Uge 13 – Trysil – Billig familietur(+3 år) fokus på børneundervisning og SkiSport Træning samt Alpine Forbundsmesterskaber

Lukket for tilmelding

GRATIS skileje, liftkort og skiskole for børn 3-6 år ! ved bestilling inden 26/01/2023
Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at havde det sjovt, udvikle sine færdigheder og blive gode skiløbere. Det er ligeledes en intens træningsuge for de alpine løbere frem mod De Danske Forbundsmesterskaber

Billede

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport. Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed. 

I Hareskoven Skiklub kan man dyrke skiløb som en sport og “gå til ski” hele året og hvis man kombinere det med at tage til Trysil, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde).

Turen har fokus på skitræning af både børn og voksne og giver bla. mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få skisport-heldagstræning, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.

Ved bestilling inden 26/01/2023 har vi via i samarbejde med SkiStar og den lokale skiskole (Trysilguidene), mulighed for at tilbyde GRATIS skileje, liftkort og skiskole for de 3-6 årige børn. 

De helt små børn fra 3 til 4 år vil få dedikeret børne undervisning i 1.5 time, hvorefter de skal hentes af en forældre. Børn fra 5-6 år vil få 3 timers undervisning 🙂

Børne undervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra Skistar og deres Trysilguidene, som har en legende tilgang til det at stå på ski og bred erfaring med at undervise de helt små børn. For at sikre bindeleddet mellem Trysilguidene og klubbens medlemmer, vil der altid være en dedikeret person fra klubben i børneområdet, til at bistå med både praktiske ting og masser af skiglæde for de mindste.

Al skiskole og skitræning foregår på samme tidspunkt hver formiddag (typisk kl. 9-12), uanset niveau og alder – på den måde kan hele familien dygtiggøre sig på skiene inden man mødes til frokost i hytten og derefter kan køre på ski sammen og vise alt det man har lært.
Skiteam, Youthteam og Raceteam har heldagstræning.

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen, men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.  

 

MålgruppeFamilier med børn (+3 år), erfarne løbere, Skiteam, Youthteam og Raceteam.
Skitræning3 timer hver formiddag mandag til fredag. (Børn 3-4 år 1,5 time)
Rejseperiode26 marts til 2 april 2023
Ophold/transportVi bor i hytter tæt ved pisten - turen er kør selv, eller tilkøb af bus

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiløbere uanset om man er nybegynder, erfaren, barn eller voksen. Hareskoven Skiteam har de sidste mange sæsoner haft Trysil som base for deres porte og eller tekniktræning. 

Trysil er ligeledes en del af SkiStar og byder derfor på mange hyggelige restauranter, varmestuer og andre faciliteter både i pisteområdet og i byen

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed.

Hytte fordelingen er typisk baseret på børnenes alder, jeres ønsker om at bo sammen med dem man kender, men der vil også være mulighed for at frikøbe senge såfremt man ikke ønsker at bo med andre fra klubben.

Vi forsøger at imødekomme alle ønsker men har også øje for en sund økonomi på turen, så det hele kan løbe rundt i klubben.

Turlederen sender hytte fordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse, så man kan se hvem man skal bo sammen med og koordinere madlavning osv.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte.  

Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

 

Transport

Bus eller Kør selv.

Bustransport kan tilkøbes og vi regner med at bussen kører fra Danmark søndag morgen 26. Marts  (Holte Station) med ankomst Trysil ca. Kl 17-18 søndag aften, så vi kan pakke ud og komme på plads inden skiløbet og undervisningen starter mandag morgen.

Hjemrejse bliver lørdag 1. April efter aftensmad frokost, med ankomst til DK tidlig søndag morgen.

For at bussen kan blive afviklet forudsættes at minimum 36 tilvælger bustransport. Hvis det ikke bliver muligt vil vi henvise til f.eks. SkiSwedenExpress eller med SAS til Trysil.

