Loading Events

« All Events

Uge 11 – La Plagne Montchavin, Frankrig – Erfarne skiløbere 50+ til stort skiområde

12. March 2022 @ 8:00 - 19. March 2022 @ 19:00

UDSOLGT  – Kun åben til ventelisten –

La Plagne – Montchavin 

Hyggeligt franskdrevet hotel midt i det store Paradiski-område. 

 

Uge 11La Plagne MontchavinFrankrig.  Klubtur for voksne til et af verdens største skiområder. 

Charmerende hotel i en oprindelig bjergby og med et af Europas største skiområder. På denne tur tilbydes flytransport samt mulighed for transport i egen bil. 

Denne tur henvender sig til klubbens erfarne skiløbere over 50. 

Vi har 40 værelser (65 senge) med 15 enkeltværelser og 25 dobbeltværelser. 

Læs mere her: http://www.hotelbellecotelaplagne.com/ 

Målgruppe  Turen er åben for alle medlemmer, men er målrettet erfarne skiløbere over 50. På denne tur lægger vi vægt på, at alle har lyst til at deltage i det fornøjelige samvær, som udfolder sig under den gode middag efter en aktiv dag på pisterne. 
Skitræning  Planlagt 3 x 3 timers skitræning for alle søn-, man- og tirsdag. Der er ikke undervisning for begyndere og letøvet.
Rejseperiode  Lørdag den 12. marts. – lørdag den 19. marts 
Ophold/ Transport  Vi bor på hotel med ½ pension. Transport med fly eller i egen bil. 

 

Skiområde og by 

La Plagne er navnet på 10 forskellige skistationer. Vi bor i Montchavin, som er meget centralt placeret i skiområdet. Det er en hyggelig oprindelig bjergby, og altså ikke kun – som man oftest ser – et ferieresort bygget til skiturister.  

Skiområdet er det store Paradiski med 425 km. pister der bl.a. også dækker Les Arcs og Champagnyog hvor der er skiløb op til 3.250 m. Fra toppen af gletscheren i 3.250m.o.h. er det faktisk muligt at køre hele vejen ned til Montchavin i et stræk. En højdeforskel på ca. 2.000 højdemeter.  

Indkvartering og forplejning 

Hotel Bellecote er et hyggeligt traditionelt 3* hotel optimalt beliggende i byen La Plagne Montchavin. Lige i centrum og med ca. 30m. til liften. Hotellet har hyggelig rustik restaurant, reception og lille wellness-afdeling med jacuzzi, sauna og dampbad. Ophold er med morgenmadsbuffet og 3retters aftensmenu/buffet. Vi råder over 15 enkeltværelser og 25 dobbeltværelser. Alle værelser har badeværelse med hårtørrer, nogle med balkon.  

Hôtel & Spa Bellecôte 

1 Rue de la Glisse 

73210 Montchavin La Plagne-Tarentaise 

Frankrig 

Tel: + 0033 0479 07 83 30 

Transport

På denne tur tilbydes flytransport til Geneve eller kør-selv. 

Fly:

Vi flyver med SAS direkte til Geneve

Udrejse 12.03.21:      08.10-10.10

Hjemrejse 19.03.21:  11.00-13.00

På denne flyvning må medtages 23 kg. bagage samt 8 kg. håndbagage (max. 55x40x23 cm).  

Ski og støvler kan medtages mod tillæg. 

Der holder en transferbus klar ved ankomst til Geneve, som kører os direkte til hotellet. Transfertid

 1. 2t 45 min. Vi har 50 pladser på flyet.

Ved hjemrejse skal forventes tidlig afrejse fra hotellet – ca. kl. 06.00.

Bil:

Der er godt 1500 km. til La PlagneBemærk at der betales for at køre på motorvej i Schweiz. Vignette gældende til et helt år købes på nettet eller ved grænsen til Schweiz og koster ca. kr. 280,-. I Frankrig betaler man motorvejsafgift for den strækning man køre. Der betales når man kører af motorvejen.  

I Schweiz og Frankrigs bjergregioner er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder og trafikveste (til alle personer) i bilen. 

 

Instruktion og aktiviteter 

Der er 9 timers undervisning i alpint skiløb med klubbens danske instruktører inkluderet i prisen. Der vil være 3 timers undervisning formiddag/eftermiddag fordelt på søn-, man- og tirsdag. Der er ikke begynderundervisning på denne tur. Vi vil lave temabaseret undervisning en eller to af dagene, hvor instruktørerne kommer med forslag til temaer. Dette bevirker, at man kan løbe i hele området de resterende hele dage og udnytte effekten af undervisningen.  

