Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Klubdag den 18. august i klubhuset

   

Søndag den 18. August afholdes vores tradintionelle klubdag ved klubhuset i Hareskovby med hygge, grillmad, skiprep.-kursus og flere andre aktiviteter, herunder introduktion til vores udvidede MTB-aktiviteter.

Klubhuset, Poppel Alle 14, Værløse

 

Kl. 10-12; Kaffe, kage og samvær klubbens frivillige

Fra kl. 10 mødes vi ved klubhuset, hvor man kan få bl.a. kaffe og kage i samvær klubbens frivillige, således at du får rig mulighed for at møde medlemmer, der er aktive i forskellige team, udvalg og bestyrelse samt nogle af klubben turledere. Når dagen er omme vi frem til, at du er bedre orienteret om sæsonens klubture og andre aktiviteter i klubben, herunder kommende aktiviteter på Copenhill.

Kl. 10-10:30 og 10:30-13; MTB undervisning og teknikbane.

Kom og mød klubbens nye MTB instruktører kl. 10, hvor der startes op med sætning af hold til MTB undervisningen på dagen, så det er vigtigt at møde op med et stort smil og cykel, og så er det ud at køre 😊. Har du ingen cykel så kan den lejes hos MTB Tours.

Vi laver en lille teknikbane foran på klubbens areal, så interesserede kan prøve lidt sjov på cykel, og nybegyndere ligeledes kan komme i gang på en nem både. Vi har lejer en cykel hos MTB Tours, så du har mulighed for prøve teknikbanen, hvis du ikke selv har en MTB-cykel.

Kl. 10-13; Skiprep.-kursus

Skiprep.-kursus, hvor man kan få introduktion til at lave sine ski, så tag dine ski med, så de kan blive klargjort før skisæsonen.

Kl. 13-15; Grillmad

Der bliver tændt op i grillen, hvor vi vil sørge for forskelligt at lægge på grillen samt brød, kartoffelsalt og grønt tilbehør.

K. 15; Fælles oprydning

Så ryd kalenderen og mød frem til en hyggelig klubdag sammen med andre skiglade medlemmer. Husk tilmelding via link til medlemsportalen, så vi ved hvor meget vi skal købe ind og ikke bager for meget kage til kaffen 🙂

 

Genvej til tilmelding på medlemsportalen

Details

Date:
18. August 2019
Time:
10:00 - 17:00
Event Categories:
, ,

Venue

Klubhuset
Poppel alle 14
Hareskoven, 3500

Organizer

Steen Fobian
Phone:
4057 7335
Email:
myrkdalen-uge7@hareski.dk