Loading Events

« All Events

Uge 3 – Trysil – Billig familietur m. fokus på børneundervisning

   

TILMELDING ÅBNER JUNI 2021 – Denne klubtur er grundet Covid-19 flyttet fra 2021 til 2022 sammen med de medlemmer, som ønskede forsat at være på deltagerlisten. Der er forsat plads på turen, og tilmeldingen åbner igen til juni 2021.

De norske fjelde byder altid på perfekte sneforhold, velpræparerede pister og hyggeligt samvær i fjeldhytterne. Skiklubbens uge 3 tur til Trysil er for familierne, der har børn og unge på alle niveauer som elsker skiløbet! Turen bliver arrangeret i samarbejde med klubbens skiteam, hvilket sikre undervisning i top, fra engagerede instruktører, der ved hvordan man kombinerer sjov på pisten med udvikling af skifærdigheder. Samarbejdet betyder også at turen, har smag af konceptet “vi går til ski”, som skiteamet har haft kæmpe succes med.

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med off-piste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister. Ønsker man at udvikle sit skiløb, er Trysil den perfekte destination fordi sneforholdene og pisterne altid er i top.

 

Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski. Turen giver mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere. Skiteamet byder altid nye godt velkommen og det er utroligt hvor meget skiløbet kan rykke med heldagstræning og det rigtige udviklingsmiljø. Der vil for de mindste og alle nybegyndere være fokus på at komme godt i gang med skiløbet, på en både der skaber glæde og fællesskab.

 

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen, men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.
I slutningen af ugen bliver der afholdt Sjællandskredsmesterskaber, hvor alle skiklubber i Danmark deltager. Det er muligt for alle at deltage i konkurrencen, eneste krav er at man selv skal kunne tage en lift og køre på røde pister. Mere information og tilmelding til konkurrence kommer når vi nærmer os afrejse.

Faktaboks

Målgruppe: Turen retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. Turen kan varetage alle niveauer. For de letøvede børn og unge tilbydes heldagstræning med skiteamet.
Skitræning: Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvende 6 – 16  årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag. For de mindste fra 3 år vil der være fokus på at komme godt i gang på ski i det nærliggende begynderområde.
Rejseperiode: 16 – 23 januar 2022
Transport: Transport forgår i bus med afgang søndag morgen og hjemrejse lørdag efter frokost. Turen til Trysil tager ca. 10 timer.

Der er ligeledes mulighed for kør-selv.

Ophold: Vi bor i lejligheder tæt på pistene og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser.
Mad og indkøb koordineres hjemmefra i hver hytte – turleder informerer hyttefordelingen når vi nærmer os afrejse.

 

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted.

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiteamet, uanset om det gælder porte, offpiste eller tekniktræning.

TRysil

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvede 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.

De helt små fra 3 år og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde.

I uge 3 bliver der ligeledes afholdt Sjællandsmesterskaber, hvor alle skiklubber i Danmark deltager. Udover at det selvfølgelig er muligt for alle at deltage i disse konkurrencer, kontakt turleder hvis du eller dine børn ønsker at stille op, så er det fedt at opleve så mange dygtige danskere fra landets førende klubber!

 

Om Skiteamet

Denne tur afholdes sammen med skiteamet. Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere.
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her
Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam.

Se andre skiteamture målrettet børn og unge her.

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.
Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.

 

Transportform

Turen er arrangeret som kør-selv.

Bustransport kan tilkøbes og vi regner med at bussen kører fra Danmark søndag morgen den 17. januar med ankomst i Trysil først på aftenen.  Mere information kommer når vi nærmer os efteråret 2020.

Hjemrejse bliver lørdag 23. januar aften med ankomst tidlig til Danmark søndag morgen.

 

Pris (2021 priser)

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed/hytte, skiskole, tur administration Kr. 2.630
Sengeplads (AKD, servicefolk eller sengeplads) Kr. 1.750
Skiteamtræning til eksterne turdeltager Kr. 1.500
Mulighed for at tilvælge fuld skiteamtræningsdag med sjov og træning for unge under 16 år Kr. 300
Tilkøb af bustransport t/r Trysil Kr. 750

 

 Tilkøb liftkort

Liftkort Børn 7-17 år Voksne 16-64 år Senior 65+
6-8 dager kr. 1.056 kr. 1.288 kr. 1.056

 

Inkluderet i prisen

  • Ophold
  • 5×3 timers skiskole

 

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Forplejning
  • Transport
  • Drikkevarer til after ski

Ski og støvleleje

Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/ vi forventer at få en rabat kode i oktober/november – der meldes ud til alle tilmeldte deltagere.

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Genåbnes juni 2021
Tilmelding: Du tilmelAFLYST GRUNDER COVID-19 /  Vi aflyser turen grundet stigende smittetal og Covid-19 restriktioner samt nuværende rejservejledninger. Turen vil senere blive ændret til 2022 inklusiv de deltagere, som ikke har valgt at få depositum tilbage, og så ser vi frem til at gennemføre klubturen til næste sæson. Turen åbner for nye tilmeldinger juni 2021.der dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen
Tilmeldingsfrist: 2021.11.01
Restbetaling: Restbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende, men ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere  på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Jesper P. Poulsen, Mikkel Børge og Carsten Wexel
E-mail: trysil-uge3@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2020/21. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Forbehold

Der skal minimum være 30 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

 

Forklaring på skiniveau

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur

børn

Fokus på denne tur

Voksne

Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Tilbydes Tilbydes
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

Tilbydes Tilbydes
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Tilbydes Tilbydes
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Tilbydes Tilbydes
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Tilbydes Tilbydes
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Tilbydes Tilbydes

 

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes
Voksen med store børn 6-12 år Målgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Voksen med teenager 13-17 år Målgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Ungdom/ teenager (alene) 13-17 år Målgruppe, hvis det aftales hvem det der har forældreansvaret – kontakt turleder.
Voksen uden børn Tilbydes ikke
Senior +50 år uden børn Tilbydes ikke
Instruktør efteruddannelse Skiteamtræner efteruddannelse i porte tilbydes via skiteamet

 

 

Details

Start:
16. January 2022
End:
23. January 2022
Event Categories:
, , , ,

Venue

Trysil
Norway

Organizer

Carsten Reffeldt Wexel
Email:
crw@hareski.dk
Top