Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Uge 2 – Kronplatz med intensiv skitræning og oplevelser

   

AFLYST – Grundet manglende deltagere, fordi tilmeldinger er stoppet siden stigningen af Covid-19 smittetallet.

Uge 2 – Kronplatz i Italien – med intensiv undervisning.

Vi var i Kronplatz på denne tur for 2 år siden – og mange har ønsket det igen. Skiterænnet er godt og vi er rigtig glade for Hotel Paraccia, som klubben har benyttet til en del år nu til en af de populæreste ture i uge 7.

Denne turen er for dig der vil have meget skiløb, meget undervisning og have det sjovt og hyggeligt sammen om aftenen. Dette er ikke turen, hvis man vil være alene – hverken dag eller aften.

Vi får ca. 22 timers skiløb med undervisning / opgaver / temaer, hvor fokus ligger på udvikling af den enkeltes skiløb og skiglæde. Vi tager udgangspunkt i den enkelte. Jo bedre man mestrer skiløbet – jo sjovere er det. Når der ikke er undervisning, finder man sammen med andre deltagere og får en masse gode ture sammen.

Uge 2 er valgt, fordi der er få mennesker og dermed god plads på pisterne og ingen liftkøer. Vi har for første gang valgt, at turen ikke at inkluderer transport med bus. Det skyldes at vi fra turledelsens side finder det mest forsvarligt i forhold til Covid-19 at benytte transport med biler, som er i mindre grupper.  Vi hjælper gerne med at koordinere biler.

Faktaboks

Målgruppe: Turen er for voksne (18+) deltagere, der er minimum øvede og kan komme ned ad røde pister. Tal evt. med Børge eller Flemming, hvis du er i tvivl.
Skitræning: Undervisning i minimum 22 timer. Fokus er at nyde skiløbet og forbedre sin egenfærdighed.
Aktiviteter: Ski og hvad vi måtte finde på i ugens løb.
Rejseperiode: Lørdag d. 9 januar 2021 ca. 17.00 – lørdag d. 16 januar 2021
Transport: Kør selv
Afrejsested: Kør selv
Ophold: Hotel med halvpension

Hotellet

Hotel Monte Paraccia og Garni de Munt ligger i den lille by San Vigilio. De er familieejede og drevet af de super hjælpsomme og søde værter, Karin og Alex. Klubben har benyttet hotellet en del år nu, og vi er rigtig glade for kvaliteten på værelserne, rigtig god mad i restauranten, god bar og det søde værtspar.

Skiområdet

Skiområdet Kronplatz er på et bjerg, hvor mange af lifterne mødes på toppen. Der er ca. 120 pistekilometre i alle sværhedsgrader, bl.a. 2 sorte på hver 5 km og en 7 km lang rød piste.

Indkvartering:

Morgenmaden (stor buffet) og aftensmad spiser vi sammen på Hotel Monte Paraccia.

Indkvarteringen bliver i dobbelt- eller flersengsværelser med bad, toilet og TV. Der er forskel på værelsernes størrelse og indretning. Og hotellet har forskellig pris på de forskellige værelser. Vi har valgt, at holde én fast pris for alle. Vi fordeler – som vi altid plejer – efter være bedste evner. Det er ikke værelserne, men skiløb og samvær, der er vigtigt på denne tur.

På Hotel Monte Paraccia er der Wellness afdeling med sauna inkl. i prisen. Boblebad og solarium koster ekstra.

Hotel og Garni ligger ca. 1200 meter fra liften. Der kører skibus ca. 50 meter fra Hotel og Garni.

På ankomstdagen er et muligt at få aftensmad indtil kl. 19.30. Sidste måltid på hotellet er morgenmad lørdag. Værelserne skal forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen, men I kan lade bagagen stå på hotellet, hvis I vil på ski denne dag. Der vil være mulighed for omklædning og et bad inden hjemrejse. Husk at bestille en ekstra dags liftkort, da liftkortet inkluderet i prisen er gældende fra søndag til fredag.

Transport:

Der arrangeres ikke nogen fælles transport på denne tur

Ved kørsel i bil:
Der er ca. 1.250 km. til Kronplatz. Bemærk at der betales for at køre på motorvej i Østrig. Vignette gældende i 10 dage koster ca. kr. 75,- og kan købes på tankstation i Tyskland inden grænsen til Østrig. Til Kronplatz skal der desuden betales for at køre over Brennerpasset. Det koster ca. kr. 75,- pr. vej at passerer Brennerpasset. I Italien betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen.

I Østrig og Italiens bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen.

Pris pr. pers.

 • Voksen                                    kr. 7.400,-
 • Senior (født før 28.11.55):   kr. 7.220,-

Inkluderet i prisen

 • Ophold i delt værelse i 7 nætter inkl. morgen- og aftensmad
 • 6 dages liftkort til Kronplatz (søndag til fredag)
 • Skiinstruktion
 • Fri brug af hotellet wellness-område
 • Velkomstdrink
 • Alle tursitskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Tillæg (pr. pers.)

 • Enkeltværelse (tildeles af turleder – ring til Børge)   kr. 1.000,-
 • Liftkorttillæg 7.dag (16.01) – Kronplatz, voksen:       kr.     120,-
 • Liftkorttillæg 7.dag (16.01) – Kronplatz, senior:         kr.    105,-

Ikke inkluderet i prisen

 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Forsikringer
 • Ski- og støvleleje

Leje af skiudstyr i Dkr:

Skisæt (ski, støvler, stave)
Niveau Betegnelse 6 dg 7 dg
Eerfaren Super 705 790

 

Kun ski
Niveau Betegnelse 6 dg 7 dg
erfaren Super 560 615

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Tilmelding åbner når vi har beregnet nye priser – Du tilmelder dig via vores nye medlemsportal. Her vil du blive opkrævet depositum på 2.000 kr.- betalt med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Du modtager herefter en bekræftelse med e-mail. Senere vil du modtage et link til restbetalingen.

Tilmeldingslink:

AFLYST

Tilmeldingsfrist:

Turen har maks. plads til 39 deltagere + turleder/instr. Af hensyn til turens økonomi, skal vi være min. 31 deltagere + turleder/instr. på turen i alt. Herefter vil der være venteliste, hvor deltagere sættes på turen, når vi opnår antal 39 deltagere. Da vi ikke kan holde værelserne på hotellet uden at betale er tilmeldingsfristen kort.

Restbetaling:

Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode (betalingskort via bank).

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt turledere:

Børge Tofte-Jensen – 29 25 99 07

Flemming Steenvinkel – 27 58 43 68

Turmail: kronplatz-uge2@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man være medlem af  Skiklubben Hareskov.
[tab title=”Forsikring”]Via DIF og DGI er der tegnet en Idrætsskadeforsikring, og der henviser til ydereligere information om denne på www.hareski.dk/forsikring/ samt via www.idraettensforsikringer.dk. Forsikringen omfatter ikke afbestilling, og der er begrænsninger på rejseforsikringen. I øvrigt anbefaler klubben at man tegner eventuelle rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring.

Teknisk arrangør 

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Forbehold

Der skal være 45 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Details

Start:
January 9 @ 15:00
End:
January 16 @ 15:00
Event Categories:
,

Organizer

Flemming Steenvinkel
Phone:
27 58 43 68
Email:
fs@hareski.dk
Website:
https://medlem.hareski.dk/event/details/i445
Top