Uge 10 – Geilo, Norge – Familietur, hvor vi skal prøve både langrend og alpint skiløb

ÅBEN for tilmelding -

Turen for familier der allerede kan stå alpint og også ønsker at prøve/køre langrend.

Billede

Turen er for familier der har prøvet ski før, men det er ikke et krav med meget højt skiniveau. Vi skal selvfølgelig køre alpint skiløb, men vi skal også prøve kræfter med andre glideredskaber, hvor der vil være fokus på introduktion til langrend.

Midt mellem Oslo og Bergen finder man den hyggelige stationsby Geilo. Her finder man bl.a. det ikoniske hotel Dr. Holms, hvor Lilleper boede på i en af de gamle ”Far til Fire” film.

Vi skal bo i hytteområdet Geilolia, som ligger i dalen, overfor centrum af Geilo. Hytterne ligger hyggeligt i et lille åbent skovområde, lige op til liftene og pisterne, der i denne de af området hovedsagligt er nordvendte. Også langrendssporene går lige forbi hytterne. Denne del af området er kendt for at være Geilo´s mest børnevenlige.

På denne tur bor vi i hytter til 6, 10 og 12 personer. Vi råder over 82 sengepladser, men turen kan evt. udvides efter behov.

MålgruppeFamilier der allerede kan stå alpint og som gerne vil prøve langrend
SkitræningVi står langrend søndag eftermiddag og mandag formiddag. mandag eftermiddag og tirsdag morgen er der alpin undervisning
RejseperiodeSøndag den 6/3 til onsdag den 9/3.
Ophold/transportHytter uden forplejning. Forplejning kan tilkøbes. Egen transport.

Skiområde og by

Geilo er flere gange kåret som Norges bedste skiområde. Geilo by ligger centralt i dalen, og med alpine pister og langrendsspor på begge sider af dalen. Vi skal bo i hytteområdet Geilolia, som ligger overfor centrum af Geilo, og ca. 1500m fra byens butiks- og restaurantgade. Hytterne ligger hyggeligt i et lille åbent skovområde, lige op til liftene og pisterne der i denne de af området hovedsaligt er nordvendte. Denne del af området er kendt for at være Geilo´s mest børnevenlige. Skipass-kontor, skileje, restaurant m.v. finder man alt sammen ved Geilolia skicenter umiddelbart ved hytterne.

Skiområdet har ca. 35 km. pister, og 26 lifte. Godt halvdelen af pisterne i området er grønne og blå. Børn op til 6 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.

Langrendsområdet i Geilo er noget helt specielt. Her er både hyggelige og lette spor nede i dalen omkring Ustedalsfjorden. Denne tur er på ca. 10 km. I dalen er der i alt ca. 50 km. lette spor. Der er også mere udfordrende spor som går op på fjeldet, med åbne vidder og bl.a. med spor helt ud på Hardangervidda.  I alt er her ca. 550 km. sammenhængende spor. Langrendssporene går lige forbi hytterne.

Kort

Indkvartering og forplejning

Geilolia Hyttetun består af ca. 40 hytter placeret i et åbent skovområde lige ved Geilolia-skianlægget. Der er 25-200 m. til lift og piste.

Generelt:

Stue- opholdsrum med spisebord og sofaafdeling. Veludstyret køkkenafdeling, med bl.a. opvaskemaskine, komfur med ovn, køleskab med fryser og el-kedel. Der er desuden pejs, Gratis WiFi, TV og terrasse med udemøbler. Der er egen parkering til hver hytte. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen. Slutrengøring er inkluderet, men man sørger selv for at affald er fjernet og at køkkenet er rengjort og opvaskemaskine er tømt ved afrejse. Ved afrejse skal sengetøj tages af senge og lægges i entréen sammen med håndklæder. Det er muligt at låne kulgrill. Overfor hytterne ligger Vestlia Resort hotel, hvor der er arrangeret fællesspisning søndag kl. 18.00. Det er også muligt at benytte hotellets badeland – Eventyrbadet (mod betaling). Ophold er med selvforplejning, bortset fra søndag aften.

Hytte til 6-(7) pers. på ca. 75 m2.  Hytten er i 2 etager. Der er 3 soverum med 2 senge i hver, desuden mulighed for 1 soveplads på hems. 1 badeværelse.

