Loading Events

« All Events

Rulleskitræning hver onsdag

   

VI TRÆNER IGEN –

Velkommen til rulleskitræning med Skiklubben Hareskov.

En gang om ugen har du mulighed for at komme ud at prøve rulleskitræning med klubben med udgangspunkt fra vores sponsor Steep & Deep  (Kongevejen 347 i Holte). I øjeblikket er det hver onsdag fra 18,00 til 20,00.

Det er muligt at låne klubbens udstyr til træningen. Vi har 10 sæt (rulleski, støvler og sikkerhedsudstyr) til personer over 50 kg (voksen/ungdom) og 4 sæt til personer under 50 kg (børn/ungdom), så vil hele familen prøve rulleskitræning er der ingen undskyldning.

Mødestedet

Vi mødes parkeringspladsen bag Steep & Deeps butik på Kongevejen 347 i Holte, hvor dem der skal låne udstyr kan få dette udleveret. Rulleskitræningen starter kl. 18:00. Kom gerne lidt før og vær omklædt ved ankomsten.

Instruktion og tilmelding:

Instruktionen foregår ved Peter Nabe suppleret af andre trænere, som vi er igang med at lave aftaler med.
Instruktionen vil foregå på klassisk rulleski-udstyr, hvilket er egnet til træning før f.eks. Vasaløb og lignende. For dem som har skate-udstyr vil vi prøve også at finde træner til dette. Man skal tilmeldes forløbet via medlemsportalen på fanen Arrangementer, så vi kan komme i kontakt med dig via mails og sms fra systemet. Tilmelder dig også Facebookgruppen “Skiklubben Hareskov Rulleski”, hvor hver træning slås op som begivenhed med mulighed for tilmelding, så vi ved hvor mange der kommer til hver træning, og i øvrigt kan lægge beskeder og dele billeder.

Details

Start:
March 10 @ 18:00
End:
August 3 @ 20:00
Event Categories:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/groups/161175614622604/

Venue

Steep & Deep
Kongevej 347
HOlte, Denmark

Organizer

Peter Nabe
Top