Uge 2 – Trysil – Billig familietur m. fokus på børneundervisning

ÅBEN for tilmelding -

Billig familietur m. fokus på børneundervisning og mulighed for heldagstræning med Hareskoven Skiteam.

Billede

I Hareskoven Skiklub kan man “gå til ski” hele året og hvis man kombinerer det med at tage til Trysil, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde). 

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde.

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister. 

Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski.
Turen giver derudover mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.  

MålgruppeTuren retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. Turen kan varetage alle niveauer. For de letøvede børn og unge tilbydes heldagstræning med skiteamet.
SkitræningDer er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvende (rød pist) 6 - 16-årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.
Rejseperiode9 – 15. januar
Ophold/transportLejligheder tæt på liften / Kør selv eller bus

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiløbere uanset om man er nybegynder, erfaren, barn eller voksen. Hareskoven Skiteam har de sidste mange sæsoner haft Trysil som base for deres porte og eller tekniktræning. 

Trysil er ligeledes en del af SkiStar og byder derfor på mange hyggelige restauranter, varmestuer og andre faciliteter både i pisteområdet og i byen. 

Indkvartering og forplejning

Skitorget Lejligheder

Centralt placerede lejligheder i Trysil. Vi fordeles i lejligheder til 4-10 personer. Ophold inkluderer slutrengøring. Linned og håndklæder skal medbringes. Læs mere om lejlighederne her: https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/trysil/turistsenteret/skitorget-leiligheter/

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse. 

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. 
Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. 

Billeder er eksempel fra en 6 personers lejlighed

Transport

Bustransport kan tilkøbes på denne tur. Vi regner med, at bussen kører fra Danmark søndag morgen 9. januar med ankomst i Trysil først på aftenen, så alle er klar til at komme på ski mandag morgen. Hjemrejse bliver lørdag 15.januar efter tidlig aftensmad, med ankomst tidlig til Danmark søndag morgen. 
Mere information kommer når vi nærmer os vinteren. 
Såfremt der ikke er nok tilmeldte til bussen, sørger vi for busplads på rutebussen fra Danmark til Trysil på https://skiswedenexpress.dk/

Instruktion og aktiviteter

Skiskole på dansk med Hareskovens instruktører

Der er undervisning for alle i 3 timer hver formiddag, startende mandag og til og med fredag.  

De helt små fra 3 år og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene.
De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde af klubbens erfarne instruktører. 

For de øvede 6 – 16 årige, der selv kan tage liften og klare en rød piste, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag. Undervisningen varetages af Hareskovens dygtige Skiteamtrænere. 

Om Skiteamet

 Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 til 16 år, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. 
Vores træningsture har forskelligt fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver alsidige skiløbere. 
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her
Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam. Minifilm om:se mere om miniskiteamet her 

Priser

Liftkortpriserne er fra 2021, og vil blive opdateret

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen, seng i lejlighedDKK 3.700,-
Barn, seng i lejlighedDKK 2.900,-
Sengeplads (AKD, servicefolk eller sengeplads frikøb)DKK 1.850,-
Skiteamtræning til eksterne turdeltagere uden opholdDKK 2.760,-

Inkluderet i prisen

 • Ophold i lejlighed, i 7 dage
 • Skiinstruktion
 • Slutnrengøring
 • Alle kendte turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Liftkort tilkøb (muligt tilkøb)
 • Skiteamtræning, heldags (muligt tilkøb)
 • Tomme senge (Frikøb af senge er tilkøb)
 • Ski- og støvleleje (muligt tilkøb)
 • Transport (Bus muligt som tilkøb)
 • Forplejning og drikkevarer

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Mulighed for at tilvælge fuld skiteamtræningsdag med sjov og træning for unge under 16 årDKK 270,-
Bustransport t/rDKK 1.100,-
Frikøbt seng i lejlighedDKK 1.850,-
Liftkort 6-8 dage, Børn 7-17 årDKK 1.060,-
Liftkort 6-8 dage, Voksne 18-64 årDKK 1.320,-
Liftkort 6-8 dage, Senior 65+DKK 1.060,-

Skileje

VIGTIGT: Disse priser er kun gældende ved bestilling senest 65 dage før afrejse og kun frem til 31. okt. 2021. (Besparelse ca. 20%)
Ved bestilling af skileje fra den 1. november vil alle ovenstående priser blive tillagt en prisstigning på 15%.
HUSK: Det vil ikke være muligt at bestille skileje gennem skiklubben senere end 65 dage før afrejse.
Vi kan være nødsaget til at ændre priserne ved kursudsving.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Begynder voksenGRØN, skisæt (171)8568
Letøvet voskenBLÅ, skisæt (170)8629
Øvet voksenRØD, skisæt (169)8754
Erfaren voksneSORT, skisæt (168)8997
Multileje (ski, snowboard, langrend)BLÅ/RØD/SORT, udstyrssæt (175)8970
Barn/Junior 7-17 årBLÅ/RØD, skisæt (173)8453
Barn 0-6 årGRØN/BLÅ, skisæt (174)8240

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Begynder voksenGRØN, kun ski (36)8483
Letøvet voskenBLÅ, kun ski (23)8535
Øvet voksenRØD; kun ski (8)8641
Erfaren voksneSORT, kun ski (3)8824
Barn/Junior 7-17 årBLÅ/RØD, kun ski 89)8386
Barn 0-6 årGRØN/BLÅ, kun ski (107)8204

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BørnHjelm er inkluderet80

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmeldingen er åben
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1938
DepositumDepositum på kr. 1.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turmailtrysil-uge2@hareski.dk
TurledereRasmus Klüver Jensen
Telefon
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS, reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Voksne med teenagere 13-19 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Voksen uden børnTilbydes
Senior +50 uden børnTilbydes
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur
LetøvetTilbydes som udgangspunkt ikke på denne tur
ØvetJa, for alle aldre
ErfarenJa, for alle aldre
EkspertJa, for alle aldre
InstruktørniveauTilbydes ikke

Pistekort

Kort