Hytte til 10 pers. på ca. 120 m2.  Hytten er i 2 etager. Der er 4 soverum, heraf 3 soverum med 2 senge i hver, og et med 2 køjesenge (4 sengeladser). 2 badeværelser, sauna.

Hytte til 12 pers. på ca. 145 m2.  Hytten er i 2 etager. Der er 5 soverum, heraf 4 soverum med 2 senge i hver, og et med 2 køjesenge (4 sengeladser). 2 badeværelser, sauna.

Se video fra Geilolia Hyttetun her: https://geilolia.no/hytter/

Adresse: Geilolia Hyttetun, Solstadvegen 2, 3580 Geilo, Tel: +47 97 97 14 14

Transport

På denne tur tilbydes egen transport.

Bil:         Der er ca. 780 km. til Geilo. Bemærk at der betales bompenge for at køre på en del norske veje. Man bliver automatisk registreret via nummerpladen og får senere tilsendt et indbetalingskort med beløbet.

I Norge er vinterdæk påbudt i vinterhalvåret. Ligeledes er man forpligtet til at have snekæder i bilen. Vejen fra Norefjell by til Resortet er en 11 km lang fjeldvej, hvor kæder ofte kan være påkrævet.

Instruktion og aktiviteter

Søndag eftermiddag laver vi intro til langrendsski for dem som aldrig har prøvet det før.

Mandag morgen/formiddag skal vi prøve kræfter med langrendssporet.

Mandag eftermiddag og tirsdag formiddag er der alpin undervisning.

Vi har fællesspisning søndag kl 18, hvor vi informere om evt. fællesaktiviteter i løbet af dagene.

Priser

Grundpriser

BeskrivelsePris
Voksen (18 år+), seng i hytteDKK 2.600,-
Barn/ung (7-17 år), seng i hytteDKK 2.600,-
Barn (3-6 år), seng i hytteDKK 1.900,-
Barn (0-2 år) uden egen sengDKK 0,-

Inkluderet i prisen

 • Ophold i 3 nætter uden forplejning
 • 4 dages liftkort
 • Skiinstruktion
 • 2 retters middag på Vestlia hotel, søndag
 • Slutrengøring
 • Sengelinned og håndklæder
 • Alle turistskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport
 • Forplejning
 • Drikkevarer
 • Skileje

Tillæg pr. person

BeskrivelsePris
Frikøbt seng i hytteDKK 900,-
Liftkort ekstra dag (voksen)DKK 180,-
Liftkort ekstra dag (barn 7-17 år)DKK 180,-
Badeland – Eventyrbadet, Vestlia Resort (barn/voksen), som betales direkte ved indgangKr. 60,-/75,-

Skileje

VIGTIGT: Disse priser er kun gældende ved bestilling senest 65 dage før afrejse.
HUSK: Det vil ikke være muligt at bestille skileje gennem skiklubben senere end 65 dage før afrejse.
Vi kan være nødsaget til at ændre priserne ved kursudsving
Skisæt består af ski, støvler og stave.
Multileje skisæt gælder skift imellem alpint og langrend.

Leje - Skisæt

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BegynderGRØN4DKK 500,-
LetøvetBLÅ4DKK 500,-
ØvetRØD4DKK 700,-
ErfarenSORT4DKK 800,-
Barn/Junior 7-17 årBLÅ/RØD4DKK 400,-
Barn 0-6 årGRØN/BLÅ4DKK 400,-
Multileje voksen4DKK 500,-
Multileje barn/junior 7-17 år4DKK 400,-
Multileje Barn 0-6 år4DKK 400,-
Langrend voksen4DKK 450,-
Lasngrend barn/junior 7-17 år4DKK 375,-
Langrend Barn 0-6 år4DKK 375,-

Leje - Kun ski

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BegynderGRØN4DKK 400,-
LetøvetBLÅ4DKK 400,-
ØvetRØD4DKK 600,-
ErfarenSORT4DKK 700,-
Barn/Junior 7-17 årBLÅ/RØD4DKK 350,-
Barn 0-6 årGRØN/BLÅ4DKK 350,-

