Loading Events

« All Events

Klubdag søndag den 20. juni med orientering om skiture, og aktiviteter

June 20 @ 10:00 - 14:00

Søndag den 20. juni afholdes klubdag, som er et orienteringsmøde om skiturene i sæson 2021-22. Det holdes primært uden foran klubhuset i Hareskovby med hygge, kaffe/kage, skiprep.-kursus og flere andre aktiviteter, herunder introduktion til vores  MTB-aktiviteter, og mulighed for at prøve klubbens nye freestyle inline skøjter.

Se Corona retningslinjer nedeste i denne beskrivelse

Sted:  Klubhuset, Poppel Alle 14, Værløse

Tilmeldinglink til medlemsportalen:

https://medlem.hareski.dk/event/details/i1945

Kl. 10-12; Kaffe, kage og samvær med andre medlemmer og klubbens frivillige

Fra kl. 10 mødes vi foran klubhuset, hvor man kan få bl.a. kaffe og kage i samvær andre medlemmer og nogle af klubbens frivillige, således at du får mulighed for at møde medlemmer, der er aktive i forskellige team, udvalg og bestyrelse samt nogle af klubben turledere. Når dagen er omme bør du være bedre orienteret om sæsonens klubture og andre aktiviteter i klubben.

Kl. 10-13; MTB ture i Hareskov.

Kom og mød klubbens MTB instruktører fra kl. 10, som tager hold med ud på prøveture i Hareskoven en gang i timen. Det er vigtigt at møde op med et stort smil og cykel, og så er det ud at køre 😊. Har du ingen cykel så kan den lejes hos MTB Tours.

Kl. 10-13; Skiprep.-kursus

Skiprep.-kursus, hvor man kan få introduktion til at lave sine ski, så tag dine ski med, så de kan blive klargjort før skisæsonen.

Kl. 12-14; Pizza, sodavand og øl

Vi har forsat Corona, som en udforing, så i år bliver der ikke grillmad og salatbuffet. I stedet henter vi pizzaer efter kl. 12, og frem til kl. 14 afhæning af interesse – Det er lige nede om hjørnet, så vi kan hurtig få frisk forsyning.

K. 14; Fælles oprydning

Husk at hjælpe med oprydingen kl. 14.

Så ryd kalenderen og mød frem til en hyggelig klubdag sammen med andre skiglade medlemmer. Husk tilmelding via link til medlemsportalen, så vi ved hvor meget vi skal købe ind og ikke bager for meget kage til kaffen 🙂 . Vi skal også lige have styr på hvor mange vi bliver i forhold til Corona, og at vi kan komme i kontakt med jer bagefter.

Corona-retningslinjer:

  • Er du syg, testet positiv eller været i kontakt med en smittet, så bliv hjemme.
  • Bliv primært udenfor med mindre du hjælper med forberedelserne, skal vaske hænder eller skal benytte et toilet.
  • Hold passende afstand (1 meter), og lad være med et give hånd, give kindkys eller kram selv om vi ikke har set hinanden i lang tid. Tag speciel
  • Benyt engangsservice, servietter og drik drikkevarene direkte af dåserne. Når du er færdig, så smid dåserne direkte i panposerne og service i affaldsposerne
  • Rør så få flader som muligt og benyt håndspritten

 

Details

Date:
June 20
Time:
10:00 - 14:00
Event Categories:
,

Venue

Klubhuset
Poppel alle 14
Hareskoven, 3500

Organizer

Sten Skjoldborg
Phone:
31400049
Email:
badkleinkirschheim-uge7@hareski.dk

Details

Date:
June 20
Time:
10:00 - 14:00
Event Categories:
,

Venue

Klubhuset
Poppel alle 14
Hareskoven, 3500

Organizer

Sten Skjoldborg
Phone:
31400049
Email:
badkleinkirschheim-uge7@hareski.dk