Uge 2 – Trysil -Billig familietur (+3 år) fokus på børneundervisning og Ski Sport træning.

Tilmelding åbner juni måned 2023 -

GRATIS skileje, liftkort og skiskole for børn 3-6 år ! ved bestilling inden 10/10/2023
Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at havde det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport.

Billede

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport. Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed. 

I Hareskoven Skiklub kan man dyrke skiløb som en sport og “gå til ski” hele året og hvis man kombinere det med at tage til Trysil, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde).

Turen har fokus på skitræning af både børn og voksne og giver bla. mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få skisport-heldagstræning, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.

Ved bestilling inden 10/10/2022 har vi via i samarbejde med SkiStar og den lokale skiskole (Trysilguidene), mulighed for at tilbyde GRATIS skileje, liftkort og 1,5 times skiskole for børn 3-6 år. 

De helt små børn på 3 år og 4 år vil få dedikeret børne undervisning i 1.5 time, hvorefter de skal hentes af en forældre. Børn fra 5-6 år vil få 3 timers undervisning 🙂 Børne undervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra Skistar og deres Trysilguidene, som har en legende tilgang til det at stå på ski og bred erfaring med at undervise de helt små børn. For at sikre bindeleddet mellem Trysilguidene og klubbens medlemmer, vil der altid være en dedikeret person fra klubben i børneområdet, til at bistå med både praktiske ting og masser af skiglæde for de mindste.

Al skiskole og skitræning foregår på samme tidspunkt hver formiddag (typisk kl. 9-12), uanset niveau og alder – på den måde kan hele familien dygtiggøre sig på skiene inden man mødes til frokost i hytten og derefter kan køre på ski sammen og vise alt det man har lært.

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen, men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.  

MålgruppeFamilier med børn, begyndere og erfarne løbere der gerne vil dyrke ski som en sport
Skitræning3 timer hver formiddag mandag til fredag. Børn 3-4 år 1,5 times dedikeret undervisning af Trysilguidene med børneopsyn fra klubben.
Rejseperiode7 januar til 14 januar 2023
Ophold/transportVi bor i hytter tæt ved pisten - turen er kør selv.

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiløbere uanset om man er nybegynder, erfaren, barn eller voksen. Hareskoven Skiteam har de sidste mange sæsoner haft Trysil som base for deres porte og eller tekniktræning. 

Trysil er ligeledes en del af SkiStar og byder derfor på mange hyggelige restauranter, varmestuer og andre faciliteter både i pisteområdet og i byen

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed.

Vi forsøger altid at tage højde for ønsker om at bo sammen med dem man kender, men der vil også være mulighed for at frikøbe senge såfremt man ikke ønsker at bo med andre fra klubben 

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse. 

Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

Transport

Transport er individuelt og der er mange muligheder for at komme til Trysil enten i egen bil, med bus f.eks. SkiSwedenExpress eller med SAS til Trysil. Der vil blive oprettet en facebook gruppe for turdeltagerne, hvor du kan forsøge at finde samkørsel med andre turdeltager der har mulighed for at fylde bilen.

Instruktion og aktiviteter

Skiskolen varetages i samarbejde med Trysilguidene , SkiSportDanmark og Skiklubbens instruktører. Der vil være dedikeret undervisning af klubbens medlemmer 3 timer hver dag, mandag til fredag. Dette samarbejde giver mulighed for at give niveaudelt undervisning (nybegynder, letøvende, øvende, erfarne og eksperter) og målrettet flere aldersgrupper. Hvor Trysilguiderne står for SkiSkole for nybegyderne, letøvende og øvende der ikke ønsker Ski Sport træning.

