Loading Events

« All Events

Uge 3 – Trysil – Billig familietur fokus på børneundervisning, skiteamtræning samt konkurrence!

16. January 2022 - 23. January 2022

ÅBEN for tilmelding –

Billig familietur fokus på børneundervisningmulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam samt konkurrence! 

De norske fjelde byder altid på perfekte sneforhold, velpræparerede pister og hyggeligt samvær i fjeldhytterne. Skiklubbens uge 3 tur til Trysil er for familierne, der har børn og unge på alle niveauer som elsker skiløbet! Turen bliver arrangeret i samarbejde med klubbens skiteam, hvilket sikre undervisning i top, fra engagerede instruktører, der ved hvordan man kombinerer sjov på pisten med udvikling af skifærdigheder. Samarbejdet betyder også at turen, har smag af konceptet “vi går til ski”, som skiteamet har haft kæmpe succes med.

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med off-piste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister. Ønsker man at udvikle sit skiløb, er Trysil den perfekte destination fordi sneforholdene og pisterne altid er i top.

 

Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski. Turen giver mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere. Skiteamet byder altid nye godt velkommen og det er utroligt hvor meget skiløbet kan rykke med heldagstræning og det rigtige udviklingsmiljø. Der vil for de mindste og alle nybegyndere være fokus på at komme godt i gang med skiløbet, på en både der skaber glæde og fællesskab.

 

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen, men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.
I slutningen af ugen bliver der afholdt Sjællandskredsmesterskaber, hvor alle skiklubber i Danmark deltager. Det er muligt for alle at deltage i konkurrencen, eneste krav er at man selv skal kunne tage en lift og køre på røde pister. Mere information og tilmelding til konkurrence kommer når vi nærmer os afrejse.

Faktaboks

Målgruppe: Turen retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. Turen kan varetage alle niveauer. For de letøvede børn og unge tilbydes heldagstræning med skiteamet.

Turen henvender sig også til deltager til Nordkredsmesterskaber.

Skitræning: Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvende 6 – 16  årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag. For de mindste fra 3 år vil der være fokus på at komme godt i gang på ski i det nærliggende begynderområde.
Rejseperiode: 16 – 23 januar 2022
Transport: Transport forgår i bus med afgang søndag morgen og hjemrejse lørdag efter frokost. Turen til Trysil tager ca. 10 timer.

Der er ligeledes mulighed for kør-selv.

Ophold: Vi bor i lejligheder tæt på pistene og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser.
Mad og indkøb koordineres hjemmefra i hver hytte – turleder informerer hyttefordelingen når vi nærmer os afrejse.

 

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted.

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiteamet, uanset om det gælder porte, offpiste eller tekniktræning.

TRysil

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvede 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.

De helt små fra 3 år og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde.

I uge 3 bliver der ligeledes afholdt Sjællandsmesterskaber, hvor alle skiklubber i Danmark deltager. Udover at det selvfølgelig er muligt for alle at deltage i disse konkurrencer, kontakt turleder hvis du eller dine børn ønsker at stille op, så er det fedt at opleve så mange dygtige danskere fra landets førende klubber!

 

Om Skiteamet

Denne tur afholdes sammen med skiteamet. Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere.
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her
Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam.

Se andre skiteamture målrettet børn og unge her.

Indkvartering og mad

Centralt placerede lejligheder ved Trysil Skicenter.

Vi fordeles i lejligheder til 4-12 personer. Ophold inkluderer slutrengøring. Linned og håndklæder skal medbringes. Ophold er uden forplejning. Læs mere om lejlighederne her: https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/trysil/turistsenteret/skitorget-leiligheter/

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.
Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.

 

Transportform

Turen er arrangeret som kør-selv.

Bustransport kan tilkøbes og vi regner med at bussen kører fra Danmark søndag morgen den 17. januar med ankomst i Trysil først på aftenen.  Mere information kommer når vi nærmer os efteråret 2020.

Hjemrejse bliver lørdag 23. januar aften med ankomst tidlig til Danmark søndag morgen.

