://www.snowworld.com/landgraaf/en

http://www.snowvalley.be/

Ophold: Hytte

Træning, lektielæsning og aktiviteter 

I snow Valley vil der være 2 træningsslots a 2 timer dagligt – imellem træningsslots vil der være plansat lektielæsning – derudover vil der være barmarkstræning. Barmarkstræningen har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Første træningsdag er d. 25. September i Snow Valley – hvor vi træner 25, 26 og 27 September – derefter går turen til Lnadgraf.

Indkvartering og mad

Hytterne i Snow Valley er tilgængelig fra 24. September – 27. September  – vi bor på https://www.molenheide.be/en/ – i Snow Valley vil der være fuld pension.

Hytterne i Landgraf er fra 27. September – 29. September – vi bor på www.campingdewatertoren.nl – i Landgraf vil vi købe ind og lave mad i hytterne og smøre madpakker til frokost.

Den samlede pris for forplejning deles ud mellem alle deltagere og afregnes.

Transportform:

Turen er kørselv og plansat til 24. September og træningen begynder d. 25 i Snow Valley – afrejse fra Snow Valley d. 27. September og ankomst i Landgraf d. 27. September og afrejse d. 29. September.

Pris

Beskrivelse Pris
Deltagelse med træning Kr. 4.000
Deltagelse uden træning (AKD + forældre) Kr. 3.300
Deltagelse uden liftkort Kr. 2.500

 

Inkluderet i turprisen

  • Ophold
  • Mad
  • Liftkort
  • Skiteamtræning eller AKD

Uden for prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Transport
  • Konkurrencegebyr (vil bliver opkrævet efterfølgende – 60 EURO)

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Marts
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen – hvor tilmelding foregår når den bliver oprettet
Tilmeldingsfrist: Senest d. 4. August 2019
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Tine Pilgaard og Carsten Wexel
E-mail: tip@hareski.dk eller crw@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer, at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring/

Details

Start:
24. September 2019
End:
29. September 2019
Event Categories:
,