Der vil være skiskole og ski sport træning for alle medlemmer fra 5 år og op hver dag fra mandag til fredag i 3 timer. Ski skolen for de helt små børn fra 3 til 4 år (inkl.) vil være opdelt i hold med 3-årige og i hold med 4(-6) årige. Denne skiskole varer i 1 ½ time, hvorefter børnene skal hentes (dette afspejles også i prisen). Dette betyder, at man som forælder vil skulle gå tidligt fra sin egen undervisning for at hente børnene. Vi vil derfor forsøge at facilitere, at forældre med børn i denne aldersgruppe kan aftale at skiftes til at hente de små, så man måske kan nøjes med at skulle hente en enkelt dag i løbet af ugen. Dette kan vi dog ikke garantere på forhånd, men vi vil forsøge at sammensætte hytterne så mulighederne for dette er størst, og vi inviterer til en Facebookgruppe forud for turen, hvor forældre kan skrive sammen og aftale nærmere. 

For at de små børn får den bedste start på skiskolen, vil vi meget gerne at forældrene hjælper med at transportere dem til/fra skiskolen.

Der vil altid være en repræsentant til stede fra klubben i børneområdet, og skulle der være et barn der savner far eller mor alt for meget, så ringer vi naturligvis efter jer (men det sker meget sjældent:-))

 

For at planlægge undervisningen på bedst vis, er det vigtigt at alle medlemmers skiniveau altid er opdateret på medlemsprofilen på hareski.dk. Du skal i turtilmeldningen angive den instruktion/træning du ønsker at modtage, det er dette valg der bliver brugt til holdindelingen.

For børn der er øvende/erfarne/eksperter vil der udover undervisningen om formiddagen og være undervisning om eftermiddagen (2 timer). Børnene bliver undervist af SkiSportDanmark træner, som er en gruppe af dedikerede og dygtige træner fra flere danske skiklubber under Alpint Kraftcenter Danmark. Trænerne har specialiseret sig i at give børneundervisning og dygtiggøre børnene som skiløber.  Mange af trænerne har dyrket ski som en sport og deltaget i danske og internationale konkurrencer. Den dedikerede trænergruppe har mulighed for at følge de børn, som deltager på flere ture i løbet af en sæson. Hvis man ønsker at deltage på flere ture, kan børene med fordele købe en træningspakke, som kan anvendes på flere ture. Du kan læse mere om træningspakker her.

For de 7-12 årige har vi fået et tilskud fra Danmarks Skiforbund til at støtte aktiviteterne omkring det at gå til ski og dyrke ski som en sport, dette gør at vi kan give et tilskud/rabat på heldags- og halvdagstræningen for de 7-12 årige øvede, erfarne og eksperter der vælger Alpin ski-sport-træning.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Book før 10/10/22 Barn 3- 4 år (1,5 times skiskole)
Book før 10/10/22 Barn 5-6 år (3 timers skiskole)
Book efter 10/10/22 Barn 3- 4 år (1,5 times skiskole)
Book efter 10/10/22 Barn 5-6 år (3 timers skiskole)
Ophold i hytte og 3 timer Skiskole/SkiSport træning inkl. slutrengøring - + 7 år
Baby som ikke har behov for seperat seng (uden skiskole og liftkort)- Barn (0 - 2 år)
Serviceplads/sengeplads (uden skiskole og liftkort)

Inkluderet i prisen

  • Skiskole eller SkiSport Træning 3 timer dagligt mandag til fredag (3-4 år 1,5 time)
  • Slutrengøring
  • Turledelse og bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport
  • Liftkort (kan tilkøbes)
  • Sociale arrangementer
  • Skileje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Liftkort 0-6 år (alder på ankomst tidspunktet)
Liftkort 7-17 år (alder på ankomst tidspunktet)
Liftkort 18- 64 (alder på ankomst tidspunktet)
Liftkort Senior + 65

Rabatter

BeskrivelseRabat
Heldags SkiSport træning (kan kombiners med pakkedage) (7-12 år)
Halvdags SkiSport træning (7-12 år)
Anvendelse af Skiteam pakkedage