Instruktion og aktiviteter

Skiskolen varetages i samarbejde med Trysilguidene, SkiSportDanmark og Skiklubbens instruktører. Der vil være dedikeret undervisning af klubbens medlemmer 3 timer hver dag, mandag til fredag. Dette samarbejde giver mulighed for at give niveaudelt undervisning (nybegynder, letøvende, øvende, erfarne og eksperter) og målrettet flere aldersgrupper. Hvor Trysilguidene står for SkiSkole for nybegyderne, letøvende og øvende der ikke ønsker Ski Sport træning.

For de helt små børn fra 3 til 4 år (inkl.) så er der arrangeret helt særlig undervisning i 1.5 time hver dag, hvorefter de skal hentes af en forældre. De 3 og 4 årige vil være opdelt i skiskole-gruppe med 3 årige og i skiskole-gruppe med de 4-6 årige.  Det betyder at far og mor kan skiftes til at få enten 1,5 times eller 3 timers undervisning, uden at skulle holde øje med de helt små.

For at de små børn får den bedste start på skiskolen, vil vi meget gerne at forældrene hjælper med at transportere dem til/fra skiskolen.

Der vil altid være en repræsentant til stede fra klubben i børneområdet, og skulle der være et barn der savner far eller mor alt for meget, så ringer vi naturligvis efter jer (men det sker meget sjældent:-))

For børn der er øvede/erfarne/eksperter vil der udover undervisningen om formiddagen og være undervisning om eftermiddagen (2 timer).

Børnene bliver undervist af SkiSportDanmark trænere, som er en gruppe af dedikerede og dygtige træner fra flere danske skiklubber. Trænerne er specialiseret  i at give børneundervisning og dygtiggøre børnene som skiløbere.  Mange af trænerne har dyrket ski som en sport og deltaget i danske og internationale konkurrencer. Den dedikerede trænergruppe har mulighed for at følge de børn, som deltager på flere ture i løbet af en sæson. Hvis man ønsker at deltage på flere ture, kan børene med fordele købe en træningspakke, som kan anvendes på flere ture.

For at planlægge undervisningen på bedst vis, er det vigtigt at alle medlemmers skiniveau altid er opdateret på medlemsprofilen på hareski.dk, da dette ligger til grund for holdindelingen.

 

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Book før 26/01/2023 Barn 3- 4 år (1,5 times skiskole)DKK 2.289,-
Book før 26/01/2023 Barn 5-6 år (3 timers skiskole)DKK 3.099,-
Book efter 26/01/2023 Barn 3- 4 år (1,5 times skiskole)DKK 3.089,-
Book efter 26/01/2023 Barn 5-6 år (3 timers skiskole)DKK 3.899,-
Ophold i hytte og 3 timer Skiskole/SkiSport træning inkl. slutrengøring - + 7 år DKK 3.899,-
Baby som ikke har behov for seperat seng (uden skiskole og liftkort)- Barn (0 - 2 år)DKK 0,-
Serviceplads/sengeplads (uden skiskole og liftkort)DKK 2.076,-

Inkluderet i prisen

  • Skiskole eller SkiSport Træning 3 timer dagligt mandag til fredag (3-4 år 1,5 time)
  • Slutrengøring
  • Turledelse og bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport
  • Liftkort (kan tilkøbes)
  • Sociale arrangementer

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Liftkort 0-6 år (alder på ankomst tidspunktet)DKK 0,-
Liftkort 7-17 år (alder på ankomst tidspunktet)DKK 1.250,-
Liftkort 17- 64 (alder på ankomst tidspunktet)DKK 1.554,-
Liftkort Senior 65 +DKK 1.250,-
Konkurrence gebyr VoksenTBD
Bustransport Kbh - trysil t/rDKK 1.100,-
Frikøb af seng i hytte/lejlighedDKK 2.076,-

Rabatter

BeskrivelseRabat
Halv dags SkiSport træning (7-12 år)DKK 500,-
Heldags SkiSport træning (kan kombiners med pakkedage) (7-12 år)DKK 700,-
Anvendelse af Skiteam pakkedageDKK 1.800,-

Skileje

Sker online vis Skistar, mail med link og rabatkode fremsendes inden afrejse.

