Sæsonens skiture

Næsten alle sæsonens klubture vil blive lagt op inden skolestart, uge 7 turene dog inden 1. august med angivelse af hvornår de åbner for tilmelding. Der er visse klubture i uge 7, som er meget populære, og disse ture vil i år blive åbnet i en prioritet rækkefølge med én dags mellemrum, indtil alle uge 7 ture er åbne. Øvrige ture uden for uge 7 vil blive lagt op med angivelse af dato, for hvornår de bliver åbnet, så hold øje med disse.

Man tilmelder sig i 2 forløb, først trin med valg af familiemedlemmer og betaling af depositum, og herefter trin 2 med valg af deltagertype/pris og bestilling af tilvalg.

Planlagte skiture

Herunder er planlagte skiture for indeværende og kommende sæson. På hver tur vil der være et link over til vores tilmeldingssystem, enten direkte til den enkelte tur eller til den samlede oversigt over arrangementer, hvor man kan finde alle arrangementer http://medlem.hareski.dk/event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lørdag 10. august – Freestyle event i Snow Dome sommerpark

   

Tag med til Snow Dome til kæmpe danskerevent i den enorme freestyle sommerpark.

Lørdag d. 10. august gentager Skiklubben Hareskov og Riders.dk succesen med en manifæst af danske skiløbere og snowboardere i tyske Snow Dome, som atter i år byder på deres enorme sommerpark.

Og prisen er lige så skarp som sidste sommer, nemlig blot 520,- inklusiv busrejse tur/retur og dagsliftkort. Er du ikke medlem af skiklubben Hareskov koster turen kr. 595,- idet et obligatorisk gæstemedlemskab koster kr. 75,-.

Dertil er der mulighed for gratis at deltage i sessions i løbet af dagen med fede præmier. Alle er velkommende uanset niveau. Er du under 14 år skal du have en forældre eller anden voksen med.

Tilmeld dig allerede i dag for at sikre dig en af de blot 50 pladser i alt (tryk her).

Verdens største indendørs park

Årets sommerpark indeholder i alt 17 obstacles og fire små kickers fordelt over fire linjer i alle niveauer.

Vi skal have en super fed dag med masser af freestyle og snowboard, sessions, hygge og High Five’s

Hvad: Dansker Dome

Hvor: Snow Dome Bispingen, Tyskland

Afgang: Lørdag d. 10. August 2019, kl. 05.45 ved Forum (Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg)

Hjemkomst: Omkring midnat samme sted.

Pris: Incl. Bus tur/retur og liftkort, 520,-  kr for medlemmer af skiklub Hareskov. 575,- kr. for ikke medlemmer (75 kr i gæste medlemskab.

Tilmeldingsfrist: Onsdag d. 7. August 2019

Facebook: Dansker Dome

Kontakt: Marie-Louise Andreassen, mla@hareski.dk

Details

Date:
August 10
Time:
5:45
Event Categories:
, ,

Organizer

Marie-Louise Andreasen
Phone:
20405194
Email:
mla@hareski.dk