Skileje

Sker online vis Skistar - link og rabatkode sendes til deltagere frem mod afrejse.
Husk at vælge Turistsenter som afhentningsted.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerJuni måned 2023
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du guidet igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink
DepositumDepositum på kr. 1.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt.
RestbeløbRestbetaling skal ske inden 15. December 2023. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailtrysil-uge2@hareski.dk
TurledereMette Cormack
Telefon
Ansvarlig for skitræningSkiSportDenmark
Facebook gruppehttps://www.facebook.com/groups/735319820955889

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Mette: 
Jeg bor med min familie tæt på det skotske højland men finder sjældent mulighed for at dyrke skiløb her. Så jeg ser frem til at mødes med mange friske danske skifamilier på flere af skiklubbens ture! Vi har altid følt os velkomne, har fået en masse nye venner og er blevet bedre til at stå på ski, og jeg er sikker på at vi kan få en super tur sammen!   

Profilbillede

Tine: 
Min familie og jeg har været med i Skiklubben Hareskoven siden 2007 og blev hurtigt bidt af at “gå til ski”, Sigurd og Milla Majse er nu en fast del af Skiteamet og Raceteamet i klubben. Jeg med i Alpin Udvalget og er gennemgående koordinator på mange af turene til Trysil, Hemsedal og Åre, samt turleder på nogen af disse.  
Jeg har selv stået på ski siden jeg var helt lille, og haft en del sæsoner i Italien som ung. I 2021 tog jeg mig endelig mod til at tage BSI1 på Den Danske Skiskole. 

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer. 

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden. 

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.  

Læs om forsikringenher  

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.  

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.   

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring 

Ankomst og afrejse

Hytterne er ledige søndag fra kl.17.00 og skal forlades igen søndagen efter kl. 1o.00

Slutrengøring er med i prisen men lejligheden skal efterlades ryddet og tømt for skrald.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årFokus på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årFokus på denne tur
Voksne med teenagere 13-19 årFokus på denne tur
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreJA men husk at det skal aftales med turleder og der skal udpeges en ansvarlig voksen
Voksen uden børnikke målgruppen
Senior +50 uden børnikke målgruppe
Instruktør uddannelse/efteruddannelseDer kan blive efteruddanelse af træner der leverer ski ski sport træning på turen.
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderFokus på denne tur - For dem der aldrig har prøvet det før. Behov for at lære grundlæggende færdigheder som at bremse, dreje og tage liften. Skiskole med Trysilguidene .
LetøvetFokus på denne tur - For dem der kan køre grønne og blå pister og ved hvordan man tager liften. Har grovformet færdighederne dreje og bremse. Skiskole med Trysilguidene.
ØvetFokus på denne tur - For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski. Færdes sikkert og er begyndt at finforme, de grundlæggende bevægelser. Enten Skiskole med Trysilguidene eller Skisporttræning med SkiSportDanmark trænerne.
ErfarenFokus på denne tur - For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister med god kontrol og sportsligt tempo. Har automatiseret grundlæggende færdigheder og kan variere sin teknik efter forhold og terræn.
EkspertFokus på denne tur - For dem der behersker det hele og kan improvisere deres teknik efter behov. Løberen kører sportsligt og arbejder med finjusteringer af teknikken.
InstruktørniveauDelvis fokus på denne tur - Trysilguidene vil afholde efteruddannelse af trænerne en aften.

Adgangsforhold og faciliteter for særlige behov

Vi har en aftale med Trysilguidene hvorigennem vi kan tilbyde privat undervisning for Sit-/Duelski, hvor man kan låne Sit-/Duelski under undervisningen – denne undervisning er noget der skal tilkøbes separat. Vi har forskellige boliger, hvis der ønskes special bolig, så anbefaler vi at der findes egnet bolig direkte ved skistar. Sit-/duelski træning vil typisk i Trysil være på Høyfjellsenteret, som er et område et stykke væk, hvrofor det enten vil kræve en køretur i bil eller at bolig findes i dete område. 

Hvis du har sprøgsmål kan Visti Lindemann kontaktes på vl@hareski.dk.  

Top