Husk at vælge Turistsenter som afhentningsted.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerÅbner for tilmelding 1. august kl 17
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du guidet igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i2332
DepositumDepositum på kr. 1.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt.
RestbeløbRestbetaling skal ske i følge dato på faktura. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailtrysil-uge13@hareski.dk
Turledere Tine Pilgaard og Carsten Wexel og Mette Cormack
Telefon
Ansvarlig for skitræningSkiSportDenmark og Trysilguidene
Facebook gruppe

Om den frivillige turledelse

Profilbillede
Mette: Jeg bor med min familie tæt på det skotske højland men finder sjældent mulighed for at dyrke skiløb her. Så jeg ser frem til at mødes med mange friske danske skifamilier på flere af skiklubbens ture!
Vi har altid følt os velkomne, har fået en masse nye venner og er blevet bedre til at stå på ski, og jeg er sikker på at vi kan få en super tur sammen!
Profilbillede

Tine:
Min familie og jeg har været med i Skiklubben Hareskoven siden 2007 og blev hurtigt bidt af at “gå til ski”, Sigurd og Milla Majse er nu en fast del af Skiteamet og Raceteamet i klubben. Jeg med i Alpin Udvalget og er gennemgående koordinator på mange af turene til Trysil, Hemsedal og Åre, samt turleder på nogen af disse.
Jeg har selv stået på ski siden jeg var helt lille, og haft en del sæsoner i Italien som ung. I 2021 tog jeg mig endelig mod til at tage BSI1 på Den Danske Skiskole. 

 

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer. 

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden. 

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.  

Læs om forsikringenher  

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.  

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.   

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring 

Ankomst og afrejse

Hytterne er ledige søndag fra kl.17.00 og skal forlades igen søndagen efter kl. 1o.00

Slutrengøring er med i prisen men lejligheden skal efterlades ryddet og tømt for skrald.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 årFokus på denne tur
Voksne med store børn 6-12 årFokus på denne tur
Voksne med teenagere 13-19 årFokus på denne tur
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreJA men husk at det skal aftales med turleder og der skal udpeges en ansvarlig voksen
Voksen uden børnikke målgruppen
Senior +50 uden børnikke målgruppen
Instruktør uddannelse/efteruddannelseDer kan blive efteruddanelse af træner der leverer ski ski sport træning på turen.
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
BegynderFokus på denne tur - For dem der aldrig har prøvet det før. Behov for at lære grundlæggende færdigheder som at bremse, dreje og tage liften. Skiskole med Trysilguidene.
LetøvetFokus på denne tur - For dem der kan køre grønne og blå pister og ved hvordan man tager liften. Har grovformet færdighederne dreje og bremse. Skiskole med Trysilguidene.
ØvetFokus på denne tur - For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski. Færdes sikkert og er begyndt at finforme, de grundlæggende bevægelser. Enten Skiskole med Trysilguidene eller Skisporttræning med SkiSportDanmark trænerne.
ErfarenFokus på denne tur - For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister med god kontrol og sportsligt tempo. Har automatiseret grundlæggende færdigheder og kan variere sin teknik efter forhold og terræn.
EkspertFokus på denne tur - For dem der behersker det hele og kan improvisere deres teknik efter behov. Løberen kører sportsligt og arbejder med finjusteringer af teknikken.
InstruktørniveauDelvis fokus på denne tur - Trysilguidene vil afholde efteruddannelse af trænerne en aften.

Adgangsforhold og faciliteter for særlige behov

Vi har en aftale med TrysilGuiderne hvorigennem vi kan tilbyde privat undervisning for Sit-/Duelski, hvor man kan låne Sit-/Duelski under undervisningen – denne undervisning er noget der skal tilkøbes separat. Og hvis dette ønskes anbefaler vi at der findes egnet bolig direkte ved skistar. Boligen og sit-/duelski træning vil i Trysil være på Høyfjellsenteret. Hvis andre deltager i denne gruppe gerne vil deltage i klubtræningen, så skal der køres et stykke på ski for at komme til samlingsstedet eller man skal køre i bil op til Høyfjellsenteret.

Kontakt turlederen, hvis dette ønskes for at høre nærmere.

Top