Loading Events

« All Events

Dryslope teknikkursus for på Copenhill

April 20 @ 18:00 - May 27 @ 20:00

|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 18:00 on Tuesday and Thursday, repeating until 22. April 2021

Beskrivelse:

“Dryslope – Teknikkursus” på Copenhill er for dig, der gerne vil blive bedre på ski og forbedre mulighederne for at bestå DDS kurser ved at gå til ski i Danmark et par gange om ugen året rundt. Vi mødes et par gange om ugen og får undervisning af træner eller uddannere fra Den Danske Skiskole (DDS). Præcis som på DDS-instruktør-hjemmebanen i Hintertux – Østrig eller klubturen til Sölden.

Træningen er for alle gode skiløbere, men er rettet mod deltagelse i Den Danske Skiskoles kurser. Erfaringen fra de års træning er, at træningen forbedrer dit skiløb og derved muligheden for at bestå DDS-kurserne.

Træningsdage og tid:

Træningen er tirsdag og torsdag med træner eller uddannere fra DDS. Begge gange er fra kl. 18 til 20. Der er træning hver tirsdag og torsdag og nogle træninger vil være makker-træning, hvor én af de deltagende erfarne Dry Slope instruktører overtager træningen.

Pris:

Der betales kr. 600 for ca. 8 gange med en træner eller uddanner fra DDS fordelt på tirsdage og torsdage. I det omfang økonomien tillader det vil der være træner på flest mulige gange.

Der skal være minimum 8 deltager for at holdet oprettes.

Tilmelding:

Tilmelding sker via vores medlemsportal under fanen Arrangementer:

https://medlem.hareski.dk

Er du medlem af en anden skiklub under Danmarks Skiforbund er du velkommen til at deltage, men du skal oprette en gæstekonto under fanen Indmeldelse, som koster 75 kr. i oprettelse for seniorer.

 

Details

Start:
April 20 @ 18:00
End:
May 27 @ 20:00
Event Categories:
, , ,

Details

Start:
April 20 @ 18:00
End:
May 27 @ 20:00
Event Categories:
, , ,