Loading Events

« All Events

Dryslope workshop for ekspertniveau på Copenhill

March 11 @ 18:00 - April 24 @ 20:00

|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 18:00 on Tuesday and Thursday, repeating until 22. April 2021

Beskrivelse:

“Copenhill – Workshop” er for eksperten, der gerne vil blive endnu bedre på ski og forbedre mulighederne for at bestå PSI 1 og PSI 3 kurser ved at gå til ski i Danmark et par gange om ugen året rundt. Vi mødes et par gange om ugen og får undervisning af træner eller uddannere fra Den Danske Skiskole (DDS). Præcis som på DDS-instruktør-hjemmebanen i Hintertux – Østrig eller klubturen til Sölden.

Træningen er for eksperter, men er rettet mod deltagelse i Den Danske Skiskoles PSI1 og PSI 3kurser. Erfaringen fra de års træning er, at træningen forbedrer dit skiløb og derved muligheden for at bestå DDS-kurserne.

Træningsdatoer og tid:

Træningen er tirsdag og torsdag med træner eller uddannere fra DDS. Begge gange er fra kl. 18 til 20. Der er træning hver tirsdag og torsdag og nogle træninger vil være makker-træning, hvor én af de deltagende erfarne Dry Slope instruktører overtager træningen.

Pris:

Der betales kr. 600 for ca. 8 gange med en træner eller uddanner fra DDS fordelt på tirsdage og torsdage. I det omfang økonomien tillader det vil der være træner på flest mulige gange.

Der skal være minimum 8 deltager for at holdet oprettes.

Prisen omfatter ikke liftkort til Copenhill, som man selv skal købe, dog kan medlemmer af Skiklubben Hareskov få 20% rabat. Vi har dog et begrænset antal liftkort, som kan lånes af ungdomsløbere, der har mål om at tage en instruktøruddannelse. Kontakt Christian Hage.

Tilmelding:

Tilmelding sker via vores medlemsportal under fanen Arrangementer:

https://medlem.hareski.dk

Er du medlem af en anden skiklub under Danmarks Skiforbund er du velkommen til at deltage, men du skal oprette en gæstekonto under fanen Indmeldelse, som koster 75 kr. i oprettelse for seniorer.

 

Details

Start:
March 11 @ 18:00
End:
April 24 @ 20:00
Event Categories:
, , ,

Venue

Copenhill
Denmark

Organizer

Christian Hage

Details

Start:
March 11 @ 18:00
End:
April 24 @ 20:00
Event Categories:
, , ,

Venue

Copenhill
Denmark

Organizer

Christian Hage