Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 3 – Billig familietur m. fokus på børneundervisning til Trysil

   

I samarbejde med vores skiteam afholder vi en skitur for familier med børn og unge i uge 3, herunder også de mindste børn fra 3-4 år. Turen går til Trysil og retter sig mod børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i det norske fjeld. Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legerig tilgang til det at stå på ski. Selvom Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, vil der være rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister. Turen giver derudover mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere, og de mindste børn sammen med begyndere får fokus på at komme godt igang på skiene. En mulighed for familien med børn på forskellig skiniveau kan komme sammen afsted og stadig udvikle individuelle skifærdigheder.  

Faktaboks

Målgruppe: Turen retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. Turen kan varetage alle niveauer. For de letøvede børn og unge tilbydes heldagstræning med skiteamet.
Skitræning: Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag. For de mindste fra 3 år vil der være fokus på at komme godt i gang på ski i det nærliggende begynderområde.
Rejseperiode: 12– 19 Januar 2020
Transport: Transport forgår i bus med afgang søndag morgen og hjemrejse lørdag efter konkurrencen. Turen til Trysil tager ca. 9 timer.
Ophold: Vi bor i lejligheder med plads til mellem 6 -10 personer i hver. Alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser. Disse ligger tæt på supermarked og skiudlejning. Lejlighederne er midt i smørhullet på Høyfjellssenteret, med kort afstand til alle faciliteter. Mad og indkøb koordineres hjemmefra i hytterne, og der er plads i bussen til at medbringe madvarer.

 

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted.

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for både nybegyndere og meget erfarne skiløbere. Trysil tilbyder sikret offpiste ruter, fantastisk funpark, kæmpe børneområde, pukkelspor og afspærrede træningsområder til skiteams.  Trysil er Skiteamet og landsholdets hjemmebane og det er der en god grund til!

Udover de fantastiske skimuligheder Trysilfjeldet tilbyder, kan du se frem til de mest fantastiske morgener. Udsigten fra højfjeldet, hvor vi bor, er intet mindre end fantastisk. Bestemt om morgen, hvor solen står op over fjeldet.

TRysil

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.

De helt små fra 3 år og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde.

I uge 3 bliver der ligeledes afholdt Sjællandsmesterskaber, hvor alle skiklubber i Danmark deltager. Udover at det selvfølgelig er muligt for alle at deltage i disse konkurrencer, kontakt turleder hvis du eller dine børn ønsker at stille op, så er det fedt at opleve så mange dygtige danskere fra landets førende klubber!

 

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i lækre og hyggelige hytter eller lejligheder ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.

Vi har 10 personers og 6 personers hytter – det vil være muligt at ønske at tilkøbe 2 “tomme senge” i hytterne – hvis dette ønskes udfyld gerne trin 2 umiddelbart efter tilmeldingen, således senge kan reserveres.

 

Transportform

Turen er arrangeret inklusive bus, og der er kun mulighed for at køre selv når vi har fyldt en bus. Ønsker man at køre selv skal man vælge kør selvfradraget (kr. 800) ved trin 2 tilmeldingen, men såfremt bussen ikke er fyldt, vil det blive fjernet. Kør-selv fradraget gives efter først til mølle-princippet, i forhold til registreringstidspunkt for tilmeldingen.

Vi regner med at bussen kører fra Danmark søndag morgen den 12. Januar med ankomst i Trysil først på aftenen.  Mere information kommer når vi nærmer os efteråret 2019.

Hjemrejse bliver lørdag 18. Januar med ankomst til DK sent lørdag aften/nat.

 

Pris

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed/hytte, skiskole, tur administration, bus t/r Trysil kr. 2.900*
Seng (max 2 tomme senge kan tilkøbes) Kr. 1.100
Mulighed for at tilvælge fuld skiteamtræningsdag med sjov og træning for unge under 16 år Kr. 500

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 40 tilmeldte medlemmer.

 

Rabatter

Beskrivelse Rabat
AKD-løber* rabat – 800 kr.
Kør selv rabat – 800 kr.

*AKD: Alpint Kraftcenter Danmark løber

 

Tilkøb Liftkort

Liftkort Børn 0-6 år Børn 7-17 år Voksne 18 år og ældre
6-8 dage kr. 50. kr.1.110  kr. 1.370

 Hver opmærksom på at du kan anvende “All Star” sæson liftkort i Trysil, så hvis du har sådan et, behøver du ikke tilvælge liftkort på turen. Er du interesseret i at købe et sæsonkort til Skistar, (klubben får meget fordelagtige priser) kan du kontakte turleder omkring dette. 

 

Inkluderet i prisen

  • Transport
  • Ophold
  • 5×3 timers instruktion –(alpin skiløb)

 

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Sociale arrangementer
  • Mad
  • Drikkevarer

Ski og støvleleje: Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: 4. Juli 2019
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: https://medlem.hareski.dk/event/details/i589
Tilmeldingsfrist: Senest 16.11.2019
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Carsten Wexel og Tine Pilgaard
E-mail: crw@hareski.dk og tip@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring

Details

Start:
January 12
End:
January 19
Event Categories:
,