Uge 15 – Åre – Skiteam sæsonafslutning Påsken 2022

ÅBEN for tilmelding -

Traditionen tro afslutter Skiteamet vintersæsonen på fineste manér i Åre, hvor solen altid skinner og der altid er masser af sne!

Billede

Skiteamets afslutningstur retter sig mod skiteamløberne, der har trænet sammen i løbet af sæsonen og nu slutter af med en hyggelig og lidt mindre seriøs tur. Der skal leges på skiene, køres forskelligt terræn, findes tid til grillhygge, påskeæg-jagt og meget mere – vi kan dog nok ikke holde os helt fra at slå til en port og tage lidt tid i banen 😊 

Mange af os har haft en god (og lang) sæson i de Norske Fjelde med masser af konkurrencer og træning, og skal nu nyde en påskeuge med fokus på både teknik, friløb og hvad sneforholdene ellers byder på. 

Vi bytter bilen og tagboksen ud med Snälltåget der bringer os fra Malmø og direkte til Åre med sovevogn. 

Udover den sædvanlige heldagstræning for klubløberne, vil der være masser af mulighed for sociale aktiviteter i det gode vejr. Fodbold, svømmehal, påskeægsjagt på ski, vafler i sneen og ikke mindst den legendariske grill picnic med hotdogs ad libitum (og gerne flere gange på en uge! 
Måske det er i år at vi får hele skiteamet (og forældre) dyppet i den iskolde flod der strækker sige gennem hele Åre? 

Turen giver mulighed for, at klubløbere over 12 år kan tage af sted uden forældre – det kræver dog at barnet kan klare sig selv og er vant til at rejse uden forældre. Hvis I er i tvivl så tag endelig fat i Tine Pilgaard eller Carsten Wexel. 

MålgruppeErfarne skiteamere, der har trænet med skiteamet i løbet af sæsonen.
SkitræningPå skiteamet træner tror vi på, at læring fra tekniktræning på pisten, sjov i offpisten og funparken alt sammen er med til at gøre os til bedre portbane-løbere.
Rejseperiode9. April til 18 April (påske) 2022
Ophold/transportSnälltåget fra Malmø t/r - Lejligheder med plads til 8 personer/

Skiområde og by

Åres skiområde er opdelt i to: højzonen og lavzonen. I lavzonen står du på ski under trægrænsen, og her er et stort antal røde og sorte løjper kendt fra Alpint VM. Du kommer nemmest til højzonen med kabinebanen eller gondolen. Herfra kan du enten stå lige ned mod byen eller mod Ullådalen og Rödkullen for lettere blå og grønne piste. Omkring Åreskutan er der mulighed for topture og udfordrende offpiste blot et stenkast fra pisterne samt hyggelige restauranter i terrænet.  

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi bor i 8-mands lejligheder ca. 300 m fra liften. 
I hver lejlighed deles man om indkøb, madlavning og oprydning. Der laves et skema over arbejdsopgaver, hvis der ikke er udpeget en voksen ansvarlig. Når ugen er omme laver vi en opgørelse, hvor de økonomiske udgifter fordeles blandt alle deltagerne i den enkelte lejlighed. 

Transport

Vi tager Snälltåget fra Malmø station lørdag eftermiddag med ankomst søndag morgen, der er sovevogn og spisevogn – så kan ankomme friske og veludhvilede til Åre. Hjemrejsen fra Åre er søndag eftermiddag med ankomst Malmø mandag morgen. Transport til/fra Malmø er på egen regning (husk pas)

Instruktion og aktiviteter

Der vil være heldags ski undervisning “som vi plejer”, morgentræning, frokost på pisten eller i varmestue og eftermiddagstræning. Efter skitræning vil der være barmarkstræning/fodbold/svømmehal etc. Barmarkstræningen har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette. 

Om Skiteamet

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere. 
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her

Påsken betragtes ikke som en skoleuge, men vi opfordrer alle til at støtte op om et par timers “lektie ro” da mange børn skal indhente lidt af det forsømte fra sæsonen der er gået. 
Eftermiddag og aften vil dog primært bliver brugt til fodbold, badetur, spil og leg. 

 

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen (18+ år), seng i lejlighed, uden træningDKK 2.350
Barn (7-17 år), seng i lejlighed, med træningDKK 4.300,-
ServicepladsDKK 2.350
Træningspakke med liftkort, uden opholdDKK 3.650,-

Inkluderet i prisen

  • Ophold i hytte/lejlighed *prisen afhænger af deltagerantallet.
  • Heldags Skiteam træning (under 17 år)
  • Bagage opbevaring i togets bagagevogn
  • Transport af bagage fra Åre station til Skistar omklædning

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Forplejning
  • Transport til og fra Malmø
  • Udgifter til diverse sociale aktiviteter

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Transport med tog t/r inkl. morgenmad, uden skiDKK 1.600,-
Transport med tog t/r inkl. morgenmad, med skiDKK 1.895,-
LIftkort voksen (18-64 år)DKK 1.839,-
LIfttkort Barn/unge (7-17 år)DKK 1.481,-
LIftkort senior (65+ år)DKK 1.481,-

Skileje

VIGTIGT: Disse priser er kun gældende ved bestilling senest 65 dage før afrejse og kun frem til 31. okt. 2021. (Besparelse ca. 20%)
Ved bestilling af skileje fra den 1. november vil alle ovenstående priser blive tillagt en prisstigning på 15%.
HUSK: Det vil ikke være muligt at bestille skileje gennem skiklubben senere end 65 dage før afrejse.
Vi kan være nødsaget til at ændre priserne ved kursudsving.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Voksen erfaren (18+ år)SORT (168)8DKK 997,-
Barn/junior (7-17 år)BLÅ/RØD (173)8DKK 453

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
Vosken erfaren (18+ år)SORT (3)8DKK 824
Barn/junior (7-17 år)BLÅ/RØD (89)8DKK 386

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BørnHjelm er inklusiv i leje9DKK 0,-

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmerldingen er åben
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1080
DepositumDepositum på kr. 1.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
Afbestilling Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/

Kontakt

Turmailaare-uge15@hareski.dk
TurledereTurleder Tine Pilgaard
Telefon
Ansvarlig for skitræning
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.
Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.
Læs om forsikringen her: www.hareski.dk/forsikring/
Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.
Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture. Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Er det ikke muligt at rejse til Norge (og Sverige) pga. COVID19 og dertil hørende rejserestriktioner, så aflyses turen naturligvis. Vi følger altid UM’s anvisninger og rejseråd.

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/turbestemmelser/

Ankomst og afrejse

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årTilbydes ikke
Voksne med store børn 6-12 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre blå og røde pister med parallelle ski
Voksne med teenagere 13-19 årMålgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre blå og røde pister med parallelle ski
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreMålgruppe, hvis det aftales hvem det der har forældreansvaret – kontakt turleder
Voksen uden børnTilbydes ikke
Senior +50 uden børnTilbydes ikke
Instruktør uddannelse/efteruddannelseTilbydes ikke
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderTilbydes ikke
LetøvetTilbydes ikke
ØvetTilbydes ikke
ErfarenTilbydes for børn og unge
EkspertTilbydes for børn og unge
InstruktørniveauTilbydes for unge
Top