Fælles frokost onsdag kl. 12.00, på Restaurant ”Le Cristal des Neiges” er inkluderet. Består af Tartiflette med salat, æbletærte og inkluderer også 1/4l vin, øl eller sodavand.  Restauranten er beliggende ved toppen af le Lac Noir gondolen. 

Der bliver arrangeret vinsmagning på hotellet en af de første aftener som vil præsentere nogle af de vin fra restaurantens vinkort. 

 

Priser

 • Voksen i delt dobbeltværelse (13-64 år) 11.200,-
 • Seniorer i delt dobbeltværelse (65-74 år) 10.900,-
 • Seniorer i delt dobbeltværelse (fra 75 år)   9.700,-

Inkluderet i prisen: 

 • Flytransport
 • Ophold i delt værelse 7 nætter med morgen og aftensmad 
 • 6½ dages liftkort* (lørdag eftermiddag til fredag) 
 • Skiinstruktion 
 • Fri brug af hotellets wellness-område 
 • 1 x fælles frokost i skiområdet  
 • Vinsmagning på hotellet 
 • Alle kendte turistskatter og afgifter 
 • Bidrag til Rejsegarantifonden 

*Liftkort er gældende fra kl. 12.30 dagen før egentlig startdato. Altså en ½ dag ekstra. Den halve dag kun muligt i La Plagne-området. Gælder også 7 og 8 dages liftkort. 

 

Tillæg (pr. pers.): 

 • Skitransport med fly    450,-
 • Enkeltværelse 2.500,-
 • Liftkort pr. ekstra dag (voksen)                              410,-
 • Liftkort pr. ekstra dag (senior 65-74 år)     330,-
 • Liftkort pr. ekstra dag (senior fra 75 år) Gratis
 • Balkon på værelset (begrænset antal)    100,-

Rabatter (pr. pers.): 

 • Egen transportkr. 2.500,- 

 

Ikke inkluderet i prisen 

 • Frokost (udover nævnte) 
 • Drikkevarer 
 • Skileje 

 

Skileje 

Skisæt (ski, støvler, stave) ID 6/7 dg 8 dg
øvet Sensation/ Performance 169 1325 1515
erfaren Excellence 168 1430 1635
Ski 6/7  dg 8 dg
øvet Sensation/ Performance 8 1015 1160
erfaren Excellence 3 1120 1280

 

Tilmelding og betalingsbetingelser:

Tilmelding åbner:   Status 09-11-2021: Turen er udsolgt – der er kun tilmelding til ventelisten 

 

Tilmelding:   Tilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.  
Tilmeldingslink:   https://medlem.hareski.dk/event/details/i1088
Depositum:   Depositum på kr. 2.000,- Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.  
Restbetaling:   Restbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.  
Afbestilling:   Tilmeldingen er bindende ved tilmelding . Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.   

 

Kontakt 

Turmail  LaPlagne-uge11@hareski.dk
Turleder  Stuart Henney 
Telefon  +45 5132 9579 
Facebook rejsegruppe:  
   

 

Yderligere information 

Medlemskab 

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Forsikring 

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark. 

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring. 

Læs om forsikringenher 

 

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben. 

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering. 

Sikkerhed 

Alle deltager skal bære hjelm under skiløb på denne tur. 

Teknisk arrangør 

Rejsen er arrangeret i samarbejde SNOWTRAVEL A/S der har reg. nr. XXXX i Rejsegarantifonden. 

 

Forbehold 

Der skal minimum være 50 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk 

 

Forklaring på skiniveau 

Kategori  Rettesnor for indplacering: 
Begynder  For dem der aldrig har prøvet det før (0 ugers erfaring). Der er IKKE begynderundervisning på denne tur. 
Letøvet  For dem der kan køre ned af grønne og blå bakker samt på denne tur kunne køre på en rød piste i kontrolleret plov (minimum 1-2 ugers erfaring). Turen er ikke egent for letøvede skiløbere 
Øvet  For dem der kører blå og røde pister med parallelle ski (3-8 ugers erfaring). 
Erfaren  For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring) 
Ekspert  For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning. 

 

Ankomst og afrejse 

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen på hotellet. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad.  

Det er muligt at få aftensmad på ankomstdagen indtil kl. 20.00Ved ankomst senere end kl. 19.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering. 

AFREJSE: På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen, og der vil være mulighed for afrejsebad i wellness-afdelingen inden hjemrejse.  

Details

Start:
12. March 2022 @ 8:00
End:
19. March 2022 @ 19:00
Event Categories:
,

Organizer

Stuart Henney

Details

Start:
12. March 2022 @ 8:00
End:
19. March 2022 @ 19:00
Event Categories:
,

Organizer

Stuart Henney