Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 28 – Harekids Ski og Sommer Camp, Folgefonna Norge 2019

   
Campen er målrettet unge skiløbere (7-15 år), som er interesseret i at komme på en uges intensiv træningstur med fokus på teknik, port træning, freestyle og socialt samvær med andre skiløbere på tværs af alder.

Skal du med på årets sjoveste og hyggeligste Sommer Camp på Folgefonna Gletcher i Norge?

Campen er målrettet unge skiløbere (7-15 år), som er interesseret i at komme på en uges intensiv træningstur med fokus på teknik, port træning, freestyle og socialt samvær med andre skiløbere på tværs af alder.

Udover skiløb vil ugen også byde på masser af aktiviteter, leg, spil, badning og måske udflugter om eftermiddagen.

Campen giver mulighed for at løbere over 12 år kan tage af sted på egen hånd, men i så fald er det et krav, at løberne kan tage vare på sig selv. Der vil på turen være turledere og forældre, som vil agere backup og hjælpe med det praktiske.

Faktaboks

Målgruppe: Skiteamets ture retter sig mod børn og unge der elsker at stå på ski og har lyst til at dyrke skiløb som en decideret sportsgren.
Skitræning: På skiteamet træner vi frem for alt alsidighed. Vi tror på at læring fra tekniktræning på pisten, sjov i offpisten og funparken alt sammen er med til at gøre os til bedre portbane-løbere. Vi har ofte en 50/50 fordeling mellem portbane- og alsidighedstræning.
Aktiviteter: Ud over at vi har heldagstræning på skiteamet (undervisning både formiddag og eftermiddag), så har vi ofte barmarkstræning/social leg og i skoleugerne har vi altid lektielæsning. Selvom dagene er lange finder vi altid plads til hygge.
Rejseperiode: 7. juli (søndag eftermiddag) fra DK med ankomst Norge mandag morgen, hjemrejse sen eftermiddag 13. Juli fra Norge med ankomst søndag formiddag i DK
Transport: Bus
Rejsemål: Folge Fonna, Norge
Ophold: Helpension (madpakker smøres om morgenen) – 30-45 personer

Transportform:

Udrejse: 7. juli (søndag eftermiddag) fra DK med ankomst Norge mandag morgen

Hjemrejse: Sen eftermiddag 13. Juli fra Norge med ankomst søndag formiddag i DK

Pris

Beskrivelse Pris
Turpris Børn 7-15 år 6.300,- til 6800,- (afhænger af deltager antal)

Inkluderet i turprisen

  • Ophold
  • Mad
  • Liftkort
  • Træning
  • Årets Ski og Sommer Camp Hættetrøje
  • Transport

Uden for prisen

  • Ski- og støvleleje

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Marts
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen – hvor tilmelding foregår når den bliver oprettet
Tilmeldingsfrist: Senest d. 12. maj 2019
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Tine Pilgaard og Carsten Wexel
E-mail: tip@hareski.dk eller crw@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til yderligere information om denne på www.hareski.dk samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen, derfor anbefaler klubben at man supplerer med rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangere selv

Forbehold

Hvis turlederen vurderer, at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Details

Start:
7. July 2019 @ 8:00
End:
13. July 2019 @ 17:00
Event Categories:
,