Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Copenhill – Teknik kursus rettet mod BSI (oktober til december)

   

“Copenhill – Teknik kursus rettet mod BSI” er for dig, der gerne vil forbedre mulighederne for at bestå DDS kurser ved at gå til ski i Danmark et par gange om ugen året rundt. Vi mødes et par gange om ugen og får undervisning af træner eller uddannere fra Den Danske Skiskole (DDS). Præcis som på DDS-instruktør-hjemmebanen i Hintertux – Østrig eller klubturen til Sölden.

Træningen er for alle gode skiløbere, men er rettet mod deltagelse i Den Danske Skiskoles kurser. Erfaringen fra de års træning er, at træningen forbedrer dit skiløb og derved muligheden for at bestå DDS-kurserne.Træningen er tirsdag og torsdag med træner eller uddannere fra DDS. Begge gange er fra kl. 18 til 20. Der er træning hver tirsdag og torsdag og nogle træninger vil være makker-træning, hvor én af de deltagende erfarne Dry Slope instruktører overtager træningen.

Der betales kr. 600 for ca. 8 gange med en træner eller uddanner fra DDS fordelt på tirsdage og torsdage. I det omfang økonomien tillader det vil der være træner på flest mulige gange.

Tilmelding på medlemsportalen under fanen Arrangementer: http://medlem.hareski.dk

Beskeder til gruppen sker mest via mails fra medlemssystemet, men det kan også være en god idé at følge med på Facebookgruppen “Skiklubben Hareskov – Copenhill”

Details

Start:
1. December 2020 @ 18:00
End:
29. December 2020 @ 20:00
Event Categories:
, ,
Top