Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Søndag 15. september MTB træning på Vallåsen

   

Søndag den 15. september tester vi Vallåsen af inden skisæsonen starter op, med at udfordre skibakkerne på de fantastiske spor, som der er bygget ned over Vallåsen.

Træning på Vallåsen:

Vi tager liften op med vores cykel og kører downhill kørsel ned af Vallåsen Bikepark, som er udfordrende for position og dynamikken, men garanteret sjovt. Der 12 spor med niveauer fra let ( grøn ) til svær ( sort ). Er det første gang du prøver, så passer det grønne spor fint til at køre på og så måske afslutter du måske dagen med et af de blå spor.

For dem der er interesseret vil der være grundinstruktion i kørsel med MTB på Vallåsen inden vi begiver os ud på sporene. Vi mødes foran forretningen ved cykel/ski udlejningen kl. 10.00.

Udstyr til Vallåsen:

Der kræves sikkerhedsudstyr for at køre i Vallåsen. Farten er højere end når du træner fart i skoven på MTB sporene i Danmark, så derfor kan man slå sig lidt mere, hvis det går galt.

Sikkerhedsudstyret indgår i leje af cykel på Vallåsen. Udstyret består af: Fuld face hjelm, bryst-ryg-arm beskyttelse (bodyarmor) og benbeskyttelse.

Har du egen cykel, kræver det en cykel med fuld affjedring og min 130 – 140 mm fjedervandring.

Priser:

Leje af cykel og udstyr, du booker selv på deres hjemmeside https://www.vallasen.se/bike-park/cykeluthyrning/.   Husk angiv størrelse på cyklen efter din højde.  Pris 760 sv.kr. (Ca. 540 dkr.)

Liftkort 1 dag (kl. 10.00 – 16.00 ) Enhedspris pris:    300 sv.kr. (ca. 215 d.kr.), som vi selv køber ved ankomsten til Vallåsen

Tilmelding og transport:

Du tilmelder dig på vores hjemmeside senest onsdag den 15. september kl. 18 uden betaling.

Genvej til tilmelding (find i aktivitetsoversigt)

Skriv venligst i felterne ved tilmeldingen til turleder Steen Fobian om hvem I rejser sammen med, om du lægger bil til eller ønsker samkørsel og om du har egen cykel. Herefter koordinere vi det bedst muligt.

Vores sponsor ForSea har  tilbudt 2 x billetter for bil tur/retur, som turlederen administrer, og så byder Forsea også på lidt morgenmad på udturen – En bolle m/pålæg og en kop kaffe til hver deltager.

Har du gæster med skal de oprette gæsteprofil for at kunne tilmelde sig.

Ring til Steen Fobian på tlf. 40577335 hvis du har spørgsmål.

 

Vi mødes d. 15.9.2018 ved Forsea Helsingør foran billetsalget kl. 08.10

Details

Date:
15. September 2019
Time:
8:00 - 17:00
Event Categories:
,