Loading Events

« All Events

Uge 26-34 – Myrkdalen, Norge. Aktiv fjeld- og fjordferie – Hotel eller lejlighed

June 25 @ 15:00 - August 29 @ 10:00

Myrkdalen

Aktiv sommer i hjertet af Fjord Norge.

Uge 26-34 (25.06-29.08.2021) Myrkdalen, Norge. Vælg mellem hotelophold med ½ pension eller lejligheder uden forplejning.

Tilbring en aktiv sommer på fjeldet i det skønne Fjord Norge. I Myrkdalen bor du tæt ved mange spændende fjeld og vand aktiviteter, og samtidigt er der kun kort afstand til store seværdigheder ved fjordene og Bergen.

Til Myrkdalen rejser man på egen hånd. Skiklubben har ingen turleder på turene til Myrkdalen, men alle aktiviteter kan reserveres i receptionen på hotellet. Ophold er muligt i det ønskede antal dage.

Område og aktiviteter

Myrkdalen ligger højt på fjeldet og midt i Fjord Norge. Det er et perfekt udgangspunkt for ture til Sognefjorden, Hardangerfjorden eller Flåm med den spetakulære togforbindelse, hvortil der er mellem 40 og 50 km, og til Bergen er der ca. 130 km. Det er bl.a. muligt at komme på fjordcruise eller en tur med Flåmsbanen.

Aktivitetsmulighederne er næsten uanede i området. Vandring og MTB er muligt på fjeldet i Myrkdalen Resort, ligesom Tandem-paragliding, ridning, MTB pumptrack og meget andet findes lige ved resortet.

Kajak på Arnafjorden, Zipline i Flåm, og klatring, rafting og vindtunnel i Voss er også muligheder.

I nabobyen på ”Voss Active Base” tilbydes aktivitetspakker med klatring og rafting;

Voss active familiepakke (2 voksne + 2 børn 5-15): 2 timers klatring, varm frokost på Voss Active Base og 3 timers rafting. Inkl. Instruktion og udstyr.

Voss action familiepakke (2 voksne + 2 unge fra 15): 2 timers klatring, varm frokost på Voss Active Base og 3½-4 timers rafting. Inkl. Instruktion og udstyr.

Turen er på egen hånd. Tilmelding til aktiviteter sker via receptionen på hotellet.

Se priseksempler på aktiviteter i priserne herunder.

       

Indkvartering og forplejning

Hotel

Myrkdalen Hotell er et nyere hotel beliggende ved Myrkdalen Skiresort. Et område der byder på mange aktiviteter og udflugtsmuligheder om sommeren. Vi råder over dobbelt- og familieværelser til 2 til 5 personer, samt juniorsuiter. Aller værelser er med TV og badeværelse med hårtørrer. Der er gratis WiFi på hele hotellet. Gælder også værelserne. Man parkerer gratis.

Hotellet har 2 restauranter, bar, reception og terrasse. Desuden er der legerum til børnene og elevator til alle etager. Ophold på hotellet inkluderer lækker morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu, startende med aftensmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på afrejsedagen. Priserne herunder er pr. pers. pr. nat. I delt værelse.

Lejligheder

Beliggende lige ved Myrkdalen hotell. Lejlighederne er bygget i 2016-2019. Ophold er uden forplejning. Alle lejlighederne er moderne indrettet med køkken- opholdsrum, badeværelse, balkon, samt 2 eller 3 soveværelse. I køkkenet er der bl.a. opvaskemaskine.

Vi råder over 3-værelses lejligheder til 4-5 pers. hvor der er et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med familiekøje (150cm underkøje til 1-2 pers. og overkøje til 1 pers.), og så råder vi over 4-værelses lejligheder til 6-8 pers. hvor der er et soveværelse med dobbeltseng samt to soveværelser hver med familiekøje (150cm underkøje til 1-2 pers. og overkøje til 1 pers.).

Ophold inkluderer slutrengøring, sengelinned og håndklæder. Priserne er beregnet på 5 nætter. Spørg på pris, hvis du/ I ønsker mindre end 5 nætters ophold.

Se mere om hotel og lejligheder her: https://www.myrkdalen.no/no

Adresse:

Myrkdalen Fjellandsby

Klypeteigane

5713 Vossevangen

Tel: +47 4747 1600

 

Transport

Denne tur tilbydes kun med egen transport.

