Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uge 11 familietur m. fokus på børneundervisning til Trysil

   

En skitur for familier med børn og unge i uge 11. Turen går til Trysil og retter sig mod børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i det norske fjeld. Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra klubben, som har en legerig tilgang til det at stå på ski. Selvom Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, vil der være rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.

I Hareskoven Skiklub kan man “gå til ski” hele året og på denne tur har børn over 6 år der selv kan tage liften og køre på røde pister mulighed for at få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere – for de mindste børn sammen med begyndere er der fokus på at komme godt igang på skiene.

En mulighed for familien med børn på forskellig skiniveau kan komme sammen afsted og stadig udvikle individuelle skifærdigheder.

Faktaboks

Målgruppe: Turen retter sig mod familier med børn og unge som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differencerne undervisning. For de letøvede børn og unge tilbydes heldagstræning med skiteamet.
Skitræning: Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.
Rejseperiode: 8 – 14 Marts 2020
Transport: Transport forgår i bus med afgang søndag morgen og hjemrejse lørdag eftermiddag. Turen til Trysil tager ca. 9 timer.
Ophold: Vi bor i hytter med plads til 8-12 personer i hver. Alle hytter er udstyret med køkken og flere soveværelser. Mad og indkøb koordineres hjemmefra i hytterne, og der er plads i bussen til at medbringe madvarer.

Hytte Alpingrenda https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/trysil/turistsenteret/alpingrenda/

Storsten-leiligheter: https://www.skistar.com/da/online-booking/ophold/trysil/storsten-hytteomrade/storsten-leiligheter/ 

 

Skiområde og by

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted.

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiteamet, uanset om det gælder porte, offpiste eller tekniktræning.

TRysil

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de 6 – 16 årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.

De helt små og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde.

Efter skidagen vil der være stilletid til lektielæsning og efter dette vil der, hvis vejret tillader det, være forskellige tiltag til det vi kalder barmarkstræning. Barmarkstræningen har både fokus på det sociale og det fysiologiske, med udstrækning, styrke og kondition. Det er derfor vigtigt også at medbringe sportstøj og sko til dette.

Indkvartering og mad

Vi kommer til at bo i lækre og hyggelige hytter eller lejligheder ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse.

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald. Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes.

 

Transportform

Turen er arrangeret inklusive bus, og der er kun mulighed for at køre selv når vi har fyldt en bus. Ønsker man at køre selv skal man vælge kør selvfradraget (kr. 800) ved trin 2 tilmeldingen, men såfremt bussen ikke er fyldt, vil det blive fjernet. Kør-selv fradraget gives efter først til mølle-princippet, i forhold til registreringstidspunkt for tilmeldingen.

Vi regner med at bussen kører fra Danmark søndag morgen den 8. Marts med ankomst i Trysil først på aftenen.

Hjemrejse bliver lørdag 14. Marts eftermiddag, med ankomst til DK sent lørdag aften/nat.

 

Pris

Beskrivelse Pris
Ophold i lejlighed/hytte, skiskole, tur administration, bus t/r Trysil kr. 4.200
Mulighed for at tilvælge fuld skiteamtræningsdag med sjov og træning for unge under 16 år Kr. 500

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 40 tilmeldte medlemmer.

 

Rabatter

Beskrivelse Rabat
AKD-løber* rabat – 800 kr.
Kør selv rabat – 800 kr.

*ADK: Alpint Kraftcenter Danmark løber

 

Tilkøb Liftkort

Liftkort Børn 0-6 år Børn 7-17 år Voksne 18 år og ældre
6-8 dage kr. 50. kr.1.250  kr. 1.550

 Hver opmærksom på at du kan anvende All Star sæson liftkort i Trysil, så hvis du har et sådant, behøver du ikke tilvælge liftkort på turen.

*prisen afhænger af deltagerantallet. Er baseret på 40 tilmeldte medlemmer.

 

Inkluderet i prisen

  • Transport
  • Ophold
  • 5×3 timers instruktion –(alpin skiløb)

 

Ikke inkluderet i prisen

  • Ski- og støvleleje
  • Sociale arrangementer
  • Mad
  • Drikkevarer

Ski og støvleleje: Vi anbefaler du booker ski og støvleleje hjemmefra på https://www.skistar.com/da/skisteder/trysil/

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmeldingsstart: 4. Juli
Tilmelding: Du tilmelder dig via vores medlemsportal.
Tilmeldingslink: https://medlem.hareski.dk/event/details/i591
Tilmeldingsfrist: Senest 15.02.2020
Restbetaling: Restbetaling foregår ved at du modtager en faktura med link til kortbetaling eller FI-kode
Afbestilling: Tilmeldingen er bindende og vi anbefaler at der tegnes en afbestillingsforsikring. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb. Dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs. Læs mere på http://www.hareski.dk/turbestemmelser/
Kontakt: Turleder Carsten Wexel og Tine Pilgaard
E-mail: crw@hareski.dk og tip@hareski.dk

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Teknisk arrangør

Skiklubben arrangerer selv.

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikrin

Forklaring på skiniveau

Kategori: Rettesnor for indplacering:
Begynder For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring).
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker (1-2 ugers erfaring).
Øvet For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring).
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning.

Ovenstående er kun vejledende. Det er meget individuelt, hvornår man er på et givent færdighedsniveau. Er du i tvivl så ring og tal med turarrangøren.

Details

Start:
8. March 2020
End:
14. March 2020
Event Categories:
,
Top