Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

Uge 24 – Stryn offpiste og skitouring med andre aktiviteter

   

Her kommer en klubtur til Stryn i uge 24/2020

Offpiste og skitouring med Gøran Dalheim som guide i et af europas mest spektakulære områder i Vestnorges fjordlandskab.
Fantastisk skiløb i springsnow, men også mulighed for mountainbike, kajak på Geirangerfjorden, vandring på sætere mm.
7.-14. juni 2020

Details

Start:
7. June 2020 @ 8:00
End:
14. June 2020 @ 17:00
Event Category:

Organizer

Flemming Steenvinkel
Phone:
27 58 43 68
Email:
fs@hareski.dk
Website:
https://medlem.hareski.dk/event/details/i445