Bil:

Der er ca. 930 km. til Myrkdalen via Sverige. Bemærk at der betales bompenge på visse vejstrækninger i Norge.

 

Fjordline:

Turen kan evt. kombineres med færgeoverfart med Fjordline fra Bergen til Hirtshals og f.eks. ophold på Vejlsøhus Sport og outdoorhotel i Silkeborg. (Se klubbens tur ”Sommer i Søhøjlandet”).

Overfarten fra Bergen via Stavanger til Hirtshals er med Fjordlines moderne gasdrevne skibe. Mellem Bergen og Stavanger sejler man i ”Skærgården” eller indenskærs, hvilket giver samme naturoplevelse som med f.eks. Hurtigruten. Turen fra Bergen til Hirtshals varer 18-18½ time.

Overfart med Fjordline inkl. 4 pers.(2v+2b), bil, kahyt med havudsigt og aftensmad samt morgenmad koster ca. kr. 4500,-. Plads på Fjordline kan bestilles ved vores tekniske arrangør Snowtravel ApS.

 

Priser:

Myrkdalen hotell

Priser pr. nat:

Voksen:                                                                                         kr.    795,-

Børn 7-15 år:                                                                                kr.    495,-

Børn 3-6 år:                                                                                   kr.    195,-

 

Myrkdalen lejligheder

Pris pr. lejlighed i 5 nætter:

3-vær. lejlighed (max 5 pers.):                                                  kr. 6.495,-

4-vær. lejlighed (max 8 pers.):                                                  kr. 7.245,-

 

Inkluderet i prisen:

 • Ophold i delt værelse på hotel med ½ pension eller i lejligheder uden forplejning.
 • Slutrengøring (På hotellet er der daglig rengøring)
 • Sengelinned og håndklæder
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

 

Tillæg:

 • Enkeltværelse (uden balkon) pr. nat:     275,-
 • Juniorsuite (pr. værelse) pr. nat:           700,-
 • Ekstra nat – pr. lejlighed (3-vær.):     1.100,-
 • Ekstra nat – pr. lejlighed (4-vær.):     1.200,-

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport
 • Frokost
 • Drikkevarer

 

Priseksempler på aktiviteter:

 • Leje af MTB, pr dag (barn/voksen):     230,-/270,-
 • Leje af e-MTB, pr. dag:     530,-
 • Vandre eller MTB guide pr. dag: 1.900,-
 • Kajak på Arnafjorden, pr. pers.:    975,-
 • Voss aktiv familiepakke (2 v. + 2 børn 5-15 år) 3.800,-
 • Voss action familiepakke (2 v.+ 2 unge min. 15år) 5.600,-
 • Fjordcruise (barn 4-15år/voksen)    135,-/270,-
 • Flåmsbanen togtur t/r. (barn 6-17 år/voksen)    200,-/400,-
 • Vindtunnel max. 4 pers. (10 min. pr. pers.) 1.700,-

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbner: Hurtigst mulig og senest 1. maj 2021
Tilmelding: Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink: Link på vej
Depositum: Depositum på kr. 500,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
Restbetaling: Restbetaling skal ske senest 30 dage før ankomst. Det foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende ved tilmelding og vi anbefaler at der tegnes en privat afbestillingsforsikring.

Kontakt

Kontaktmail: info@hareski.dk
Tilmelding og koordinering:  Sten Skjoldborg (Forretningsfører), +45 31400049
Hotel og destination: Peter Bloch Kærby (Snowtravel), +45 53603200

 

 

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være indforstået med at være medlem af Skiklubben Hareskov. For aktive sommerture kan man deltage uanset om man er medlem af sæson 20-21 (frem til 30. juni 2021) eller sæson 21-21 (fra 1. juli 2021). Ved indmeldelse i juni måned flyttes kontingentet autoamtisk til næste sæson.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

 

Teknisk arrangør

Rejsen er lavet i samarbejde med Snowtravel ApS, som er medlem af Rejsegarantifonden.

 

Kørselsvejledning

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad (07.30-10.00).

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelser og lejligheder forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen.

 

Details

Start:
June 25 @ 15:00
End:
August 29 @ 10:00
Event Category:

Venue

Myrkdalen
Norway

Organizer

Peter Kærbye

Details

Start:
June 25 @ 15:00
End:
August 29 @ 10:00
Event Category:

Venue

Myrkdalen
Norway

Organizer

Peter Kærbye