Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 15 Åre – Skiteam sæsonafslutning Påsketur

19. April 2020 @ 8:00 - 27. April 2020 @ 17:00

PLANLAGT FOR SÆSON 2020-21 – AFVENTER OPDATERING AF PRISER – 

Ny tradition på Skiteamet er at vi afslutter sæsonen på bedste vis og tager Nattoget fra Malmø til Åre, hvor vi kan træne hele påske ugen i høj sol og masser af sne. Udover den sædvanlige heldagstræning med både teknik og porte, så vil der være masser af mulighed for sociale aktiviteter i den gode vejr, fodbold, svømmehal, påskeægsjagt på ski, vafler i sneen og ikke mindst den legendariske grill picnic med hot dogs ad libitum!
Turen giver mulighed for, at klubløbere over 12 år kan tage af sted uden forældre – det kræver dog at barnet kan klare sig selv og er vant til at rejse uden forældre. Hvis I er i tvivl så tag endelig fat i Tine Pilgaard eller Carsten Wexel.

Faktaboks

Målgruppe: Skiteamets ture retter sig mod børn og unge der elsker at stå på ski og har lyst til at dyrke skiløb som en decideret sportsgren. Turen til Åre kan sagtens ske uden forældre, kontakt turleder for nærmere afklaring om hvem der kan tage ansvaret for klubløbere uden forældre.
Skitræning: På skiteamet træner vi frem for alt alsidighed. Vi tror på at læring fra tekniktræning på pisten, sjov i offpisten og funparken alt sammen er med til at gøre os til bedre portbane-løbere. Vi har ofte en 50/50 fordeling mellem portbane- og alsidighedstræning.
Aktiviteter: Ud over at vi har heldagstræning på skiteamet (undervisning både formiddag og eftermiddag), så har vi ofte barmarkstræning/social leg og i skoleugerne har vi altid lektielæsning. Selvom dagene er lange finder vi altid plads til hygge.
Rejseperiode: 4. april (16:00) til 13. April 2020 (07:00)
Transport: Transport foregår med Snälltåget fra Malmø C. Turlederen mødes med klubløberne på Malmø C, hvor vi sammen stiger på Snälltåget mod Åre.
Afrejsested: Snälltåget fra Malmø C.
Ophold: Lejligheder med plads til 8 personer/ https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/are/are-by/brunkulla/brunkulla-945/

 

Skiområde og by

Åres skiområde er opdelt i to: højzonen og lavzonen. I lavzonen står du på ski under trægrænsen, og her er et stort antal røde og sorte løjper kendt fra Alpint VM. Du kommer nemmest til højzonen med kabinebanen eller gondolen. Herfra kan du enten stå lige ned mod byen eller mod Ullådalen og Rödkullen for lettere blå og grønne piste. Omkring Åreskutan er der mulighed for topture og udfordrende offpiste blot et stenkast fra pisterne samt hyggelige restauranter i terrænet.

 

Træning, lektielæsning og aktiviteter

Der vil være heldags ski undervisning; morgentræning, frokost på pisten eller i varmestue og eftermiddagstræning. Efter skitræning vil der i skoleugerne være stilletid til lektielæsning, herefter forventes der at være barmarkstræning/fodbold/svømmehal etc. Barmarkstræningen har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i 8-mands lejligheder tæt på fjeldet. I hver lejlighed/hytte deles man om indkøb, madlavning og oprydning.
Der laves et skema over arbejdsopgaver, hvis der ikke er udpeget en voksen ansvarlig.
Der laves en opgørelse når ugen er omme, hvor de økonomiske udgifter fordeles blandt alle deltagerne.

Transportform

Transport foregår med Snälltåget fra Malmø C direkte til Åre By. De enkelte kupeer laves om til køjer, så det er muligt at få sovet og kommer veludhvilede til skitræning næste dag. På togturen er inkluderes en let morgenmad ud og hjem. Aftensmad medbringes, der er dog mulighed for at købe lette retter og drikkevarer på toget. Der skal ikke medbringes sengetøj til togturen.

Afrejse: 4. april fra Malmø C kl. 16:30 ankomst 5. april kl.07:50
Hjemrejse: 12. April fra Åre kl.16:15, ankomst Malmø mandag 13. April kl. 07:05

Pris (2020 priser, som vil blive opdateret)

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed/hytte, tur administration, togtransport kr. 4.100*
Skiteam træning Kr. 1.200

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 27 tilmeldte medlemmer. Det er obligatorisk for børn/juniorer at deltage i skitræningen og de kører aldrig alene rundt i terrænet, men sammen med en træner/voksen. Undtagelse herfor er store søskende som deltager på turen af familiemæssige hensyn, eller helt små søskende som endnu ikke er klar til skitræning.

Tilkøb Liftkort

Liftkort Børn 0-6 år Børn 7-17 år Voksne 18 år og ældre
6-8 dage kr. 50. kr.1.270  kr. 1.580

 Hver opmærksom på at du kan anvende All Star sæson liftkort i Trysil, så hvis du har et sådant, behøver du ikke tilvælge liftkort på turen.

Inkluderet i prisen

  • Transport
  • Ophold
  • Skiteam træning

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Sociale arrangementer
  • Mad
  • Drikkevarer

Ski og støvleleje: Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: Planlagt til primo august 2020
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link på vej
Tilmeldingsfrist: Senest 15.2.2020
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Tine Pilgaard og Carsten Wexel
E-mail: tip@hareski.dk og crw@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring

 

 

Details

Start:
19. April 2020 @ 8:00
End:
27. April 2020 @ 17:00
Event Categories:
, , ,

Details

Start:
19. April 2020 @ 8:00
End:
27. April 2020 @ 17:00
Event Categories:
, , ,