Uge 10 – Sälen – Familietur med fokus på børneundervisning og hele familien

Tilmelding åbner juni måned 2023

Skiklubbens uge 10 tur til Sälen er for familierne, der har børn og unge på alle niveauer, som elsker skiløbet!

Sälen er et fantastisk skiområde for nybegyndere og børn, med suveræne muligheder for dem, der er ved at lære at stå på ski. Men når det er sagt, så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med off-piste muligheder, flere parkmuligheder og Sveriges stejleste pister Väggen på Hundfjället.

Billede

Ønsker man at udvikle sit skiløb, er Sälen den perfekte destination, fordi sneforholdene og pisterne altid er i top. De svenske fjelde byder på perfekte sneforhold, velpræparerede pister og hyggeligt samvær i fjeldhytterne.

Turen bliver arrangeret i samarbejde med klubbens skiteam, hvilket sikrer undervisning i top fra engagerede instruktører, der ved, hvordan man kombinerer sjov på pisten med udvikling af skifærdigheder. Samarbejdet betyder også, at turen har smag af konceptet “vi går til ski”, som skiteamet har haft kæmpe succes med.

Børneundervisningen vil blive varetaget af instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski. Der vil for de mindste og alle begyndere være fokus på at komme godt i gang med skiløbet, på en måde der skaber glæde og fællesskab.

Turen giver også mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere. Skiteamet byder altid nye godt velkommen, og det er utroligt, hvor meget skiløbet kan rykke med heldagstræning og det rigtige udviklingsmiljø.

Denne tur er en god mulighed for familien med børn på forskellige skiniveauer at komme afsted sammen, men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.

Der er mulighed for at tage en tur i Eventyrbadet i Experium, som vores hytter ligger lige ved siden af. Her er vandrutsjebaner, bølger, udendørs pool, boblebade, indendørs surfing og meget mere. Prøv eventyrbadets actionfyldte vandrutsjebaner eller prøv kræfter med indendørs surfing på en maskine, der skaber de perfekte surfforhold. Sving, snur, hop og bliv ét med bølgerne! For et langsommere tempo og afslapning er der bassiner med bobler og massagestråler. Du kan også slappe af i det 37 grader varme udendørsbassin, mens sneen falder fra himlen. Til de allermindste er der bassiner med en vanddybde mellem 10 og 80 centimeter. Der er også en roligere vandrutsjebane for de yngre. Se mere på hjemmesiden: https://www.skistar.com/da/experium/eventyrbad-surfing/

MålgruppeFamilier med børn (+4 år), erfarne løbere, Skiteam, Youthteam og Raceteam.
Skitræning3 timer hver formiddag mandag til fredag.
Rejseperiode3. til 10. marts 2023
Ophold/transportVi bor i hytter tæt ved pisten - turen er kør selv.

Skiområde og by

Sälen består af 4 fjelde – Lindvallen, som er det største, og hvor vi bor centralt, Tandådalen, Hundfjället og Høgfjället. Sälen er Sveriges største og bedste skisportssted og har Europas største sammenhængende børne- og nybegynderområder.

Sälen har 90 lifter og 100 pister i de fire områder, hvilket giver utallige muligheder for udfordringer og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for Skiteamet, uanset om det gælder porte, offpiste eller tekniktræning

Kort

Indkvartering og forplejning

Vi bor i centralt placerede lejligheder VASABYN og VINTERGATAN i Sälen.

Hytte fordelingen er typisk baseret på børnenes alder, jeres ønsker om at bo sammen med dem man kender, men der vil også være mulighed for at frikøbe senge såfremt man ikke ønsker at bo med andre fra klubben. Vi forsøger at imødekomme alle ønsker men har også øje for en sund økonomi på turen, så det hele kan løbe rundt i klubben.

Turlederen sender hytte fordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse, så man kan se hvem man skal bo sammen med og koordinere madlavning osv.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte.  

Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

Transport

Transport er individuelt og der er mange muligheder for at komme til Sälen enten i egen bil, med bus f.eks. SkiSwedenExpress. Der vil blive oprettet en facebook gruppe for turdeltagerne, hvor du kan forsøge at finde samkørsel med andre turdeltagere der har mulighed for at fylde bilen.

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvede 6 – 16 årige vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.

