Uge 27 – Sommer Freestylecamp til Folgefonna

AFLYST, grunder de norske indrejseregler -

Årets sommer freestylecamp i uge 27 på den legendariske gletcher Folgefonna i Norge.

Skiklubben Hareskov arrangerer atter årets freestyle sommercamp til legendariske Folgefonna gletcher i Norge.

Billede

Vi stiller med nogle af de bedste danske freestylecoaches både på ski og snowboard, der vil løfte jer til næste niveau på ski og snowboard.

Solen går knap ned og parken har et af de bedste sommer set-ups i Europa. Parken har åbent til ud på eftermiddagen, hvilket giver mange timer at shredde i.

Hver formiddag er der coaching på hold inddelt i niveau og efter frokost giver vi den gas med alt, hvad vi har lært. Et par eftermiddage laver vi sjove sessions. Turen starter allerede i København, når vi med bus drager afsted mod nord. Hele 7 skidage og overnatning med fuld pension venter.

I juli måned summer det af aktivitet ved Folgefonna, både i parken og nedenfor gletcheren med boldbane, skate- og volleyballområde. Man kan også pakke fiskestangen med og få nogle uforglemmelige timer ved fjorden med den smukkeste udsigt.

Når vejret tillader det, er der rig mulighed for at bade i havet sidst på eftermiddagen og ud på aftenen.

Der udover kan man nyde det helt unikke smukke landskab smeltet sammen af søer, bjerge og gletcher.

Campen er for alle der brænder for at stå på ski, snowboard og shredde i freestyleparken. Vi har plads til alle, uanset om du er begynder eller øvet. Turen er en unik mulighed for at møde andre skiløbere og snowboardere med samme interesse som dig. Campen vægter det sociale højt, og vi udnytter alle Folgefonnas muligheder for sjove og hyggelige aktiviteter, når vi ikke er på ski.

Er du ikke fyldt 14 år, skal du rejse med en forælder eller anden person over 18 år.

MålgruppeAlle der er interesseret i freestyle, uanset om du allerede brænder for det eller er helt ny i en freestylepark. Alle aldre er velkommen, men er du under 14 år skal du rejse med en anden person over 18 år.
SkitræningFreestyle træning for både ski og snowboard med undervisning om formiddagen.
RejseperiodeLørdag 3. juli til søndag 11. juli 2021
Ophold/transportBus t/r

Skiområde og by

Folge Fonna/Jondal

Folge Fonna Gletcheren ligger 915 km fra København og øst for Bergen i Norge. Vi skal bo i byen Jondal, som ligger lige ved Hardangerfjorden.

Det tager ca 25 minutter i bus fra Jondal til Folgefonna gletcheren, hvor snowparken ligger.

Parken er opført i fuld størrelse i juli, og nogle af Norges bedste freestyle riders holder til her flere måneder over sommeren. Parken bliver hvert år kåret til en af de bedste freestyleparker på sommersne.

Der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse i den fantastiske natur, når vi kommer tilbage fra gletcheren. Aftenerne er længe lyse og hvis man har lyst kan man bade i fjorden helt ud på de sene aftentimer.

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi skal bo på Folgefonn Gjestetun (pensionat) http://www.folgefonn-gjestetun.no/. Der ligger smukt på toppen af Jondal og ca. 5 minutters gang fra Hadangerfjorden, hvor det er muligt at bade i det iskolde gletchervand.

Pensionatet byder på stor morgenmads buffet, hvor der også smøres madpakker og om aftenen bliver der serveret dagens menu, som alle kan blive mætte af😊. Hvis vejret tillader det så plejer ”krofatter” at tænde op i grillen et par gange om ugen og byde på lækker grill buffet.

Der er mulighed for trampolin, hygge og volleyball ved hotellet.

Værelsesfordelingen sendes ud, når vi kommer tættere på afrejse (OBS Ikke alle værelser har eget bad og toilet, vi forsøger at fordele bedst muligt)

Transport

Udrejse:

Lørdag den 3. juli fra Holte Station med ankomst Norge søndag morgen. Ved ankomst søndag vil der være morgenmad og omklædning, hvorefter der køres op til Folgefonna Gletcheren.

Hjemrejse:

Vi kører fra Norge lørdag d. 10. juli sidst på eftermiddagen/først på aftenen og spiser aftensmad inden afgang. Vi er hjemme søndag morgen/formiddag.

Instruktion og aktiviteter

Hver formiddag er der coaching på hold inddelt i niveau og efter frokost giver vi den gas med alt hvad vi har lært. Et par eftermiddage laver vi sjove sessions. Turen starter allerede i København når vi med bus drager afsted mod nord. Hele 7 skidage og overnatning med fuld pension venter.

I juli måned summer det af aktivitet ved Folge Fonna, både i parken og nedenfor gletcheren med skate- og trampolinområde.  Man kan også pakke fiskestangen med og få nogle uforglemmelige timer ved fjorden med den smukkeste udsigt.

Når vejret tillader det, er der rig mulighed for at bade i havet sidst på eftermiddagen og ud på aftenen. Der udover kan man nyde det helt unikke smukke landskab smeltet sammen af søer, bjerge og gletcher.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
EnhedsprisDDK 6.670,-

Inkluderet i prisen

  • Bustransport t/r.
  • Ophold i 7 nætter på Folgefonna Gjestetun inkl. 1/2 pension
  • Frokostpakke i 6 dage
  • 7 dages liftkort
  • Coaching i 7 dage
  • Morgenmad ved ankomst og aftensmad inden afrejse
  • Bustransport til/fra gletsjer søndag til lørdag
  • Alle kendte skatter og afgifter
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris

Skileje

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerAFLYST, grundet norske indrejseregler
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer. Er du medlem af en anden skiklub under Danmarks skiforbund kan du deltage ved at oprette en gæstekonto. Ved oprettelse af en senior-konto (både medlem og gæst) vil der altid blive opkrævet et engangsgebyr på kr. 75 (vedtægtsbestemt).
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1927
DepositumDet fulde beløb betales ved tilmelding, så der er ikke depositum.
Restbeløb
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailmla@hareski.dk
TurledereMarie-Louise Andreassen
Telefon20405194
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2021/22. Tilmelder man sig i juni måned, som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson (1/7 til 30/6).

Er du medlem af en anden skiklub under Danmarks skiforbund kan du deltage ved at oprette en gæstekonto. Ved oprettelse af en senior-konto (både medlem og gæst) vil der altid blive opkrævet et engangsgebyr på kr. 75 (vedtægtsbestemt).

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Der skal minimum være 40 deltagere for, at turen gennemføres med fælles bus fra DK. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v.

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke
Voksne med store børn 6-12 årMålgruppe
Voksne med teenagere 13-19 årMålgruppe
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreJa, fra 14 år
Voksen uden børnJa
Senior +50 uden børnAnbefales ikke
Instruktør uddannelse/efteruddannelseJa, hvis du vil lære freestyle
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderNej
LetøvetVelkommen, hvis du ønsker at lære freestyle
ØvetPrimær målgruppe
ErfarenPrimær målgruppe
EkspertPrimær målgruppe
InstruktørniveauAltid godt for instruktører at lære freestyle