Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 28 – Sommer freestylecamp til Folke Fonna i samarbejde med Riders.dk

   

Årets sommer freestylecamp i uge 28 på den legendariske gletcher Folge Fona i Norge

Skiklubben Hareskov og Riders.dk arrangerer i år freestyle sommercamp til legendariske Folge Fona gletcher i Norge.

Vi stiller med nogle af de bedste danske freestyle coaches både på ski og snowboard, der vil løfte jer til næste niveau i jeres freestyle færdigheder.

Solen går knap ned og parken er en af de bedste sommer set-ups i Europa. Parken har åbent til ud på eftermiddagen, så vi får mange timer at shredde i.

Hver formiddag er der coaching på hold inddelt i niveau og efter frokost giver vi den gas med alt hvad vi har lært. Et par eftermiddage laver vi sjove sessions. Turen starter allerede i København når vi med bus drager afsted mod nord. Hele 6 skidage og overnatning med fuld pension venter.

I juli måned summer det af aktivitet ved Folge Fonna, både i parken og nedenfor gletcheren med vandrampe, skate- og trampolinområde.  Man kan også pakke fiskestangen med og få nogle uforglemmelige timer ved fjorden med den smukkeste udsigt.

Når vejret tillader det, er der rig mulighed for at bade i havet sidst på eftermiddagen og ud på aftenen. Der udover kan man nyde det helt unikke smukke landskab smeltet sammen af søer, bjerge og gletcher.

Campen er for alle der brænder for at shredde i freestyleparken uanset om du er begynder eller øvet. Er du under 14 år, skal du rejse med en forældre eller anden person over 18 år.

 

Folge Fonna/Jondal

Folge Fonna Gletcheren ligger 915 km fra København og øst for Bergen i Norge. Vi skal bo i byen Jondal, som ligger lige ved Hardangerfjorden.

Det tager ca 20 minutter i bus fra Jondal til Folge Fona gletcherenm hvor snowparken ligger.

Parken er opført i fuld størrelse i juli, og nogle af Norges bedste freestyle riders holder til her flere måneder over sommeren. Parken bliver hvert år kåret til en af de bedste freestyleparker på sommersne.

Der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse i den fantastiske natur, når vi kommer tilbage fra gletcheren. Aftenerne Copenhagen Buisness School er længe lyse og hvis man har lyst kan man bade i fjorden helt ud på de sene nattetimer.

Ophold

Vi skal bo på Folgefon Gjestetun. Værelserne har enten eget bad og toilet, eller deler med et andet værelse. Vi spiser morgenmad og aftensmad på Gjestetun. Der er mulighed for at lave frokostpakker og tage med på gletcheren.

http://www.folgefonn-gjestetun.no

Afrejse og hjemrejse

Vi tager afsted med bus søndag d. 7. Juli om eftermiddagen og vender hjem til Danmark søndag d. 14. Juli om formiddagen.

Pris:

Pris i alt for 6 dages skikort, overnatning med fuld pension, ski- og snowboardtræning samt bustransport kr. 5.800,- .

Afrejse   7. juli 2019
Hjemkomst 14. juli 2019
Transport Bus
Freestyle Træning 6 formiddage
Turleder Marie-Louise Andreassen / mla@hareski.dk 

Tilmelding

Du tilmelder dig og betaler på klubbens medlemsportal via følgende link:

https://medlem.hareski.dk/event/details/i571

For mere information og spørgsmål kontakt :

Marie-Louise Andreassen

E-mail: mla@hareskov.dk

Mobil: 20405194

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangere selv

Forbehold

Hvis turlederen vurderer, at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Details

Start:
July 7 @ 9:00
End:
July 14 @ 17:00
Event Categories:
,

Organizer

Marie-Louise Andreasen
Phone:
20405194
Email:
mla@hareski.dk