Uge 3 – Trysil -Billig familietur(+3 år) fokus på børneundervisning og Alpin SkiSport træning samt Sjællandskredsmesterskaber

Venteliste

GRATIS skileje, liftkort og skiskole for børn 3-6 år ! ved bestilling inden 10/10/2022
Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at havde det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport.
Turen er også for de alpine skiløbere der ønsker SkiSport træning og Sjællandskredsmesterskaberne.

Billede

I Hareskoven Skiklub kan man “gå til ski” hele året og hvis man kombinerer det med at tage til Trysil, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde). Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde og gerne vil igang eller fortsætte med at dyrke ski som en sport.

Skiglæde og SkiSport er i fokus, og på denne tur er der mulighed for at  de øvede (rød piste) børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med SkiSportDanmarks unge klubløbere, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.

For de helt små nybegyndere  (3-6 årige) er det muligt at få gratis skileje, liftkort og rabat på træningen, hvis dette bestilles før d. 10. Oktober.
Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra Skistar og deres Trysilguidene, som har en legende tilgang til det at stå på ski. De helt små børn fra 3 til 4 år vil komme på en særlig skibørnehave, hvor tiden er opdelt i 50% skiskole og 50% leg og hygge både inden og udendørs.

Al skiskole foregår på samme tidspunkt hver formiddag (typisk kl. 9-12), uanset niveau og alder – på den måde kan hele familien dygtiggøre sig på skiene inden man mødes til frokost i hytten og derefter kan køre på ski sammen og vise alt det man har lært.

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.  

I slutningen af ugen vil der bliver afholdt Sjællandskredsmesterskaber for de Danske Skiklubber, alle øvede børn og voksne er meget velkommen til at deltage. Mere information om konkurrence vil bliver fremsendt når vi nærmer os vinteren,

MålgruppeFamilier med børn (+3 år), erfarne løbere, Skiteam, Youthteam og Raceteam.
Skitræning3 timer hver formiddag mandag til fredag. OBS Børn 3-4 år 1,5 times dedikeret undervisning af Trysilguidene og 1,5 time "skibørnehave" mens mor, far og søskende er på skiskole
Rejseperiode15 januar til 22 januar 2023
Ophold/transportKør-selv med mulighed for at tilkøbe bus. Bustransport forgår i bus med afgang tidlig søndag morgen med ankomst søndag sen eftermiddag og hjemrejse lørdag aften med ankomst danmark tidlig søndag morgen. Turen til Trysil tager ca.10 timer. / Fælles bustransport gennemføres ved min 36 tilmeldinger. 

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiløbere uanset om man er nybegynder, erfaren, barn eller voksen. Hareskoven Skiteam har de sidste mange sæsoner haft Trysil som base for deres porte og eller tekniktræning. 

Trysil er ligeledes en del af SkiStar og byder derfor på mange hyggelige restauranter, varmestuer og andre faciliteter både i pisteområdet og i byen

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed. Vi forsøger altid at tage højde for ønsker om at bo sammen med dem man kender, men der vil også være mulighed for at frikøbe senge såfremt man ikke ønsker at bo med andre fra klubben 

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse. 

Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

Transport

Turen er arrangeret som kør-selv eller bus.

Bustransport kan tilkøbes og vi regner med at bussen kører fra Danmark søndag morgen 15. Januar (Holte Station) med ankomst Trysil ca. Kl 17-18 søndag aften, så vi kan pakke ud og komme på plads inden skiløbet og undervisningen starter mandag morgen.
Hjemrejse bliver lørdag 21 Januar efter aftensmad frokost, med ankomst til DK tidlig søndag morgen

Fælles bustransport gennemføres ved min 36 tilmeldinger, hvis fælles bus ikke kan lade sig gøre, vil det være muligt at købe transport separat via f.eks. vedderBus (skiswedenexpress.dk) eller fly direkte til Trysil lufthavn.

Instruktion og aktiviteter

Skiskolen varetages i samarbejde med Trysilguidene, SkiSportDanmark og Skiklubbens instruktører.

