Loading Events

« All Events

Uge 23 – Skiteam træningstur til Stelvio, Italien

   

AFLYST GRUNDET CORONA –

I uge 23 afholder vi en træningstur for klubløberene på Skiteamet.

Turen går til Passo Stelvio i Italien og retter sig mod klubløbere, der ønsker intensiv træning med fokus på portløb og teknik. Turen giver mulighed for, at løbere over 12 år kan tage af sted på egen hånd, men det er et krav, at løberne kan tage vare på sig selv.

Tilmeldte klubløbere vil blive kontaktet af deres klubtræner og/eller turleder – både omkring forudsætninger for at deltage (løberens modenhed), men også ift. nærmere information omkring afvikling af turen.

Faktaboks

Målgruppe: Skiteamets ture retter sig mod børn og unge der elsker at stå på ski og har lyst til at dyrke skiløb som en decideret sportsgren. .
Skitræning: På skiteamet træner vi frem for alt alsidighed. Vi tror på at læring fra tekniktræning på pisten, sjov i offpisten og funparken alt sammen er med til at gøre os til bedre portbane-løbere. Vi har ofte en 50/50 fordeling mellem portbane- og alsidighedstræning.
Aktiviteter: Ud over at vi har heldagstræning på skiteamet (undervisning både formiddag og eftermiddag), så har vi ofte barmarkstræning/social leg og i skoleugerne har vi altid lektielæsning. Selvom dagene er lange finder vi altid plads til hygge.
Rejseperiode: 31. Maj – 6. juni 2020
Transport: Transport forgår i egne biler. Turleder vil forsøge at koordinere kørsel så vi forsøger at få så mange klubløbere afsted som muligt.
Ophold: Lejligheder i Bormio

Skiområde og by

Passo Stelvio ligger tæt på Bormio (1225 m) i Italien, hvor der ofte afholdes World Cup løb på en af de nok mest udfordrende downhill baner i verden. Stelvio er velegnet til tekniktræning – der er bakker med forskellig sværhedsgrad, der er ”bølger” til at træne position over hang, og bakkerne er relativt lange. Stelvio gletscheren har 9 lifter med 20 km pister mellem 2760 m – 3450 m.

Stelvio

Træning, lektielæsning og aktiviteter

Træningen starter tidligt om morgen på Stelvio-passet, hvorfor vi køre fra Bormio kl. 6:00 om morgenen, således at vi er ved liften, når den åbner. Klubtrænerne vil afholde 2 træningspas dagligt – formiddag og eftermiddag. Træningen vil bestå af både teknik og porttræning. Træningen afvikles i et samarbejde mellem klubtrænere, landstræner Jernej Koblar og evt. yderligere professionel assistance ved mange deltagere.

Om eftermiddagen vil teamet køre tilbage til Bormio, hvor der vil være stilletid til lektielæsning indtil aftensmaden. Det forventes at klubløberne arbejder aktivt med skolearbejdet i dette tidsrum og har en frilæsningsbog med, hvis de skulle blive færdig med skolearbejdet. IPad, mobil, elektroniske spil, YouTube osv. ønskes ikke anvendt i dette tidsrum.

Efter aftensmad vil der være aktiviteter så som fodbold, barmarkstræning osv. Aktiviteterne har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

InStelviodkvartering

Vi bor i flere forskellige lejligheder/hytter i Bormio. I hver hytte/lejlighed vil der være en voksen med det overordnede ansvar. Madindkøb bliver planlagt efter folk har tilmeldt sig, og når vi ved, hvor mange der skal med. Forplejning og ansvar bliver koordineret af turleder Tine Pilgaard i samarbejde med de forældre, som tager med. For eksempel kan det forventes, at man skal have en nedfrosset aftensmadsret og morgenmad med til én dag til hele holdet. Der er indregnet et madbudget i turudgiften, således at prisen for forplejning deles ud mellem alle deltagere.

 

 

 

 

Transport

Vi har lejlighederne fra 31. maj til 6. juni. Når vi kender antal tilmeldte, vil der blive koordineret transport – for nogle klubber og klubløbere vil det være hensigtsmæssigt at flyve til enten Milano eller München, derefter leje bil til Bormio. Andre vil det være transport i egne biler fra Danmark.

 

Pris

Beskrivelse Pris
Turpris kr. 2.800*
Skiteam træning Kr. 1000

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 12 tilmeldte medlemmer.Det er obligatorisk for børn/juniorer at deltage i skitræningen og de kører aldrig alene rundt i terrænet, men sammen med en træner/voksen. Undtagelse herfor er store søskende som deltager på turen af familiemæssige hensyn, eller helt små søskende som endnu ikke er klar til skitræning.

 

Tilkøb Liftkort

Liftkort Pris
Racer liftkort kr. 1.560.

 Liftkort pris er baseret på 2019 priser – der kan komme en opkrævning efterfølgende på turen. 

 

Inkluderet i prisen

  • Ophold
  • Liftkort
  • Klubtræner
  • Mad

Uden for prisen

  • Transport
  • Ski- og støvleleje

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: 4. Juli 2019
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: AFLYST GRUNDET CORONA
Tilmeldingsfrist: Senest 1. maj 2020
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Tine Pilgaard og Carsten Wexel
E-mail: tip@hareski.dk eller crw@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring

Details

Start:
May 31
End:
June 7
Event Categories:
,