Loading Events

« All Events

Uge 12 – Trysil – Familier med børn og unge kombineret med Alpin DM 2021

   

Sæsonens sidste tur til Trysil er en tur for hele familien, gerne med børn og unge der måske har mod på nye Ski -udfordringer og stifte bekendtskab med Skiteamet, teknik træning, portkørsel og evt. Konkurrence i slutningen af ugen !

På denne tur kan børn over 6 år, der selv kan tage liften og køre på røde pister, mulighed for at deltage i heldagstræningen med skiteamets unge klubløbere. Se hvordan det er “at gå til ski” – måske det bliver den nye sportsgren i familien!

Forældre og de søskende der ikke ønsker Skiteam træning, får naturligvis formiddags undervisning af Skiklubbens egne instruktører.

I slutningen af ugen bliver der afholdt Alpine Danmarks mesterskaber i både Slalom og Storslalom, hvor flere danske skiklubber mødes og har en slalomkonkurrence sammen. Der bliver hygget med kaffe, varmt saftevand og juleguf. Det er muligt for alle at deltage i konkurrencen, eneste krav er at man selv skal kunne tage en lift og køre på røde pister.
Mere information og tilmelding til konkurrence kommer når vi nærmer os afrejse.

 

 

Faktaboks

Målgruppe: Familer med børn og unge der gerne vil have fokus på intensiv skitræning og prøve kræfter med at have Skiløb som en sportsgren.
Skiteamets ture retter sig mod børn og unge der elsker at stå på ski og har lyst til at dyrke skiløb mere end bare 1 uge om året.
Skitræning: På skiteamet træner vi frem for alt alsidighed. Vi tror på at læring fra tekniktræning på pisten, sjov i offpisten og funparken alt sammen er med til at gøre os til bedre portbane-løbere. Vi har ofte en 50/50 fordeling mellem portbane- og alsidighedstræning.
Aktiviteter: For det meste har vi heldagstræning, dvs. Undervisning både formiddag og eftermiddag. Ofte har vi barmarkstræning og socialt samvær efter skitræning og i skoleuger har vi altid lektielæsning. Selvom dagene er lange finder vi altid plads til hygge.

For voksne, nybegyndere og mindre børn er der formiddagstræning med klubbens dedikrede og dygtige instruktører

Rejseperiode: 21. Marts  – 28. Marts 2021
Transport: Transport forgår i egne biler. Ledige pladser og samkørsel kan med fordel koordineres via Hareskoven facebook side eller via turlederen.
Turen til Trysil tager ca. 9 timer. Husk vinterdæk, snekæder og brobizz til vejafgift.
Ophold: Vi bor i lejligheder tæt på pistene og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser.
Mad og indkøb koordineres hjemmefra i hver hytte – turleder informerer hyttefordelingen når vi nærmer os afrejse.

 

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted.

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiteamet, uanset om det gælder porte, offpiste eller tekniktræning.

TRysil

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvede 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.

De helt små fra 3 år og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde.

Forældre, nybegyndere, mindre børn og dem der ikke ønsker heldagstræning – får undervisning hver formiddag, og har så mulighed for friløb om eftermiddagen eller måske finde børnene og se hvor sjov de har det sammen med skiteamet.

Om Skiteamet

Denne tur afholdes sammen med Skiteamet. Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores ture har forskellig fokus, men det overordnede mål er, at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere.
Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt. se mere om skiteamet her
Miniskiteamet er et team for de helt unge, 6-8-årige. På miniskiteamet er der lidt mindre fokus på træning og en del mere plads til leg – holdet skal ses som et fællesskab for de yngre der er glade for at have sne under fødderne og et introhold til det rigtige skiteam. Minifilm om:se mere om miniskiteamet her

Se andre skiteamture målrettet børn og unge her.

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i lækre og hyggelige hytter eller lejligheder ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.

Transportform

Kør selv. Koordiner gerne ledige pladser via hareskovens facebook gruppe eller skriv i tilmeldingen om der er ledige pladser i bilen.

Pris

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed/hytte, skiskole, tur administration Kr. 3.100
Mulighed for at tilvælge fuld skiteamtræningsdag med sjov og træning for unge under 16 år Kr. 400
Sengeplads (AKD, servicefolk eller sengeplads) Kr. 2.170

 

Tilkøb Liftkort

Liftkort Børn 7-17 år Voksne 16-64 år Senior 65+
6-8 dager kr. 1.122 kr. 1.370 kr. 1.122

Hver opmærksom på at du kan anvende All Star sæson liftkort i Trysil, så hvis du har et sådant, behøver du ikke tilvælge liftkort på turen.

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 40 tilmeldte medlemmer.

 

Inkluderet i prisen

  • Ophold
  • 5×3 timers skiskole

 

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Forplejning
  • Sociale arrangementer
  • Transport
  • Liftkort

 

Ski og støvleleje

Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/ vi forventer at få en rabat kode i oktober/november – der meldes ud til alle tilmeldte deltagere.

 

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: 24.06.2020
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: Link til medlemsportalen
Tilmeldingsfrist: Senest 01.02.2021
Restbetaling: Restbetaling skal ske i efteråret 2020 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere  på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Tine Pilgaard, Karsten Fischer Roende, Jane Hanghøj
E-mail: trysil-uge12@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

For at deltage på turen skal man være indforstået med at betale kontingent for sæson 2020/21. Melder man sig ind frem til 30. juni (sidste dag i indeværende sæson), som er nuværende sæson, vil man automatisk få overført kontingentet til næste sæson.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Forbehold

Der skal minimum være 30 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

 

Forklaring på skiniveau

Skiniveau med vejledende beskrivelser Fokus på denne tur

børn

Fokus på denne tur

Voksne

Begynder

For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).

Der tilbydes ikke begynderundervisning på denne tur. Der tilbydes ikke begynderundervisning på denne tur.
Letøvet

For dem der kan køre ned af grønne og blå pister (minimum 1-2 ugers erfaring).

På denne tur skal man kunne køre på minimum blå pist i kontrolleret plov, og være klar til at arbejde med det parallelle skiløb. Vi forventer det primært vil være et tilbud til en børnegruppe i den lave alderskategori. Tilbydes ikke
Øvet

For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).

Tilbydes Tilbydes
Erfaren

For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)

Tilbydes Tilbydes
Ekspert

For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Tilbydes Tilbydes
Instruktørniveau

Ikke den stor forskel fra eksport, men du er måske udannet instruktør eller har kendskab til teorien bag skiløbet fra et kursus.

Tilbydes Tilbydes

 

Vejledningsbokse

Klubben har nogle vejledende rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene er delvis vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere. Er du i tvivl så kontakt turlederne.

Vejledende rejsegrupper Fokus på denne tur
Voksen med små børn 3-5 år. Tilbydes ikke
Voksen med store børn 6-12 år Målgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Voksen med teenager 13-17 år Målgruppe, hvis de selv kan tage liften, og kan køre sikkert på blå pister
Ungdom/ teenager (alene) 13-17 år Målgruppe, hvis det aftales hvem det der har forældreansvaret – kontakt turleder.
Voksen uden børn Tilbydes ikke
Senior +50 år uden børn Tilbydes ikke
Instruktør efteruddannelse Tilbydes ikke

 

Details

Start:
21. March 2021
End:
28. March 2021
Event Categories:
, , , ,

Venue

Trysil
Norway

Organizer

Carsten Reffeldt Wexel
Email:
crw@hareski.dk