Der vil være dedikeret undervisning af klubbens medlemmer 3 timer hver dag, mandag til fredag. Dette samarbejde giver mulighed for at give niveaudelt undervisning (nybegynder, letøvende, øvende, erfarne og eksperter) og målrettet flere aldersgrupper.

OBS Børn 3 årige og 4 årige 1,5 times dedikeret undervisning af Trysilguidene og 1,5 time “skibørnehave” mens mor, far og søskende er på skiskole

For at de små børn får den bedste start på skiskolen, vil vi meget gerne at forældrene hjælper med at transportere dem til/fra skiskolen.

Skulle der på skiskolen være et barn der savner far eller mor alt for meget, så ringer vi naturligvis efter jer – men det sker heldigvis yderst sjældent:-)

For at planlægge undervisningen på bedst vis, er det vigtigt at alle medlemmers skiniveau altid er opdateret på medlemsprofilen på hareski.dk. Du skal i turtilmeldningen ligeledes angive den instruktion/træning du ønsker at modtage, det er dette valg der bliver brugt til holdindelingen.

For øvede/erfarne/ekspert børn (7-12 år) vil der udover undervisningen om formiddagen og være mulighed for 2 timers undervisning om eftermiddagen. Børnene bliver undervist af SkiSportDanmark trænere, som er en gruppe af dedikerede og dygtige træner fra flere danske skiklubber under Alpint Kraftcenter Danmark.
Trænerne har specialiseret sig i at give børneundervisning og dygtiggøre børnene som skiløber.  Mange af trænerne har dyrket ski som en sport og deltaget i danske og internationale konkurrencer. Den dedikerede trænergruppe har mulighed for at følge de børn, som deltager på flere ture i løbet af en sæson. Hvis man ønsker at deltage på flere ture, kan børene med fordele købe en træningspakke, som kan anvendes på flere ture.
For de 7-12 årige har vi fået et tilskud fra Danmarks Skiforbund til at støtte aktiviteterne omkring det at gå til ski og dyrke ski som en sport, dette gør at vi kan give et tilskud/rabat på heldags- og halvdags træningen for de 7-12 årige øvede, erfarne og eksperter der vælger dette i tilmeldingen.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Book før 10/10/22 Barn 3- 4 år (3 timers skibørnehave)DKK 2.853
Book før 10/10/22 Barn 5-6 år (3 timers skiskole)DKK 2.853
Book efter 10/10/22 Barn 3- 4 år (3 timers skibørnehave)DKK 3.653,-
Book efter 10/10/22 Barn 5-6 år (3 timers skiskole)DKK 3.653,-
Ophold i hytte og 3 timer Skiskole/SkiSport træning inkl. slutrengøring - + 7 år DKK 3.653,-
Baby som ikke har behov for seperat seng (uden skiskole og liftkort)- Barn (0 - 2 år)DKK 0,-
Serviceplads/sengeplads (uden skiskole og liftkort)DKK 1.813,-

Inkluderet i prisen

  • Skiskole eller SkiSport træning 3 timer dagligt mandag til fredag (for 3 årige og 4 årige - 1,5 skiskole + 1,5 børnepasning)
  • Slutrengøring
  • Turledelse og bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport (kan tilkøbes)
  • Liftkort (kan tilkøbes)
  • Sociale arrangementer

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Liftkort 0-6 år (alder på ankomst tidspunktet)DKK 0,-
Liftkort 7-17 år (alder på ankomst tidspunktet)DKK 1.250,-
Liftkort 17- 64 (alder på ankomst tidspunktet)DKK 1.554,-
Liftkort Senior 65 +DKK 1.250,-
Frikøb af seng i lejlighed/hytteDKK 1.813,-

Rabatter

BeskrivelseRabat
Halv dags SkiSport træning (7-12 år)DKK 500,-
Heldags SkiSport træning (kan kombiners med pakkedage) (7-12 år)DKK 700,-
Anvendelse af Skiteam pakkedageDKK 1.800,-