De helt små fra 3-4 årige og letøvede får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De aller mindste kan have svært ved at klare 3 timers undervisning, og det kan derfor efter instruktørnes vurdering være nødvendigt at reducere undervisningen til 1,5 time. Idet tilfælde måforældre være indstillet på at skulle hente deres børn før tid.

De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god og differentieret undervisning med lige så meget skiglæde af engagerede instruktører.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Ophold i hytte og Skiskole inkl. slutrengøring - Voksen
Ophold i hytte og Skiskole inkl. slutrengøring - Barn (3-12 år)
Serviceplads/sengeplads (uden skiskole og liftkort)
Barn som ikke har behov for separat seng (uden skiskole og liftkort)- Barn (0 - 2 år)

Inkluderet i prisen

  • Skiskole 3 timer dagligt mandag til fredag. OBS de mindste 1,5time
  • Slutrengøring
  • Turledelse og bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

  • Transport
  • Liftkort (kan tilkøbes)
  • Sociale arrangementer

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Liftkort 0-6 år (alder på ankomst tidspunktet)
Liftkort 7-17 år (alder på ankomst tidspunktet)
Liftkort 18- 64 (alder på ankomst tidspunktet)
Liftkort Senior + 65 år

Rabatter

BeskrivelseRabat
Heldags SkiSport træning (kan kombineres med pakkedage) (7-12 år)
Halvdags SkiSport træning (7-12 år)
Anvendelse af Skiteam pakkedage

Skileje

Sker online via Skistar, mail med link og rabatkode fremsendes op til afrejse.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerÅbner juni måned
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du guidet igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslink
DepositumDepositum på kr. 1.000,- pr. pers. skal betales ved tilmelding. Man er først tilmeldt turen når depositum er betalt.
RestbeløbRestbetaling skal ske i følge dato på faktura. Overholder man ikke betalingsfrist annulleres bestillingen og depositum er tabt. Du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailsalen-uge12@hareski.dk
TurledereKarsten Rønde og Rasmus Klüver Holm
Telefon
Ansvarlig for skitræningSkiSportDanmark
Facebook gruppe

Om den frivillige turledelse

Profilbillede

Rasmus

Ligesom resten af familien er jeg helt bidt af skiløb og efter vi meldte os ind i klubben i 2018 er vi løberne blevet mere og mere arrangeret i klubben. Martha 11 år, Viggo 8 år og Aksel 6 år køre alle på skiteamet og vi deltager og er med til at planlægge og afvikle flere bredde- og skiteamture.

Profilbillede

Karsten
Jeg har selv stået på ski som aktiv junior løber i Roskilde skiklub. Den skiglæde og fællesskabet i skimiljøet vil jeg gerne give videre til mine egne og andres børn. Derfor er jeg gået ind som turleder på Hareskovens ski-team ture. Mine piger og jeg startede med at gå til ski i den sæson Corona lukkede os ned, så jeg har faktisk kun formået et gennemføre et par enkelte ture som turleder. Men har planlagt en del 😊  

Jeg brænder for skitræningen og håber at vores deltagere såvel børn, unge samt voksne får succes oplevelser på ski ved at dygtiggøre sig, med et godt socialt miljø hvor hyggen trives og der er plads til fællesskabet. 

Yderligere information

Medlemskab

For at deltage på turen skal man melde sig ind i Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Dansk Skiforbund. Er man ikke medlem af Skiklubben Hareskov kræver det oprettelse af gæstelogin for at kunne tilmelde sig og sin familie, som koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer. 

Teknisk arrangør

Denne tur er arrangeret i samarbejde med Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden. 

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.  

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.  

Læs om forsikringenher  

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.  

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.   

Forbehold

Hvis turlederen vurderer at der er for få deltagere, kan turen aflyses. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som Skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk/forsikring 

Ankomst og afrejse

Lejlighederne er ledige søndag fra kl.17.00 og skal forlades igen søndagen efter kl. 1o.00

Slutrengøring er med i prisen men lejligheden skal efterlades ryddet og tømt for skrald.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 år
Voksne med teenagere 13-19 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældreJA men husk at det skal aftales med turleder og der skal udpeges en ansvarlig voksen
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelseDer er efteruddanelse af instruktører der leverer ski instruktion på turen.
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau
Top