Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

Uge 15 – Familie påsketur til Åre m. tog

   

Sammen med Hareskovens Skiteam afholder vi en påskeskitur for familier med børn og unge i uge 15. Turen giver mulighed for at børn og unge kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere og de voksne får naturligvis undervisning af Skiklubbens egne instruktører om formiddagen. Turen går til Åre og retter sig mod sig mod børn og unge der elsker at stå på ski og har lyst til at dyrke skiløb og havde et socialt fællesskab omkring skisporten.

Faktaboks

Målgruppe: Skiteamets ture retter sig mod børn og unge der elsker at stå på ski og har lyst til at dyrke skiløb som en decideret sportsgren. Turen til Åre kan sagtens ske uden forældre, kontakt turleder for nærmere afklaring om hvem der kan tage ansvaret for klubløbere uden forældre.
Skitræning: På skiteamet træner vi frem for alt alsidighed. Vi tror på at læring fra tekniktræning på pisten, sjov i offpisten og funparken alt sammen er med til at gøre os til bedre portbane-løbere. Vi har ofte en 50/50 fordeling mellem portbane- og alsidighedstræning.
Aktiviteter: Ud over at vi har heldagstræning på skiteamet (undervisning både formiddag og eftermiddag), så har vi ofte barmarkstræning/social leg og i skoleugerne har vi altid lektielæsning. Selvom dagene er lange finder vi altid plads til hygge.
Rejseperiode: 4. april (16:00) til 13. April 2020 (07:00)
Transport: Transport foregår med Snälltåget fra Malmø C. Turlederen mødes med klubløberne på Malmø C, hvor vi sammen stiger på Snälltåget mod Åre.
Afrejsested: Snälltåget fra Malmø C.
Ophold: Lejligheder med plads til 8 personer/ https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/are/are-by/brunkulla/brunkulla-945/

 

Skiområde og by

Åres skiområde er opdelt i to: højzonen og lavzonen. I lavzonen står du på ski under trægrænsen, og her er et stort antal røde og sorte løjper kendt fra Alpint VM. Du kommer nemmest til højzonen med kabinebanen eller gondolen. Herfra kan du enten stå lige ned mod byen eller mod Ullådalen og Rödkullen for lettere blå og grønne piste. Omkring Åreskutan er der mulighed for topture og udfordrende offpiste blot et stenkast fra pisterne samt hyggelige restauranter i terrænet.

 

Træning, lektielæsning og aktiviteter

Der vil være heldags ski undervisning; morgentræning, frokost på pisten eller i varmestue og eftermiddagstræning. Efter skitræning vil der i skoleugerne være stilletid til lektielæsning, herefter forventes der at være barmarkstræning/fodbold/svømmehal etc. Barmarkstræningen har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i 8-mands lejligheder tæt på fjeldet. I hver lejlighed/hytte deles man om indkøb, madlavning og oprydning.
Der laves et skema over arbejdsopgaver, hvis der ikke er udpeget en voksen ansvarlig.
Der laves en opgørelse når ugen er omme, hvor de økonomiske udgifter fordeles blandt alle deltagerne.

Transportform

Transport foregår med Snälltåget fra Malmø C direkte til Åre By. De enkelte kupeer laves om til køjer, så det er muligt at få sovet og kommer veludhvilede til skitræning næste dag. På togturen er inkluderes en let morgenmad ud og hjem. Aftensmad medbringes, der er dog mulighed for at købe lette retter og drikkevarer på toget. Der skal ikke medbringes sengetøj til togturen.

Afrejse: 4. april fra Malmø C kl. 16:30 ankomst 5. april kl.07:50
Hjemrejse: 12. April fra Åre kl.16:15, ankomst Malmø mandag 13. April kl. 07:05

Pris

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed/hytte, tur administration, togtransport kr. 4.100*
Skiteam træning Kr. 1.200

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 27 tilmeldte medlemmer. Det er obligatorisk for børn/juniorer at deltage i skitræningen og de kører aldrig alene rundt i terrænet, men sammen med en træner/voksen. Undtagelse herfor er store søskende som deltager på turen af familiemæssige hensyn, eller helt små søskende som endnu ikke er klar til skitræning.

Tilkøb Liftkort

Liftkort Børn 0-6 år Børn 7-15 år Voksne 16 år og ældre
6-8 dage kr. 50. kr.1.270  kr. 1.580

 Hver opmærksom på at du kan anvende All Star sæson liftkort i Trysil, så hvis du har et sådant, behøver du ikke tilvælge liftkort på turen.

Inkluderet i prisen

  • Transport
  • Ophold
  • Skiteam træning

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Sociale arrangementer
  • Mad
  • Drikkevarer

Ski og støvleleje: Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: 4.juli 2019
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: https://medlem.hareski.dk/event/details/i593
Tilmeldingsfrist: Senest 17.02.2020
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Tine Pilgaard og Carsten Wexel
E-mail: tip@hareski.dk og crw@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Vi anbefaler at du selv tegner rejse- og afbestillingsforsikringer som en udvidelse af egen familie-/indboforsikring. Husk at tjekke at din rejseforsikring også dækker skiløb.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring

 

 

Details

Start:
4. April 2020 @ 8:00
End:
13. April 2020 @ 17:00
Event Categories:
,