Skileje

Sker online vis Skistar, link og rabatkode fremsendes til deltagere inden afrejse.
Husk at vælge Turistsenter som afhentningsted.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerJuli 2022
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du guidet igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2328
DepositumDepositum på kr. 1.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt.
RestbeløbRestbetaling skal ske i følge dato på faktura. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailtrysil-uge3@hareski.dk
TurledereCamilla Hjortkjær, Jesper Pilgaard Poulsen og Mads Buhl
Telefon
Ansvarlig for skitræningSkiSportDenmark
Facebook gruppe

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Camilla: Jeg startede sidste år som turleder i Hareskoven og har deltaget på rigtig mange klubture siden mine piger var små, både Nord- og Sydpå. I sæsonen 16/17 og 17/18 drev vi som familie Hotel Le Chamois  i Alpe d’Huez for Nortlander, så har både en masse erfaringer fra tidligere klubture, sæsonlivet i Alperne og ikke mindst fra foreningslivet i DK. Glæder mig til vi ses i Trysil 🙂

Profilbillede

Mads: 
Har været i dette skimiljø i ca. +10 år. 
Med tre børn der alle har eller kører konkurrence ski og +50 dage om året – så er det blevet til en del ture. 
I alle årene har jeg virket som turarrangør og turleder, både i store set up og i de små konkurrenceture. Dette har været i andre klubber under Dansk Skiforbund 
Motto er – Det skal være sjovt at stå på ski og alle skal have muligheden. Vi ses på toppen 😉 

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer. 

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden. 

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.  

Læs om forsikringenher  

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.  

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.   

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring 

Ankomst og afrejse

Hytterne er ledige søndag fra kl.17.00 og skal forlades igen søndagen efter kl. 1o.00

Slutrengøring er med i prisen men lejligheden skal efterlades ryddet og tømt for skrald.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årFokus på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årFokus på denne tur
Voksne med teenagere 13-19 årFokus på denne tur
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreJA men husk at det skal aftales med turleder og der skal udpeges en ansvarlig voksen
Voksen uden børnikke målgruppen
Senior +50 uden børnikke målgruppen
Instruktør uddannelse/efteruddannelseDer kan blive efteruddanelse af træner der leverer ski ski sport træning på turen.
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderFokus på denne tur - For dem der aldrig har prøvet det før. Behov for at lære grundlæggende færdigheder som at bremse, dreje og tage liften. Skiskole med Trysilguidene.
LetøvetFokus på denne tur - For dem der kan køre grønne og blå pister og ved hvordan man tager liften. Har grovformet færdighederne dreje og bremse. Skiskole med Trysilguidene.
ØvetFokus på denne tur - For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski. Færdes sikkert og er begyndt at finforme, de grundlæggende bevægelser. Enten Skiskole med Trysilguidene eller Skisporttræning med SkiSportDanmark trænerne.
ErfarenFokus på denne tur - For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister med god kontrol og sportsligt tempo. Har automatiseret grundlæggende færdigheder og kan variere sin teknik efter forhold og terræn.
EkspertFokus på denne tur - For dem der behersker det hele og kan improvisere deres teknik efter behov. Løberen kører sportsligt og arbejder med finjusteringer af teknikken.
InstruktørniveauDelvis fokus på denne tur - Trysilguidene vil afholde efteruddannelse af trænerne en aften.

Adgangsforhold og faciliteter for særlige behov

Vi har en aftale med Trysilguidene hvorigennem vi kan tilbyde privat undervisning for Sit-/Duelski, hvor man kan låne Sit-/Duelski under undervisningen – denne undervisning er noget der skal tilkøbes separat. Vi har forskellige boliger, hvis der ønskes special bolig, så anbefaler vi at der findes egnet bolig direkte ved skistar. Sit-/duelski træning vil typisk i Trysil være på Høyfjellsenteret, som er et område et stykke væk, hvrofor det enten vil kræve en køretur i bil eller at bolig findes i dete område. 

Hvis du har sprøgsmål kan Visti Lindemann kontaktes på vl@hareski.dk.  

Top