Leje - Hjelm

MålgruppeBeskrivelseSkidagePris
BrønInkluderet i udstyrsleje4DKK 0,-

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding åbnerTilmelding åbner 28/6 kl 18
TilmeldingTilmelding vil ske igennem vores medlemsportal. Her bliver du fulgt igennem tilmeldingsprocessen og betaler med VISA/Dankort eller Mobile Pay onlineløsning. Man skal logge ind med personlig e-mail som brugernavn og kode der er udsendt pr. mail. Kontakt info@hareski.dk hvis du oplever problemer.
Tilmeldingslinkhttps://medlem.hareski.dk/event/details/i1949
DepositumDepositum på kr. 1.000,-. Vi har kun ovenstående indkvartering(er) og derfor bliver tilmeldinger behandlet efter først til mølle-princippet.
RestbeløbRestbetaling skal ske i efteråret 2021 – den foregår ved at du modtager en faktura med link til onlinebetaling eller FI-kode (betalingskort via bank) samt betalingsdato.
AfbestillingTilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Kontakt

Turmailgeilo-uge10@hareski.dk
TurledereAnne Schwartzbach – tager sig primært af børneaktiviteter, Benjamin Fardan Nodal – tager sig af det praktiske
Telefon 30665906
Ansvarlig for skitræningBenjamin Fardan Nodal
Facebook gruppe

Yderligere information

I dette afsnit har vi samlet yderligere praktisk information. Vær opmærksom på at klubben har udarbejdet typiske rejsegrupper og skiniveauer, som vi bruger for at styre fokus og økonomien på de enkelte klubture. Boksene, som du finder i dette afsnit er vejledende, da den endelige sammensætning på en klubtur kan ændres i forhold til f.eks. deltagerprofilerne eller for at få flere deltagere med på turen. Er du i tvivl, så kontakt vores forretningsfører på 31400049 eller skriv til info@hareski.dk

Medlemskab

For at deltage på klubturen i Skiklubben Hareskov skal man være indforstået med, at betale kontingent for den sæson turen afholdes. Et kontingent gælder fra 1. juli til 30 juni efterfølgende år (forskudt regnskabsår). Melder du dig ind, når turene åbner for tilmeldingen, lige før sommerferie (typisk maj/juni måned), så vil dit kontingent bliver overført til den nye sæson.

Teknisk arrangør

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Snowtravel der har registreringsnummer 3292 i Rejsegarantifonden.

Forsikring

Klubbens medlemmer er omfattet af Idrættens rejseforsikring, der er tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Forsikringen omfatter sygdom/tilskadekomst/dødsfald, hjemtransport, ansvar og afbestillingsforsikring.

Læs om forsikringen her

Skiklubbens ledere og trænere er også omfattet af en skades- og ulykkesforsikring. Hovedkriteriet er, at den pågældende udfører arbejde for klubben.

Det er vores vurdering, at der normalt ikke er behov for at tegne yderligere rejseforsikring i forbindelse med vores skiture.  Forsikringsselskaberne udbyder rejseforsikringer der kan indeholde tillægsdækninger, f.eks. erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn. Selskabernes tillægsdækninger kan også omfatte ulykkesforsikring der dækker varige men. Vi opfordrer medlemmerne til at læse betingelserne og foretage egen vurdering.

Forbehold

Der skal minimum være 40 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser på www.hareski.dk

Ankomst og afrejse

ANKOMST: Check-in er muligt fra kl. 15.00. Ankommer man før, er man velkommen til at sætte bagagen ved receptionen. For gæster der ankommer tidligt på ankomstdagen, vil det være muligt at tilkøbe morgenmad på Vestlia Resort.

Ved ankomst senere end kl. 18.00 bedes man ringe til receptionen, for at aftale nøgleudlevering.

AFREJSE: På afrejsedagen skal hytterne forlades senest kl. 10.00. Det vil være muligt at opbevare bagagen på hotellet i løbet af dagen.

Vejledende rejsegrupperFokus på klubturen
Voksne med små børn 3-5 år
Voksne med store børn 6-12 år
Voksne med teenagere 13-19 år
Ungdom/ teenager 13-25 år uden forældre
Voksen uden børn
Senior +50 uden børn
Instruktør uddannelse/efteruddannelse
Skiniveau med vejledende beskrivelserFokus på denne klubtur
Begynder
Letøvet
Øvet
Erfaren
Ekspert
Instruktørniveau