Uge 31 – Les 2 Alpes, Frankrig – Skiteams og AKD

AFLYST, grundet Corona-situationen i Frankrig -

Heldagstræning for Skiteam, Raceteamet, Youth Team og AKD løbere

Billede

Vi er klar med endnu en sommercamp for børn og unge, men denne gang til Alperne. Turen indeholder mange slags træning og aktiviteter. både på ski, og når man kommer ned fra gleicheren.

MålgruppeSkiteam, Raceteam, Youth Team og AKD løbere
SkitræningHeldagstræning for børn og unge
Rejseperiode31. juli til 7. august 2021
Ophold/transportLejligheder 5 stk til 4 pers og 5 stk til 6 pers. / Transport forgår i egne biler, der er ca. 1600 km til Les 2 Alpes.

Skiområde og by

Om vinteren er Les 2 Alpes et fantastisk offpiste-paradis, om sommeren tilbyder den 3200 m høje gletsjer skiløb selv midt i august. Hvis man blander det med en smukt bevaret arv, levende natteliv og en traditionel bjergatmosfære, er Les 2 Alpes virkelig et fantastisk sted at holde ferie. Skiområdet Les 2 Alpes er et skimekka: 430 hektar afmærkede pister strækker sig fra 1300 til 3600 meter over havet.

Indkvartering og forplejning

Lejligheder Odalys-Residence l´Ours Blanc

Lejlighedskompleks med ca. 60 lejligheder beliggende centralt i Les 2 Alpes. Komplekset har reception og elevator. Desuden er der gratis indendørs swimmingpool og fitnessrum. Dampbad og Sauna muligt mod betaling.

Lejligheder til 4 pers. (ca. 33m2) er med soveværelse samt sovesofa til 2 personer i stuen/opholdsrum, hvor der også er køkkenniche med opvaskemaskine. Der er badeværelse – som oftest er med separat toilet.

Lejligheder til 6 pers. (ca. 38m2) er med soveværelse samt alkove med køjeseng og sovesofa til 2 personer i stuen/opholdsrum, hvor der også er køkkenniche med opvaskemaskine. Der er badeværelse – som oftest er med separat toilet.

Ophold i lejligheder er uden forplejning. Adgang til trådløst WiFi og evt. TV i lejligheden kan tilkøbes. Ophold inkluderer sengelinned og slutrengøring. Håndklæder skal medbringes. Check in muligt fra kl. 17.00. På afrejsedagen skal lejlighederne forlades senest kl. 10.00.

Vi råder over:

5 x 2-værelses lejligheder til 4 pers. (ca. 33m2) og 5 x 2-værelses lejligheder +alkove til 6 pers. (ca. 38m2)

Transport

Transport forgår i egne biler. Samkørsel og ledige pladser koordineres gennem Skiteamets FB gruppe https://www.facebook.com/groups/skiteamet

Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Schweiz og Frankrig. Vignette til Schweiz i 1 år koster ca. kr. 300. I Frankrig betaler man for motorvejskørsel direkte ved afkørsel fra et motorvejstræk.

I Tyskland, Schweiz og Frankrig er man forpligtet til at have trafikveste (til alle personer) i bilen

Instruktion og aktiviteter

Der vil være heldags ski undervisning “som vi plejer”, morgentræning, frokost på pisten eller i hjemme samt eftermiddagstræning. Efter skitræning vil der være barmarkstræning/fodbold/svømmehal etc. Barmarkstræningen har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Priser

Pris pr. Person i delt lejlighed.

*prisen afhænger af deltagerantallet.

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen (12+år)*Kommer snart
Barn (5-12 år)*Kommer snart
Barn (0-4 år)*Kommer snart

Inkluderet i prisen

 • 7 overnatninger i delt lejlighed
 • 6 dages liftkort
 • Fri træning på afmærket portbane på Gletsjeren
 • KeyCard gebyr
 • Slutrengøring
 • Sengelinned
 • Sengelinned
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Forplejning
 • Drikkevarer
 • Håndklæde i lejlighed
 • Forsikring
 • Skitræning

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Frikøb af seng (pr. Seng)DKK 1.000,-
2 håndklæder pr. personerDKK 75,-
Wifi pakke 2/4 forbindelserDKK 150,- / 260,-

Rabatter

BeskrivelseRabat
Voksen uden liftkortDKK 1.300,-
Barn uden liftkortDKK 1.000,-

Skileje

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerAFLYST, grundet Coronasituationen i Frankrig
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink
DepositumForvent at tilmelding sker med kort frist, og at der betales det fulde beløb
RestbeløbIngen restbeløb
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmail
Turledere
Telefon
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke
Voksne med store børn 6-12 årHvis man deltager på et af vores teams eller ønsker at prøve denne mulighed
Voksne med teenagere 13-19 årHvis man deltager på et af vores teams eller ønsker at prøve denne mulighed
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreHvis man deltager på et af vores teams eller ønsker at prøve denne mulighed
Voksen uden børnTilbydes ikke
Senior +50 uden børnTilbydes ikke
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes ikke
LetøvetTilbydes ikke
ØvetJa, men kun træning for børn og unge
ErfarenJa, men kun træning for børn og unge
EkspertJa, men kun træning for børn og unge
InstruktørniveauIkke relevant