 

Pris

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed, Voksen Kr. 3.650
Ophold i lejlighed, Barn Kr. 3.050
Sengeplads (AKD, servicefolk eller sengeplads) Kr. 2.050
Træningspakke uden ophold (inklusiv liftkort og træning) Kr. 2.760

 

 Tilkøb liftkort

Liftkort Børn 7-17 år Voksne 18-64 år Senior 65+
6-8 dager kr. 1.060 kr. 1.320 kr. 1.060

 

Inkluderet i prisen

  • Ophold i lejligheder uden forplejning i 7 nætter
  • Skiinstruktion 3 timer i 5 dage
  • Slutrengøring
  • Alle kendte turistskatter og afgifter
  • Bidrag til rejsegarantifonden

 

Ikke inkluderet i prisen

  • Liftkort
  • Ski- og støvleleje
  • Forplejning og drikkevarer
  • Transport
  • Linned og håndklæder

 

Tillæg (pr. pers.):

Bustransport t/r. kr. 1.100,-
Heldagstræning kr. 295,-
Frikøbt seng i lejlighed kr. 2050,-

Ski og støvleleje

Skisæt (ski, støvler, stave) ID 6-8 dg
begynder grøn 171 568
letøvet blå 170 629
øvet rød 169 754
erfaren sort 168 997
Multileje (ski, snowboard, langrend) blå/rød/sort 175 970
Børn/Junior 7-17 år blå/rød 173 453
Børn 0-6 år grøn/blå 174 240
Ski 6-8 dg
begynder grøn 36 483
letøvet blå 23 535
øvet rød 8 641
erfaren sort 3 824
Multileje (ski, snowboard, langrend) blå/rød/sort 164 na
Børn/Junior 7-17 år blå/rød 89 386
Børn 0-6 år grøn/blå 107 204
Hjelm 6-8 dg
Børn Inkluderet 137 0

VIGTIGT: Disse priser er kun gældende ved bestilling senest 65 dage før afrejse og kun frem til 31. okt. 2021. (Besparelse ca. 20%)
Ved bestilling af skileje fra den 1. november vil alle ovenstående priser blive tillagt en prisstigning på 15%.
HUSK: Det vil ikke være muligt at bestille skileje gennem skiklubben senere end 65 dage før afrejse.
Vi kan være nødsaget til at ændre priserne ved kursudsving.

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Vi har ialt 170 sengepladser reserveret til Skiklubben Hareskov, eller medlemmer fra nadre skiklubber, som ønkser at bestille ophold direkte her. Der er dog kun 130 pladser åben til direte reservation til bl.a. familieturen.
De øvrige pladser påsættes fra ventelisten, hvor deltagere til NKM har førsteret til pladserne.

Når disse er påsat kan vi påsætte til famlieturen, men henviser iøvrigt til de øvrige familieture til Trysil fra uge 2 til og med uge 8, samt turen til Norefjell i uge 5.

Tilmeldingsstart: Tilmelding åbner 15/6 kl. 17
Tilmelding: Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen
Tilmeldingsfrist: 2021.11.01
Restbetaling: Restbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende, men ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere  på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Jesper P. Poulsen, Mikkel Børge og Carsten Wexel
E-mail: trysil-uge3@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2020/21. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Forbehold

Ovenstående priser er baseret på et minimum deltagerantal på 200 personer. Såfremt antallet kommer under dette, eller antallet af børn og voksne adskiller sig fra det forventede, kan der forekomme prisændringer.

Ligeledes kan det være nødvendigt at ændre busprisen eller aflyse bussen, hvis vi har mindre end 35 busdeltagere pr bus. Til Trysil vil der alternativt være mulighed for at benytte Ski Sweden Express, der også kører bus til Trysil hele vintere

 

Forklaring på skiniveau

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur

børn

Fokus på denne tur

Voksne

Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Tilbydes Tilbydes
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Tilbydes Tilbydes
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Tilbydes Tilbydes
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Tilbydes Tilbydes
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Tilbydes Tilbydes
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Tilbydes Tilbydes

 

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes
Voksen med store børn 6-12 år Målgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Voksen med teenager 13-17 år Målgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Ungdom/ teenager (alene) 13-17 år Målgruppe, hvis det aftales hvem det der har forældreansvaret – kontakt turleder.
Voksen uden børn Tilbydes ikke
Senior +50 år uden børn Tilbydes ikke
Instruktør efteruddannelse Skiteamtræner efteruddannelse i porte tilbydes via skiteamet

 

 

Details

Start:
16. January 2022
End:
23. January 2022
Event Categories:
, , , , ,

Venue

Trysil
Norway

Organizer

Carsten Reffeldt Wexel
Email:
crw@hareski.dk

Details

Start:
16. January 2022
End:
23. January 2022
Event Categories:
, , , , ,

Venue

Trysil
Norway

Organizer

Carsten Reffeldt Wexel
Email:
crw@hareski.dk