Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Uge 38 – Oslo – Weekend skiteamtræning i SNØ (indoor)

   

TILMELDING LUKKET GRUNDET NORSKE KARANTÆNEREGLER –

Weekendtræning går til verdens største indoor skianlæg i Oslo. Skianlæggets piste er 505 meter lang og 100 meter bred med en maksimal hældning på 38 % (ca. 21 grader). Ud over pisten til de alpine skiløbere har anlægget også en snowpark med hop og rails samt en 2 kilometer lang kuperet langrendsløjpe. Så der er lidt til hele familien.

Skitræningen vil overvejende være porttræning, men da SNØ har meget plads vil der også være mulighed for at køre tekniske øvelser uden for banen. Vi forventer at have 2 træningsslot alle dage af 2 timers varighed.

Tilmelding til træning forgår via medlemsportalen og koster 900 kr. for 3 dage.

SNØ byder på følgende skifaciliteter

 • 500 meter (!) lang piste
 • 90 meter på det bredeste punkt
 • 80 højdemeter
 • 22 grader på det stejleste
 • En 4-sæder stolelift
 • En tallerkenlift
 • Stabil temperatur på -2 til -4 grader
 • Perfekte træningsforhold

Pistekort SNØ:

Læs mere her https://snooslo.no/

 

Skiteamtræning

Træningen er målrettet unge skiløbere (7-15 år), som er interesseret i at komme på en intensiv træningstur med fokus på teknik, port træning og socialt samvær med andre skiløbere på tværs af alder.

Tilmeldte klubløbere kan blive kontaktet af klubtræner og/eller turleder – omkring forudsætninger for at deltage (løberens niveau).

Skitræningen vil overvejende være porttræning, men da SNØ har meget plads vil der også være mulighed for at køre tekniske øvelser uden for banen. Vi forventer at have 2 træningsslot alle dage af 2 timers varighed. Derudover vil der inden træningen være opvarmning og enten imellem eller efter træningerne på sne, vil der være et lettere barmarkspas, der sikre at kroppen bliver afspændt og kan holde til den intensive skitræning. Barmarkstræningerne vil desuden være sjove og fungere som social aktivitet. Pauserne mellem træningerne vil desuden blive brugt på videoanalyse.

 

Om Skiteamet

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport.

Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere og passionerede omkring deres skiløb.
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her

Se andre skiteamture målrettet børn og unge her.

Bolig og transport

Transport forgår i egne biler, vi anbefaler Skiteamets koordinerings gruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/skiteamet til at annoncere ledige pladser eller hvis man mangler transport. Ligeledes booker man selv bolig i Oslo.

 

Liftkort:

Vi forventer at få en form for promotion kode så man selv køber kortet online, vi informerer når vi nærmer os afrejse.

Træningsperioder

 • Anbefaler ankomst Torsdag d. 17.09 – Sændag d. 20 September (afrejse efter træning)
 • Uge 38 træning Fredag  18/09 til Søndag 20/09

Lokation:
SNØ Oslo

Turleder:
Tine Pilgaard tip@hareski.dk
Carsten Wexel crw@hareski.dk

Ski niveau:
Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi ikke løbere, der ikke har prøvet kræfter med porte før at deltage. Vi kender ikke belægningen på pisten, men ofte vil banerne stå tæt og derfor er det vigtigt at man har kendskab til det at køre i en bane. Grundniveauet bør være at man kører sikkert på røde pister med parallelle ski.

Træningsplan og praktiske informationer kommer når vi nærmer os afrejse.

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: 24.06.2020
Tilmelding: Du tilmelder dig træning via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: https://medlem.hareski.dk/event/details/i1087
Tilmeldingsfrist: Senest 30.juni 2020
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere  på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Tine Pilgaard og Carsten Wexel
E-mail: tip@hareski.dk og crw@hareski.dk

 

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

 Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Forbehold

Der skal minimum være 30 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes ikke
Voksen med store børn 6-12 år Målgruppe, for dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister
Voksen med teenager 13-17 år Målgruppe, for dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister
Ungdom/ teenager (alene) 13-17 år Målgruppe, for dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister
Voksen uden børn Tilbydes ikke
Senior +50 år uden børn Tilbydes ikke
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

 

Details

Start:
September 18
End:
September 20
Event Categories:
, , , , ,